KRIMINELLA INVANDRARE OCH ANDRA PARASITER (2)

0 kommentarer


Ola Österling – Dialogpolis – Brottsling – Lögnare / Reinfeldt – Landsförrädare – Internetcensur – Demonstrationsförbud

0 kommentarer
Följande finns att läsa på brottsorganisationens hemsida www.polisen.se:
.

Dialog stärker mötes- och yttrandefrihet

Alla har rätt att få uttrycka sin åsikt. Det är en av vårt lands grundlagsskyddade rättigheter, som Polisen värnar om. Det innebär att Polisen ansvarar för att demonstrationer och andra opinionsyttringar ska kunna genomföras utan konfrontation eller ordningsstörningar.
Det är ett arbete som startar långt före en planerad aktivitet och involverar ett stort antal medarbetare i olika funktioner. Stockholms dialogpoliser är viktiga i rollen som kontakt mellan å ena sidan demonstranter och å andra sidan polisledning, stat och kommun.
Polisens målsättning är att alla opinionsyttringar ska kunna genomföras enligt de grundläggande fri- och rättigheterna i Regeringsformen. Genom ett öppet arbetssätt, respekt och förtroende söker dialogpolisen skapa dialog med arrangörer av aktiviteter i syfte att opinionsyttringar ska kunna genomföras utan konfrontation.

Respekt och förtroende

Bra dialog bygger på respekt och förtroende. Dialogen sker öppet och dialogpoliserna arbetar i särskilda västar. För att en opinionsyttring ska kunna genomföras på det sätt som avses är det av vikt att redan före en aktivitet söka och skapa kontakt med arrangören. Kontakten ska bibehållas även under pågående opinionsyttring och därför ses dialogpoliserna ofta i nära anslutning till deltagarna.

Samarbete för framtida dialog

Dialogpoliserna har som uppdrag att borga även för den framtida dialogen. Gruppen koordinerar också samarbetet med organisationer och frivilliga som vill vara med och engagera sig för att opinionsbildande grupper i vårt land ska ha en god möjlighet att göra sina röster hörda och att opinionsyttringar ska kunna genomföras utan våld.
Dialogen är ett av redskapen inom den särskilda polistaktiken.
Kontakt
Ställ dina frågor om dialogarbetet direkt till poliserna i dialoggruppen via e-post: dialog@polisen.se
Dialogsamordnare:
Ola Österling
Tfn                         0708-95 10 46      
FAKTA/ Så säger lagen
Dina grundläggande fri- och rättigheter finns att läsa i Regeringsformen, 2 kap. (yttrandefrihet, informationsfrihet, mötesfrihet, demonstrationsfrihet, föreningsfrihet, religionsfrihet).
Se även FN-stadgan, artikel 19: “Var och en har rätt till åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet att utan ingripande hysa åsikter samt söka, ta emot och sprida idéer med hjälp av alla uttrycksmedel och oberoende av gränser.”
Vissa begränsningar finns dock angivna i Ordningslagen, bland annat: Allmänna sammankomster som ska genomföras på allmän plats kräver tillstånd av polisen. Om man demonstrerar utan tillstånd från polisen kan anordnaren komma att dömas till böter, dock ej deltagarna.
.
Poligrisen som står för detta ser Ni nedan.
.
.
Läs nu artikel nedan (klicka på länken).
.
Internetcensur/demonstrationsförbud
Diktaturen förbereder sig. Fascist-pedofilen Fredrik Reinfeldt och dom andra kriminella landsförrädarna vet att deras dagar är räknade. Internetfiltrering/internetcensur har börjat i och med att Försvarsmakten/Domstolsverket stängde denna blogg (tillfälligt) sommaren 2011 för att bloggen kritiserade försvarsmaktens heroin-främjande uppdrag i Afghanistan, och Domstolsverkets kreatur.
.
Googla “Erik Reinfeldt” och klicka på “Bilder” så ser Ni att regimen tagit bort 90 procent av bilderna på gangster-Erik, heroin baronens son. Internetcensuren gjordes av fascist-regimen pga att tiotusentals såg våra bilder på “son till Europas största heroinlangare”, och folk började att skriva på bl.a. Flashback om varför Erik Reinfeldt pekas ut som “en heroinlangares son”.
.
.

