Polischefer i Stockholm styr trafficking, sexhandel och prostitution sedan 10 år!

Sexhandel är en kultur inom Stockholms-polisen!

Poliser och fd. poliser haft en betydande roll i Stockholm´s trafficking, sexhandel och import utav prostituerade från Litauen och Estland. Prostituerade har fått PUT utav poliser som betalning för sexuella tjänster och för att dessa kvinnor (bl.a. Pia) har ställt upp på att vara polisens prostituerade där alltså polismyndigheten i Stockholm agerat som hallick.

Privé porrklubb där tingsrättsdomare, poliser och politiker var flitiga besökare.

Historia

Den sedan feb. 2008 avlidne polisen Anders Lindgren drev porrklubb Privé med början år 1999. Några år senare kom även polis Ljubomir Pilipovic att gå över till porrbranschen. Läs mer om dessa herrar och se exklusiva bilder här: http://www.divshare.com/direct/12412481-78b.pdf eller här: Polisen porrklubbar sexhandel trafficking


http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/40335-polisen-torsk-pa-tallin

Polisen: Torsk på Tallin

Poliser testade livet som horkunder på andra sidan Östersjön.
Fackliga företrädare från polisen har varit i Tallinn och roat sig kungligt. Det talas om rysk kaviar, skumpa och prostituerade. Farbror blå passade verkligen på att ta sig friheter på andra sidan Östersjön.
– Det här skadar inte bara Polisförbundets anseende utan också förtroendet för polisen, rasar Jan Karlsén, Polisförbundets ordförande, i ett uttalande till Polis Tidningen.

Oacceptabelt
Polisförbundet inleder nu en internutredning kring händelsen som inträffade hösten 2007 när polismännen var på en kombinerad konferens- och nöjesresa till Tallinn.
– Vi får tillsätta en gruppering som tittar på ärendet. Man måste förvissa sig om vad som har hänt. Om det är sant är det oacceptabelt att man använder facklig tid på detta sätt. Min åsikt är att det inte är etiskt korrekt att en polisman åker utomlands och gör något som är olagligt hemma. Alla fakta bör komma upp på bordet, säger Jan Karlsén till Polis Tidningen.

Sanningen ska fram
Det var tidigare i januari som TV4 Nyheterna avslöjande att flera av polismännen besökt en bordell under sin vistelse i Tallin. Trots att en svensk som köper sexuella tjänster utomlands, i ett land där det är tillåtet, inte kan dömas för brott i Sverige ser Polisförbundet allvarligt på det inträffade och avser att utreda vad som verkligen hänt.

– Om det är sant kan det bli en fråga om uteslutning. Men det är alldeles för tidigt att tala om detta i dagsläget. Varje enskild bör fundera över hur man kan försätta sig i en sådan situation och över konsekvenserna av sitt handlande, säger Jan Karlsén till Polis Tidningen.

(Ingen polis har bestraffats pga dessa horhusbesök, precis som Socialdemokraterna har gjort i 40 år och svenska folket har betalat alla kostnader)
http://www.polistidningen.org/document/viewdocument.aspx?redir=1&portalareaid=40&documentid=542

Polisförbundets ordförande Jan Karlsén ljuger som den yrkesbrottsling han är!

0 kommentarer :: Polischefer i Stockholm styr trafficking, sexhandel och prostitution sedan 10 år!

Skicka en kommentar