Polis i Jönköping slog till mot strippklubben i Barnarp - Samma polismyndighet skyddade kungens pedofilvänner år 2010


Polismyndigheten i Jönköping silar mygg och sväljer elefanter
Jönköping korrupta och grovt kriminella polismyndighet hjälpte elitpedofilerna (Kungen med vänner) att kidnappa corruptio-journalist den 19 oktober 2010 pga att brottslingarna vid SÄPO avlyssnade författare till boken "Carl Gustaf XVI - Den motvillige monarken" när dessa kontaktade corruptio-journalist den 18 okt. 2010 för att överlåta video-filmer och bilder på kungen och hans pedofilvänner.
Nu spelar samma skitiga och kriminella polismyndighet hjältar i skit-media pga "tillslag mot strippklubb".

Nedan kan Ni läsa Jnytts artikel om hjältarnas tillslag mot simpel strippklubb.
 
Polisen gjorde en tillsyn mot strippklubben i Barnarp och konstaterade att verksamheten fortsatte även efter tillåten tid. Nu väntar anmälan och utredning. Strippklubben i Barnarp har tillstånd för offentlig föreställning varje dag i veckan mellan kl 06 och 22. När polisen tillsammans med skatteverket gjorde en kontroll i helgen efter klockan 22 visade det sig att verksamheten var i full gång.

  
- Vi har gjort en anmälan om brott mot ordningslagen, säger Mats Rosenqvist, chef för brottsförebyggande sektionen vid polisen i Jönköping.

- Vi misstänkte att det förekom olaglig verksamhet inne i lokalen och det visade sig stämma.
Det här är första gången som strippklubben i Barnarp fälls för olovlig verksamhet. Straffet kan bli böter.


- Nu väntar fortsatt utredning och bland annat ska ägaren höras. Han påstår att tillställningen inte var offentlig, men jag tycker att vi har en anmälan som håller.

Tillstånd på dagtid
Strippklubben hade tidigare tillstånd att ha striptease under natten. Men sedan klubben bytte namn och ägare fick man bara tillstånd att bedriva striptease varje dag i veckan mellan klockan 06.00 och 22.00. Tillsynen i helgen är den första som polisen gör sedan det nya tillståndet utfärdades.


- Polisen har heller inte gjort någon anmälan tidigare. Nu får det här utredas vidare så får vi se vart det tar vägen. Strippklubben har tidigare sökt tillstånd för verksamhet mellan 20.00 och 05.00, något som man nekats.


2 kommentarer :: Polis i Jönköping slog till mot strippklubben i Barnarp - Samma polismyndighet skyddade kungens pedofilvänner år 2010

  1. Domstolsverket (159.190.251.56) [IP Address]

    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    Date Time Type WebPage
    22nd August 2012 08:08:34 Page View www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=br%C3%B6derna%20svensson%20barnarp&source=web&cd=5&sqi=2&ved=0CE8QFjAE&url=http%3A%2F%2Fcorruptiosweden.blogspot.com%2F2012%2F05%2Fpolis-i-jonkoping-slog-till-mot.html&ei=8HY0UPXjLerj4QTnwYC4CA&usg=AFQjCNFSSnMdn0gUH56BOV_p1GtByKrJcQ
    corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/polis-i-jonkoping-slog-till-mot.html

  2. http://www.jnytt.se/nyhet/49538/polisen-sager-nej-till-strippklubbens-ansokan

Skicka en kommentar