Nazisten bedragaren och pedofilen Silvia Sommerlath besöker corruptio-bloggen

0 kommentarer

http://corruptio.blog.com/2011/12/12/fascist-pedofilen-silvia-sommerlath-stjal-dina-pengar-med-hjalp-av-regeringen/

Corruptio-journalist vs. polischef Johan Heed (2)

0 kommentarer
Nedan ser Ni att Sveriges kriminella polischefer är fascist-pedofilerna trogna. Polisman Johan Heed är inget undantag, han är en rånolla, en simpel brottsling som kör samma taktiksnack och mobbing som fascist-pedofilerna/landsförrädarna (politiker) gör. När dom möter mtostånd som kör över dem så tar dom till ord som "samhället" och konspirationer" för att mobba dig och få andra att tro att du är emot befolkningen i Sverige.


Klicka på länken nedan och läs första konfrontationen med den korrupta polisen Johan Heed.

http://corruptiosweden.blogspot.com/2011/12/corruptio-journalist-vs-polis-johan.html

UNITED NATIONS - FRAUD - SCAM

0 kommentarer

Pedofilerna 1973 - Pedofilerna 2012

0 kommentarer

WALLENBERGS HEROINLANGARE

0 kommentarerHögsta domstolens fascist-pedofiler

0 kommentarer


Söner och döttrar till fascister som flytt Frankrike och Tyskland undan åtal och straff!
 • Dag Mattsson, 1957-04-15. Skeppargatan 72 lgh 1201, Stockholm.
 • Förnamn:     Gerasimoula
  Tilltalsnamn:     Gerasimoula
  Efternamn:     Melissaratou Mattsson
  Gatuadress:     Skeppargatan 72 lgh 1201
  Postnummer:     114 59
  Postort:     Stockholm
  Kommun:     Stockholm
  Församling:     Oscar
  Födelsedatum:     1959-12-12

 • Lars Edlund, 1952-07-20. Baldersgatan 7, Norrköping.
 • Förnamn: Barbro Gunilla
  Tilltalsnamn: Gunilla
  Efternamn: Arfwidsson Edlund
  Gatuadress: Baldersgatan 7
  Postnummer: 603 36
  Postort: Norrköping
  Kommun: Norrköping
  Födelsedatum: 1958-02-11 Förnamn: Gunnar Lars David
  Tilltalsnamn: Gunnar
  Efternamn: Edlund
  Gatuadress: Baldersgatan 7
  Postnummer: 603 36
  Postort: Norrköping
  Kommun: Norrköping
  Födelsedatum: 1990-05-21

  Kriminell gris begår brott mot medborgare

  0 kommentarer


  BRA POLISER FINNS I KANADA :)

  0 kommentarer


  Elizabeth Peltola och Bo Mazetti-Nissen bryr sig inte om din säkerhet i Älmhult

  6 kommentarer
  Dom högsta ansvariga politikerna i Älmhult, Elisabeth Peltola och Bo Mazetti-Nissen, gör inget för att trygga din säkerhet.

  Kommunpolitikerna är informerade om att Älmhults polischef Bengt Adolfsson har begått mycket grova brott och gör det än idag. Polis Adolfsson hjälpte många att komma undan med köp och försäljning av cirka 300 illegala vapen. Huvudman i denna vapenhärva är vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg boendes i Diö.

  Älmhults polischef Bengt Adolfsson skyddar brottsling Sinisa Nikolic och döljer än idag att denne polisinformatör köpt fler än 200 vapen av Ahlberg. Samt att Ahlbergs dotter Elisabeth (Osby) och son Jimmi Oinonen-Ahlberg levererat flertalet av dom 200 vapnen till Nikolic.

  Polischef Bengt Adolfsson har med sin brottslighet vållat fler än 30 personers död, dessa personer har mördats med vapen som polis Adolfsson kunde ha säkrat med gjorde det inte pga order från Växjös chefsåklagare Christer Johansson och vice chefsåklagare Yvonne Rudinsson. Åklagarna hade fått order från justitiedepartementet (Thomas Bodström) att INTE blanda in polisens civila infiltratörer samt mc-gäng i vapenhärvan. Dessa fick inte förhöras enligt ordern från Bodström.

