Petter Asp - En kriminell horunge som själv är medlem i en penningtvätt-organisation

0 kommentarer
Nedan ser Ni kriminella horungar som tvättar svarta pengar från heroin-handel och vapenhandel.

Penningtvättsutredningen presenterade betänkande

"Idag överlämnade utredaren Petter Asp betänkandet "Penningtvätt - kriminalisering, förverkande och dispositionsförbud" till justitieminister Beatrice Ask."

 

Gunilla Carlsson snackar för att ge regimen i Syrien tid att hinna mörda alla besvärliga personer

0 kommentarer

Biståndsministern om den humanitära situationen i Syrien

Den allvarliga humanitära situationen i Syrien och Sveriges engagemang i regionen stod i fokus vid pressträffen med biståndsminister Gunilla Carlsson den 26 mars. Ministern besökte i förra veckan Turkiet där hon bland annat träffade representanter för den syriska oppositionen i Istanbul.

SANNINGEN ÄR ATT SVERIGES REGERING TILLSAMMANS MED ERICSSON MOBILE SYSTEMS HAR SÅLT INTERNET-FILTRERINGS SYSTEM TILL SYRIEN, OCH DÄRFÖR SNACKAR SVERIGES MINISTRAR BARA SKIT FÖR ATT TIDEN SKALL GÅ SÅ ATT REGIMEN I SYRIEN HINNER MÖRDA ALLA BESVÄRLIGA PERSONER.

Anders Nordström - Afrika - AIDS - Politik - Massmord - $$$

0 kommentarer
Betydligt fler har fått tillgång till medicin, påpekar Anders Nordström, när han får frågan om hur utveckilngen av hiv/aids i Afrika ser ut. Det har gått från ca 10 000 2003 till fem miljoner behandlade idag.

Han blir världens första ambassadör för global hälsa

Regeringen har utsett Anders Nordström till ambassadör för global hälsa. Utnämningen är ett uttryck för hälsofrågornas central roll i Sveriges utvecklingssamarbete, säger biståndsminister Gunilla Carlsson i ett pressmeddelande.

- Detta är något av ett drömuppdrag för mig, säger Anders Nordström, med en lång bakgrund vad gäller hälsofrågor i världen.

FÖRST SPRIDER DOM AIDS OCH ANDRA SJUKDOMAR I AFRIKA... SEDAN SNACKAR DOM OM HUR DOM HJÄLPER FATTIGA OCH SJUKA I AFRIKA.

- DEN SVENSKA REGERINGENS BUSINESS I AFRIKA SEDAN 50 ÅR.

Gunilla Carlsson och Carl Bildt snackar internet-frihet samtidigt som dom hotar och stänger corruptio bloggen

0 kommentarer

Friheten på nätet - en global framtidsfråga

 

Onsdagen den 18 april startar Stockholm Internet Forum. Det är en två dagar lång internationell konferens om hur friheten på nätet kan bidra till den globala utvecklingen. Gunilla Carlsson är en av de ministrar som deltar. 

BROTTSLINGARNA GUNILLA CARLSSON OCH CARL BILDT STÄNGDE CORRUPTIO-BLOGGEN UNDER NÅGRA DAGAR JULI 2011 PGA ATT REGERINGEN MED DOMSTOLSVERKET ANSÅG ATT DERAS ÅSIKTER VAR DOM RÄTTA OM RÄTTSVÄSENDET OCH INTE ANDRAS ÅSIKTER. LANDSFÖRRÄDARNA GÅR UT OCH PRATAR OM INTERNET-FRIHET FÖR ATT NI SKALL HJÄRNTVÄTTAS TILL ATT TRO ATT SVERIGES REGERING VÄRNAR OM RÄTTEN TILL EGNA ÅSIKTER OCH SPRIDNING AV DESSA.

BAKOM KULISSERNA HAR SVERIGES REGERING SÅLT ERICSSON INTERNET-FILTRERINGSSYSTEM TILL BL.A. SYRIEN. SAMMA SYSTEM ANVÄNDS I SVERIGE SEDAN 2010 I BÅDE MOBILNÄTET OCH DET FASTA INTERNET. 

 

 

 

 

KARIN ENGSTRÖM - NY BARNMÖRDARE OCH VAPENLANGARE UTSEDD AV HEROINLANGAREN FREDRIK REINFELDT

1 kommentarer

Karin Enström ny försvarsminister

Statsminister Fredrik Reinfeldt utsåg den 18 april Karin Enström till försvarsminister och chef över Försvarsdepartementet. Karin Enström tillträder omedelbart. Karin Enström kommer från Vaxholm och har en bakgrund som kapten i amfibiekåren. Hon kommer närmast från uppdraget som riksdagsledamot och ordförande i utrikesutskottet. Dessförinnan har hon suttit i riksdagens försvarsutskott.

