Beatrice Ask ljuger igen om resning för alla som drabbats av statens kriminalitet

Dömda ska få hjälp med resning

Dömda ska kunna få juridisk hjälp med en resningsansökan och fler förundersökningar ska kunna återupptas, föreslår regeringen. Målet är att öka rättssäkerheten för oskyldigt dömda. Fascist-regimen kan inte längre mörka sin brottslighet tack vare internet.
I grunden ska myndigheter och enskilda kunna lita på domar, men det förekommer att en dom ifrågasätts i efterhand, säger justitieminister Beatrice Ask (M. Massiv kritik mot fascist-regimens rättsväsende har gjort fascist-pedofilerna rädda.

-Då är det en viktig rättssäkerhetsgaranti att det kan prövas igen, säger hon. Vilket Beatrice Ask motarbetat sedan 2006.

Regeringens proposition kommer i nästa vecka. Syftet är enligt Ask att tydliggöra vilka regler som ska gälla vid en resning samt även att göra det lättare. En person som vill begära resning ska kunna få del av polisens och åklagarens resurser. Det ska också bli enklare att få ett juridiskt biträde. Alltså, samma kriminella organisationer, polismyndigheten/Åklagarmyndigheten, som begått grova brott för att fängsla tusentals oskyldiga, skall "hjälpa" alla få ny prövning ersättning... ha ha ha, sicken horunge du är Beatrice Ask.

-Utgångspunkten måste ju vara att man kan lita på att en dom som vinner laga kraft är riktig, men det är en viktig rättssäkerhetsåtgärd att det finns möjlighet att lyfta på frågan, om man känner att det här kanske inte blev helt rätt, säger Ask. Den obildade kriminella frisörskan Beatrice Ask kan inte längre mörka sin och regimens brott tack vare corruptio-journalister och andra som kämpar för frihet och demokrati.

-Det är väldigt svårt i dag. Nu tydliggör vi under vilka förutsättningar det ska ske och vi gör det också lite lättare, säger hon. Det är inte svårt din kriminella horunge, du kan kräva att alla som drabbats av kriminella poliser, åklagare och domares brottsliga gärningar skall få ersättning och ursäkt IDAG!!!


Beatrice Ask ljuger!

I mer än ett år har horungen Beatrice Ask prata om detta. När folkets rättigheter är på tal så går det väldigt långsamt hos Maffian som kallar sig för "Regeringen", men när dessa grovt kriminella landsförrädare vill förbjuda dig att fotografera på allmän plats, för att deras kumpaner vid "Polismyndigheten" vill skydda sig från att åka fast för brott, ja då kräver Beatrice Ask och hennes medbrottslingar att lagen omedelbart skall skrivas om och att folket skall hotas med fängelse ifall någon får för sig att fotografera på allmän plats utan tillstånd från staten.


 Regeringskansliet (193.188.156.17) [IP Address]

Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden,

DateTimeTypeWebPage
25th May 201215:16:07Page Viewwww.google.se/url?sa=t&rct=j&q=resning 25 maj 2012&source=web&cd=5&ved=0CFMQFjAE&url=http%3A%2F%2Fcorruptiosweden.blogspot.com%2F2012%2F05%2Fbeatrice-ask-ljuger-igen-om-resning-for.html&ei=3oW_T6z0OMHk4QSdwrjCCQ&usg=AFQjCNEwo396RmtfQw2fs6xqpyzgR8braw
corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/beatrice-ask-ljuger-igen-om-resning-for.html

1 kommentarer :: Beatrice Ask ljuger igen om resning för alla som drabbats av statens kriminalitet

  1. Aklagarmyndigheten (156.49.126.246) [IP Address]
    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    30 Nov 2012 14:03:30
    corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/beatrice-ask-ljuger-igen-om-resning-for.html

Skicka en kommentar