  Andra tjänstemän i Älmhults kommun som blundar är Gull-Britt Tranvik och Annika Rydh.
  http://corruptio.blog.com/vapenharvor-infiltratorer-polisledningen-morklaggning/

  From: corruptio1@hotmail.com
  To: ks@almhult.se;
  elizabeth.peltola@almhult.se; gull-britt.tranvik@almhult.se; annika.rydh@almhult.se; bo.mazetti-nissen@almhult.se

  Subject: Låter Ni massmördaren verka i Er kommun?
  Date: Fri, 13 Jan 2012 18:50:17

  Till dem kommuntjänstemän som bryr sig om Älmhults invånare och sina familjemedlemmar,

  Bevisen (MASSIV) talar sitt tydliga språk trots att massmördaren, Bengt Adolfsson, (polischef i Älmhult) säger att det är lögn.


  Fakta:

  Poliser Hans Emanuelsson och Bengt Adolfsson var utredare kring Växjö (K13522-01) vapenhärva åren 2001/2002.
  Älmhultsbo Sven-Erik Ahlberg var huvudman i denna, Sveriges genom tiderna största vapenhärva.

  Nämnda poliser besöker Lajla Simonsen (Särbo med Ahlberg) i aug. 2001. Simonsen berättar allt om vapenhandeln
  till Sinisa Nikolic i Halmstad. Vid poliskontroll på SN visar det sig att han är Göteborgspolisens tjallare och känd vapenhandlare.

  Thomas Bodström skickar illegal order till utredarna Rudinsson/Christer Johansson/Emanuelsson/Adolfsson att INTE förhöra eller
  dra in polisens infiltratör SN i förundersökningen. Utredarna lyder. Alla vittnens uppgifter kring SN göms av utredarna.

  Älmhults massmördare Adolfsson får uppgifter från två oberoende håll att S-E Ahlbergs som Jimmy och dottern Elisabeth använts för
  leveranser av minst 200 vapen till Sinisa Nikolic i Halmstad. Personer som köpt dom illegala vapnen inom Älmhults kommun gick fria
  pga att poliser Emanuelsson/Adolfsson då inte kunde mörka skandalen och därmed göra Bodström glad. Därför gömmer poliser Adolfsson/Emanuelsson
  förhören med Lajla Simonsen än idag. Polisbesöket hos Simonsen aug. 2001 är raderat pga Simonsens uppgifter kring Hells Angels och Sinisa Nikolic.
  Lajla Simonsen smugglade in pistoler till Sverige... HON ÅTALADES ALDRIG!!!

  Lyssna här på vapensmugglaren/vapenleverantören Lajla Simonsen när hon försöker slingra sig i rätten med hjälp av polis Adolfsson:
  http://corruptio.blog.com/vapenharvor-infiltratorer-polisledningen-morklaggning/lajla-ljuger-om-sin-vapensmuggling_gota-hovratt-2002-2/

  Adolfsson har nyligen (sept. 2011) ljugit i domstolsförhandling, vilken han vägrade närvara i, där han sade att ovan uppgifter inte var sanna.
  I samma andetag hade Adolfsson (Polischef) "glömt bort" att han med kollegorna förhörts av överåkl. Fernqvist (2003/2004) kring grova
  tjänstefel under utredn. av Växjö vapenhärva. Åkl. Fernqvists utredning mörkades, förfalskades i efterhand på polisstationen i Gbg och lades ned
  av åkl. Nils Rekke på order från Thomas Bodström. LYSSNA PÅ MASSMÖRDAREN HUR HAN LJUGER!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=LZ80MnYIdqI

