Negermördaren Gunilla Carlsson och hennes "satsning" på frihetskämpar/demokratiaktivister

Regeringen satsar mer på frihetskämpar, demokratiaktivister och MR-försvarare

Regeringen ökar sitt redan stora engagemang för demokrati och mänskliga rättigheter genom att stärka några högaktuella spetssatsningar i budgeten med ca 90 miljoner kronor.
Genom denna ambitionsökning vill regeringen ytterligare stärka stödet till förändringsaktörer som verkar för demokratisering och yttrandefrihet med ett ökat fokus på användning av informations- och kommunikationsteknologiska verktyg i frihetens tjänst, säger biståndsminister Gunilla Carlsson. Inom denna satsning betonas även vikten av fri och oberoende media samt aktörer inom kulturlivet, t.ex. fristadsförfattare.
Satsningen innebär också ett ökat stöd till utsatta civilsamhällesorganisationer i utvecklingsländer. Det kan t ex handla om akutstöd när civilsamhällesengagerade blir trakasserade, fysiskt hotade, skadade, häktade, fängslade eller på annat sätt riskerar bli utsatta för repression på grund av arbetet för mänskliga rättigheter, fortsätter biståndsminister Gunilla Carlsson.
Mot bakgrund av vårens händelseutveckling i Mellanöstern och Nordafrika finns också regeringen ett utrymme för ökade insatser till stöd för gryende demokratier och demokratirörelser i Mellanöstern och Nordafrika.

Kontakt

Evin Khaffaf
Pressekreterare hos Gunilla Carlsson
            08-405 59 39      
            070-283 95 97      
e-post till Evin Khaffaf
 
 
Från:automatsvar@regeringen.se
Skickat:den 10 mars 2012 12:17:47
Till:evin.khaffaf@foreign.ministry.se
Kopia: corruptio1@hotmail.com
 
Från: corruptio-journalist

E-postadress: corruptio1@hotmail.com

Meddelande: Hur går det med det statliga spioneriet mot bloggare som kritiserar staten Sverige?

Ni stängde corruptio-bloggen july 2011 pga att Ni inte gillade kritiken, är det svenska statens demokrati och satsning på frihetskämpar?

Du Gunilla är involverad i massvaccinering i Afrika där USA-tillverkat gift sprutas in i Afrikanska barn. Har du/Sveriges regering lika "bra" koll på dom vaccin så som Ni hade på svinvaccinet?

Hur länge till skall Ni bluffa med SIDA, UN, UNICEF, CHILDHOOD, RÖDA KORSET och all den andra "hjälpen"?

I denna artikel pratar Ni om mellanöstern och nordafrika, medan Ni hemma i regimen Sverige stänger bloggar, förföljer bloggare, dömer bloggare i domstol som hämnd för att bloggare avslöjat kriminalitet hos poliser, åklagare, politiker och domare. Hur går det ihop med att Ni påstår att Ni vill göra världen tryggare?

Jag har span på mig sedan 2005 pga att jag avslöjat polisens vapenhandel till gäng. Minst fyra gånger har Ni försökt att mörda mig (Läs om Kjell Stigsson Bornerheim). Rikskrim har kontaktat mig och bett mig sluta driva gräv om statlig kriminalitet. Jag får ständigt nya hot från poliser som begår yrkesbrott.

Du vet att du är medlem i världens största Maffia kallad Regeringen. Du vet att du är satt till att mörka massmord i bl.a. Afrika. Hur kan du sova om nätterna?

Ditt svar kommer att publiceras. Om du inte svarar så kommer jag att skriva att du inte vågar svara för att du vet att du inte kan svara utan att göra bort dig.

Slutligen har jag en fråga till Evin Khaffaf, hur går förhållandet Evin med den ökände pedofilen och brottslingen Sven Otto Littorin?

0 kommentarer :: Negermördaren Gunilla Carlsson och hennes "satsning" på frihetskämpar/demokratiaktivister

Skicka en kommentar