Viveka Hedbjörk försäkrar att Hallandsposten inte får presstöd

Är regeringens presstöd ett sätt att styra media?
Corruptio har skrivit om presstöd (mutor) till media tidigare, därefter har bl.a. en fd. reporter på känd tidning i Göteborg gått ut och styrkt att regeringens presstöd är inget annat än ett verktyg för regeringen att styra media. Redan 1965 var Sveriges regering igång med att muta och styra media. Varje år betalas cirka 500 miljoner kronor ut till Sveriges större tidningar. Presstödsnämnden vilka varje år sitter på möten i dyra hotell och beslutar om presstöd är en grupp individer vilka spenderar skattebetalarnas surt förvärvade pengar till att muta och styra media. Lägg på detta det tvång (Radiotjänst Kiruna) vi utsätts för för att finansiera Sveriges Television och Sverige Radio så dessa kriminella organisationer skall ha råd med att beljuga oss.
.
Viveka Hedbjörk försäkrar att Hallandsposten aldrig har tagit emot presstöd
Chefredaktören och tillika den ansvarige utgivaren på Hallandsposten försäkrar att Hallandsposten aldrig har tagit emot presstöd. Läs nedan saxat urklipp där Corruptio bl.a. ställer fråga om Hallandsposten erhåller presstöd – mellan Corruptio och Viveka Hedbjörk.Viveka Hedbjörk

.
Date: Fri, 4 Feb 2011 13:13
Hej igen
Det var ju en underlig princip.
Hallandsposten tar inte emot något presstöd och har aldrig gjort.
För det tredje tycker jag att du själv kan ta reda på hur det
förhåller sig med presstöd till HP om du inte litar på mig.


 

Viveka Hedbjörk
Chefredaktör
Hallandsposten
301 81 HALMSTAD

Direkttelefon 010-471 51 10
Mobiltelefon 070-317 29 95
Växel 035-14 75 00
e-post: viveka.hedbjork@hallandsposten.se

.


Nedan ser Ni vilka tidningar som fått presstöd år 2009 och år 2010.


 
Presstödsnämndens årliga mötesplats - Hotell Victory


 Presstödsnämndens årliga mötesplats - Hotell Victory

 
 


Åke Wredén Google
Ann-Christine Lindeblad (Läs om hennes extraknäck nedan)
Extraknäcket
Sofia Olsson Olsén
Sofia Olsson Olsén, född 17 september 1965, är en svensk journalist anställd på Aftonbladet. Hon har därförinnan bland annat varit krönikör på Arbetarbladet, varit chefredaktör/redaktionschef och ansvarig utgivare för lokaltidningar som Dala-Demokraten 1998–2004 och Norra Västerbotten i Skellefteå 2004–2006. Hon är administrativ redaktionschef på Aftonbladet där hon varit anställd sedan 2007. Olsson Olsén är andre vice ordförande i Presstödsnämnden och har suttit i prisnämnden för Stora Journalistpriset..
Johanna Elgenius
Johanna Elgenius är med i Presstödsnämnden och är konsult på pr- och kommunikationsföretaget Springtime. Har arbetat som politisk redaktör på Västerbottens-Kuriren, konsult på Geelmuyden-Kiese AB och ledarskribent på Göteborgs-Posten.

0 kommentarer :: Viveka Hedbjörk försäkrar att Hallandsposten inte får presstöd

Skicka en kommentar