HORUNGEN KARIN ENGSTRÖM SKALL TA ÖVER ROLLEN SOM BARNMÖRDARE OCH VAPENLANGARE!

Tjuven Annie Lööf

0 kommentarer

Näringsminister Annie Lööf lanserar Attraktionskraft Sverige

I dag, på Stora Tillväxtdagen 2012, lanserade näringsminsitern projektet Attraktionskraft Sverige.
- Projektets syfte är att arbeta för att ge människor, företag, kommuner och regioner möjlighet att skapa attraktiva miljöer och forma sin framtid utifrån sina unika förutsättningar, sa Annie Lööf.

50 PROCENT AV SVERIGES BEFOLKNING KAN INTE ÄTA SIG MÄTTA OCH PARASITEN ANNIE LÖÖF STJÄL 160,000 KRONOR AV FOLKETS PENGAR FÖR ATT ORDBAJSA OCH LJUGA SOM OM DET VAR GODA TIDER... BARA I SVERIGE FINNS DESSA TJUVAR SOM KAN SE DIG I ÖGÖNEN SAMTIDIGT SOM DOM STJÄL FRÅN DINA BARN.

Sabuni, Maria Larsson, Carin Götblad och Beatrice Ask - Fyra brottslingar går ihop

0 kommentarer

Carin Götblad utsedd till nationell samordnare mot våld i nära relationer

Regeringen utser länspolismästaren Carin Götblad till nationell samordnare mot våld i nära relationer. Socialstyrelsen får i uppdrag att rikta in sig på våldsutövarna och Brottsförebyggande rådet får i uppdrag att genomföra en nationell kartläggning av brott i nära relationer. Det är huvuddragen i satsningen som justitieminister Beatrice Ask, jämställdhetsminister Nyamko Sabuni och barn- och äldreminister Maria Larsson tillsammans med den nationella samordnaren Carin Götblad presenterade igår.

HEROINLANGAREN CARIN GÖTBLAD GÅR IHOP MED AFRIKANSK BROTTSLING, PEDOFILEN MARIA LARSSON OCH FRISÖRSKAN SOM FICK SIN MAN ATT BLI BÖG... BEATRICE ASK. 

ATT MANLIGA POLISER ÄR DEN GRUPP SOM MISSHANDLAR KVINNOR MEST, DET VILL DESSA FYRA BROTTSLINGAR INTE PRATA OM. VAD MAN GÖR ISTÄLLET ÄR ATT ORDBAJSA SÅ MYCKET DET GÅR VID OLIKA TILLSTÄLLNINGAR SÅ ATT BROTTSLINGEN CARIN GÖTBLAD KAN FÅ SINA 70,000 KRONOR EXTRA VID VARJE UPPTRÄDANDE. GÖTBLADS POLISLÖN ÄR 115,000 KRONOR PER MÅNAD.

UTAN DUMMA POLISER OCH NARKOTIKA - INGEN VINST FÖR WALLENBERG & BOFORS

0 kommentarer

Sök till Polishögskolan nu - Polischeferna behöver dig

0 kommentarerPolis Tommy Lingmerth smygfilmade nakna poliskollegor Kerstin Malm, Rissa Seidou, Susanne Ekholm och Camilla Hedberg

0 kommentarer
Fluktar-polisen Tommy Lingmerth smygfilmade kvinnliga poliser i omklädningsrummet
Vi har tidigare skrivit om råfluktaren Tommy Lingmerth, den kåte Solna-polisen som smygfilmade kvinnliga kollegor i Solnas närpolisstation där polis Marie Hummer är chef.
Klicka på länken nedan och läs om polis (internutredningen) Ingrid Michels desperata och klantiga försök att skydda fluktar-polisen Tommy Lingmerth.

http://www.skitgrisen.se

0 kommentarer
http://www.skitgrisen.se

Polis Anders Cronehag kräver ditt namn när du begär ut allmänna handlingar (Veckans Mupp)

1 kommentarer
POLIS ANDERS CRONEHAG FÅR UTMÄRKELSEN "VECKANS MUPP"Från:Stab Borås Västra Götaland (po2.vastragotaland@polisen.se)
Skickat: den 23 april 2012 14:16:26
Till:corruptio1@hotmail.com

