Bilderberg-horan Clas Svahn försöker att smutskasta Ron Paul

0 kommentarer

Ron Paul varnar för sanktioner

Publicerad 2011-12-30

USA borde lämna Iran i fred. Sanktioner mot landet skapar bara grunden för ett nytt krig i regionen. Det säger Ron Paul, en av de republikanska presidentkandidaterna.
Det var vid ett tal i Iowa på torsdagen som Ron Paul sa att sanktioner mot Iran är "en krigsförklaring" och att Iran har all rätt att svara på dem genom att stänga Hormuzsundet och därmed hindra viktiga oljetransporter från att passera.
Paul sa också att han inte skulle ha agerat militärt mot Iran om landet stängde sundet och han suttit som president, skriver Los Angeles Times.
På fredagen stod det klart att Ron Paul kommer att ge sig ut på en snabbturné tillsammans med sin son, senator Rand Paul, genom fem kommuner i Iowa på måndag, en dag innan det så viktiga valet i delstaten genomförs.
Enligt CNN kommer det att bli ett jämnt val där Ron Paul för närvarande ligger två bland de republikanska presidentkandidaterna med 22 procents väljarstöd. Och de senaste dagarnas siffror talar till Ron Pauls fördel. Många bedömare tror att han kommer att placera sig bland de tre i valet. Just nu är han tre procentenheter bakom Mitt Romney.
Under de senaste dagarna har Ron Paul fått utstå en hel del kritik för texter som publicerades i några nyhetsblad som Paul stod bakom på 1980- och 1990-talet. Texterna pekade bland annat ut homosexuella som skyldiga till aidsvågen och beskrev färgade som kriminella. Ron Paul har försvarat sig med att även om hans namn stod på nyhetsbreven så "var jag inte redaktör, snarare utgivare".
Men CNN har kunnat visa att Ron Paul använde samma argument och idéer i en bok som han skrev 1987. Där menade Paul att det var de homosexuella som låg bakom aidsspridningen och han föreslog även att de som drabbats av sexuella trakasserier på sin arbetsplats borde byta jobb:
"Det är självklart så att moralen hos den som utför trakasserierna inte kan försvaras, men hur ska den som utsätts för dem kunna undgå ansvar för det som händer?"
Clas Svahn


Olagligt i Sverige att vara psykiskt sjuk - Mijaijlo attackerade mentalpatient

0 kommentarer
Horungarna i Sveriges regering sparar in på psykvården och slänger mentalt sjuka personer i fängelse. Anna Lindhs man, Bo Holmberg, den dumma horungen som släppte ut alla psyksjuka 1994 för att spara pengar så att han och resten i regeringen kan stjäla mer och ge stulna pengar till Bonnier och till Wallenberg, har tillsammans med nuvarande regering skapat kaos i fängelserna och i samhället. Resultat ser ni nedan i artikeln skriven av en menlös DN-idiot...

Mijailo Mijailovic högg Anna Lindh i magen. Nu har han genomfört en likande attack – med en skruvmejsel inne på Kumlaanstalten. Det var vid fyra-tiden på torsdagseftermiddagen som attacken inträffade. Mijailo Mijailovic och hans medfånge, en 21-årig man, befann sig på Kumlaanstaltens terapiavdelning för psykiskt sjuka. De väntade på att bli visiterade inför att släppas tillbaka till avdelningen när Mijailovic anföll 21-åringen. Han högg honom upprepade gånger i magen, och ett vittne uppger för Aftonbladet att attacken liknade den han genomförde mot utrikesminister Anna Lindh 2003, vilken ledde till att hon avled. Annons: Mijailovic dömdes till livstids fängelse i december 2004. Han har sedan dess varit våldsam vid upprepade tillfällen. 2005 misshandlade han bland annat en person på rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall. Den skadade mannen fördes till Universitetssjukhuset i Örebro. Hans tillstånd var i går stabilt, uppger Aftonbladet. Mijailo Mijailovic misstänks nu för grov misshandel.

Åklagare Kristina Lindhoff Carleson spelar spelet "Narkotikabrott"

1 kommentarer

SVERIGES REGERING MED WALLENBERG I KNARKBRANSCHEN SEDAN 1983

Om knarket var lagligt hade CIA inte tjänat 500 miljarder varje år på kokain och heroin. Bofors hade inte sålt vapen för 40 miljarder varje år och Wall Street hade kollapsat.


Åklagare Kristina Lindhoff Carleson är också en knarklangare. Utan hennes och den svenska regeringens insats kan CIA och Bofors inte tjäna miljarder varje år.

