En underbar dag i den fina parken där glädje och harmoni flödade. Så härligt att se även vuxna vara så glada och tillfredsställda. Det vilar något gott över namnet Astrid.
Vi är glada att få uppleva på nytt alla hennes verk på detta sätt. Premiär för Zoe men inte sista gången i parken..
Det jag som mamma blev extra glad för var när hon åt köttbullarna i gräddsås på lunchen – (trots att jag hade nudlarna i beredskap, utan att hon såg såklart..) Jag gav mig inte då hon först sköt undan tallriken och lät henne förstå att det var detta hon skulle få eller inget alls. Hon tog en tugga efter en stund och smakade på köttbullarna som jag mosat. Jippey sen åt hon och mumsade i sig av ‘Astrids köttbullar’. Tack.
Ja, det har naturligtvis varit lite annat än nudlar som slunkit ned i hennes mage senaste veckorna, köttfärssås, pannkakor, fiskpinnar, mm
Min väninna Linda och hennes 3 bedårande döttrar gjorde så dagen blev ännu bättre – i goda vänners lag. Fantastiskt att få gå och dra barnvagnen igen och veta att mitt barn kommer att vara hos mig varje vecka på året.. Att jag kan få avgöra helt själv när vi kan åka till parken igen nästa gång.
Många tankar kring detta, mycket känslor.

Kärleken övervinner allt.

Carola.