Angående begäran att utfå allmän handling

Signaturen CJ har ställt en begäran till polisen i Mark vad gäller namnet på den polisman som orsakade ett vådaskott i samband med ett studiebesök på polisstationen i Kinna.
Vid begäran att ta del av offentlig handling ska myndigheten pröva om den är offentlig eller om den är skyddad av någon bestämmelse i offentlighet och sekretesslagen. Bedömningen initialt är att sekretess föreligger med anledning av att hemställan kommer från en okänd person som endast lämnar en signatur.
Det kan finnas skäl till ett sekretessbrytande beslut men det ska framgå vilken fysisk person som begär ut handlingen och syftet med åtgärden. En prövning sker sedan om det kan föreligga skada för någon enskild om uppgiften lämnas ut.

Med vänliga hälsningar
Kommissarie Anders Cronehag
T.f.stabschef, Polisområde Älvsborg


Elsa Kristina Cronehag, 1957-02-01. Linnéparken 16 lgh 1302, Borås.
Lars Anders Alvar Cronehag, 1960-12-31. Linnéparken 16 lgh 1302, Borås.

Diktatur - Fascist-pedofiler - Fjällmjölk - Polisen - Åre

0 kommentarer
Fascist-pedofilerna som kallar sig " Regeringen" med dess kreatur (Polisen) har slagit till igen mot folkets vilja!Nämndeman Jan Daghlén stal 157,000 kronor från svenska folket – Tjuven Jan Daghlén slipper fängelse

2 kommentarer

Nämndeman Jan Daghlén (Fd. Lindén) dömd för bedrägeri

Fritidspolitiker Jan Daghlén, som var tillsatt som nämndeman, har dömts för bedrägeri mot Jönköpings tingsrätt. Genom att lämna fel inkomstuppgifter fick han ut drygt 157 000 kronor i extra ersättning under tre år. Nämndeman Jan Daghlén anser att han är oskyldig, men har ändå valt att erkänna för att slippa rättegång och i stället få ett strafföreläggande. Han ska betala tillbaka pengarna till tingsrätten, men slipper i övrigt påföljd.

 Carl Jan Daghlén (Fd. Lindén), 19560218, Fjällhyddevägen 16, 564 36 BANKERYD. Frugan, Anne-Charlotte Gunvor Daghlén, 1959-03-19. Ex-frun, Lindén, Anita Margareta, 1954-06-06. Systern, Gun Eva (Lindén) Abrahamsson, 1960-04-04. Aronsvägen 14 Husqvarna. Fadern, Carl Stig Lindén, 1929-11-17. Modern, Gunn Ingeborg Lindén 1930-10-15.

Kriminella missfoster till poliser och kontrollanter begår grova brott mot kvinna på tåg

0 kommentarer
Detta är Sveriges fascist-pedofiler som Ni ser på video nedan. Varken kontrollanterna eller polisen kan lagen. Kontrollanterna begår flera grova brott bl.a. människorov. Poliserna som anländer till plasten är dummare än kontrollanterna, och den stackars kvinnan får ingen hjälp trots att FN kräver detta av Sveriges äckliga fascist-pedofil-regering.


De e inget brott som kan leda till fängelsestraff och då får kontrollanterna inte röra den enskilde.
Kontrollanten kan ej lagen och hans regler är ej lag. Dom enda som gjort sig skyldiga till brott är kontrollanterna och det är människorov, misshandel och falsk tillvitelse. Att glömma är ej brottsligt, alltså envarsingripandet (24:7) är ej tillämpligt i detta fall då inget brott har skett.

 
0:53 Vilken idiot-polis som säger "vad gör du då" typiskt missfoster till polis.

Tjuven och knarkhandlaren Barack Obama hyllar tjuven och bedragaren Raoul Wallenberg

0 kommentarer
Heroinlangaren och barnmördaren Barack Obama hyllade idag bedragaren och bankstern Raoul Wallenberg. Spelade in hyllningstal för Raoul Wallenberg

Här hyllar Barack Obama svenske krigshjälten Raoul Wallenberg.
Förintelsens minnesdag och svenskens insatser har firats i både Sverige och USA.
– Det är en ära för mig att få hylla och hedra livsgärningen och arvet efter Raoul Wallenberg, säger president Obama i en video.
Svenske diplomaten Raoul Wallenberg räddade tusentals ungerska judar från en säker död under andra världskriget. Som andra person i historien, efter Winston Churchill, utsågs han 1981 till amerikansk hedersmedborgare.

Sanningen ser Ni nedan (Corruptio levererar).