Peter Lihuvudh - Brottsling vid Jönköpings kammarrätt

0 kommentarer
Här har vi ännu en grovt kriminell fascist-pedofil som är verksam inom Wallenbergs rättsväsende. Brottslingen arbetar vid kammarrätten i Jönköping.Förnamn: Hans Sigurd Peter
Tilltalsnamn: Peter
Efternamn: Lihuvud
 

Folkbokföring

Gatuadress: Boet Topphult 2
Postnummer: 599 92
Postort: Ödeshög
Kommun: Ödeshög
 

Födelsedata

Födelsedatum: 1946-09-25

Lihuvud, Jonas Rickard Hans-Erik 1969-11-17

Lili-Ann Tapper Tullborg - Brottsling vid Jönköpings kammarrätt

4 kommentarer
Här har vi ännu en grovt kriminell fascist-pedofil som är verksam inom Wallenbergs rättsväsende. Landsförrädaren Lili-Ann Tapper Tullborg, född 20 februari 1958 i Enköping.Förnamn: Lili-Ann
Efternamn: Tapper Tullborg
 

Folkbokföring

Gatuadress: Torstensonsgatan 55
Postnummer: 521 31
Postort: Falköping
Kommun: Falköping
 

Födelsedata

Födelsedatum: 1958-02-20

Gitte Birgitta Margareta Lindborg - Personen som födde horungen brottslingen Jens Lindborg

0 kommentarer
Gitte Birgitta Margareta Lindborg, född 1948-11-05, är den som födde den fega kriminella horungen Jens Lindborg som skyddar kungens pedofilvänner barnporr-Lasse & pedofil-eliten.

Sveagatan 11 Göteborg. Sambo med Åsa Sofia (Gren) Lindborg, 1978-09-03. Född i Karlstad (Värmlands län, Värmland). Åsas mamma, Gren, Gunilla Kristina 1948-12-14. Åsas pappa, Gren Johansson, Kjell Ronny 1954-09-30. Åsas bror, Gren, Fredrik Ronny 1981-05-14.

Gitte Birgitta Margareta Kjellberg
Spekebergsgatan 10 lgh 1201
411 28 Göteborg

Birgitta Reinfeldt - Svinet som födde heroinlangaren Fredrik Reinfeldt

0 kommentarer


Fyllesvinet Brottslingen Bruno Reinfeldt

0 kommentarerPolis Bo Lundqvist (Hustrumisshandlare) snackar gojja

0 kommentarer

Jens Stoltenberg - Anders Fogh Rasmussen - Hashim Thaci - Afghan Heroin - NATO - Carl Bildt - Reinfeldt

1 kommentarer

POLIS I GÖTEBORG LJUGER OM ATT BLIVIT PÅKÖRD

0 kommentarer
NEDAN KAN NI LÄSA OM ÄNNU EN LÖGN FRÅN KRIMINELLA POLISER

Polis blev påkörd - sköt mot bilen

Polisen försökte stoppa en efterlyst bil i Göteborg i natt. Då körde föraren på honom. Polisen tvingades skjuta ett skott mot bilen. Kort efteråt klev en skottskadad man in till Östra sjukhuset. Han är gripen för försök till dråp.

Polisen tror att den skottskadade mannen är samma person som körde på polisen på Solrosgatan runt 00.40 i natt.
 - Vi har inte kunnat förhöra honom för han skulle opereras först, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i Göteborg, till GT.se. I övrigt är hans skadeläge okänt.

Inga livshotande skador

 Om den påkörde polismannen säger polisen:
 - Det kunde gått så mycket värre. Men det betyder förstås inte att det inte är allvarligt. Det är väldigt allvarligt men skadorna är inte livshotande.
 Efter händelsen körde bilen från platsen och hittades senare tom vid Munkebäcksmotet i Göteborg. Den har tagits i beslag för teknisk undersökning.
 Flera personer ska ha funnits i bilen.
 Varför den var efterlyst kan inte Ulla Brehm svara på.

Raoul Wallenberg - Biggest scam in history

2 kommentarer

Raoul Wallenberg - Biggest fraud in the world

The thief Raoul Wallenberg sold passports and was later shot like a dog. Robbers took all of Raouls money and gold and left the con artist on the floor bleeding. Wallenberg family are mass murderers and thiefs robbing Africa since 1929.Raoul Wallenberg sålde fler än 20000 pass och gjorde sig en förmögenhet Han rånmördades i sitt kontor i Budapest och lämnades att dö som en hund. Wallenbergarna har hittat på den saga som svenska barn tvingas (under väpnat hot från regeringen/polisen) att lära sig i Sveriges bluffskolor. Efterson Raoul var en Wallenberg så kunde han resa fritt genom hela Europa utan att bli skjuten av (sina nazi-vänner) Gestapo. Nane Wallenberg, en annan bedragare och massmördare inom Wallenberg-familjen som ännu är i livet.