  Läs förhör med S-E Ahlberg där kriminell polis Emanuelsson avslöjar att dom vet allt kring Sinisa Nikolic (Jugoslaven). Detta förhör gömdes undan på
  ett fiffigt och väl genomtänkt sätt. Smith & Wesson revolvern i detta förhör är det vapen som användes att döda 23-åriga Alexandra Wikström med. Ett
  av cirka 150 vapen som Älmhults polischef Adolfsson lät säljas vidare för att kunna skydda juggen Sinisa Nikolic och därmed skandalen (polisens vapenhandel till gäng).
  http://corruptio.blog.com/files/2011/04/ahlberg-forhor-halmstad-sinisa-nikolic-hans-emanuelsson-almhult.jpg
  Läs förhör med Hanna Udd. Den flickan som kördes bort av Adolfsson/Emaneulsson för att hon visste för mycket om polisens Vapenhandel. Hennes videoförhör
  har nekats av Växjöpolisen till flera kända journalister, bl.a. reporter Åsa Forsberg som klagade ända till regeringsrätten, där fd. rikspolischef Heckscher är ordf.
  Heckscher som själv stack från posten då polis Olle Liljegren åkte fast för vapenhandel via brottsling Max Åström. Fd. polis Liljegren hade bevisligen vapen från Älmhult
  i sitt skåp i Stockh. polishus när han greps mars 2004.

  Skyddad av åkl. Christer Johansson och poliser Bengt Adolfsson/Hans Emanuelsson så kunde Älmhultsbo och vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg
  ljuga att han inte visste vad Sinisa Nikolic hette. Lyssna här: http://www.youtube.com/watch?v=FpR3lYxk2dE
  Polis Hans Emanuelsson LJUGER UNDER ED i Jönköpings hovrätt (2002) att han inte minns vem som sade (Lajla Simonsen) att Ahlberg sålt vapen till Hells Angels.
  http://www.youtube.com/watch?v=HUFpthiMJ6k

  Polisens infiltratör och vapenhandlare Sinisa Nikolic var ovetandes om att han spelades in när han pratade om polisens brottsprovokationer och att han blev förvånad
  att INTE gripas av Älmhult-polisen/Växjö-polisen under utredningen av vapenhärvan 2001/2002. http://www.youtube.com/watch?v=uy4WuCHa4gQ&feature=related

  Senaste offret (bevisligen) som skjutits ihjäl med vapen Älmhults polischef Adolfsson låtit säljas vidare, var 23-åriga Malmöbon M. Masovic som mördades sommaren 2009.


  NI HAR EN MASSMÖRDARE SOM ÄR POLISCHEF I ÄLMHULT - VAD SKALL NI GÖRA ÅT DET?
  Älmhults-polis Bengt Adolfsson ljuger i domstol under ed. Polischefen får hjälp av kriminell åklagare, Peter Larsson (Gbg) att mörka sin brottslighet. Åkl. Larsson var den som anlitade grovt kriminell civilperson, Sinisa Nikolic, att hjälpa polisen finna SIBA-chefen Fabian Bengtsson. Sinisa Nikolic som lider av svåra psykiska problem (dömd för vapenbrott, misshandel, mordhot m.m.), började att mordhota familjen Bengtsson och kräva Fabians föräldrar på 600,000 kronor annars skulle han mörda Fabian. Åklagare Peter Larsson har inte åtalats för dessa brott och andra grova brott åklagaren gjort sig skyldig till. Sinisa Nikolic är den person som skyddas av Älmhults polischef Bengt Adolfsson från att åtalas för att ha köpt 150 vapen av polis Adolfssons barndomsvän Sven-Erik Ahlberg (vapenhandlare/incest-pedofil).

  Polis Niklas Petrone-Szabolcs åtalas för våldtäkt mot kollega Hedvig Holme

  2 kommentarer
  Niklas Petrone-Szabolcs är Göteborgs-polisen som åtalats för våldtäkt mot polis-kollega

  Sommaren 2011 anmäldes den än idag icke avstängde polisen Petrone för våldtäkt av sin polis-kollega Hedvig Holme. Polis Holme säger i förhör att Niklas Petrone våldtog henne medan hon sov i sin lägenhet. Petrone förnekade till en början att samlag hade skett, han säger sedan i annat förhör att Hedvig Holme var med på det.

  Kvinnan som var på festen och skall vittna.