Största idioten i "cirkusen" kring Mijajlo Mijajlovic är Oisín Cantwell


Mycket skall man höra innan öronen faller av...

Oisín Cantwell heter idioten som skrivit artikeln nedan där han tydligt visar att hans tunga är djupt inne i åklagarens och det korrupta rättssystemets anal, för det svenska rättsväsendet är inget annat än ett enda stort rövhål. Corruptio skriver med röd text i artikeln.

Publicerad: 2012-03-30

Mijailovic kräver få slippa advokat OCH?!

Mijailo Mijailovic.
Mijailo Mijailovic.  
Foto: JERKER IVARSSON
 
Mijalo Mijailovic kommer sannolikt att åtalas för mordförsök på en medfånge. Med ett patos som skulle imponera på den mest förhärdade rättshaverist (Fascist-regimers och deras anhängares ord som endast diktaturer använder sig av för att mobba oliktänkande) kräver Anna Lindhs mördare att få slippa advokat under rättegången. (Skulle detta va något märkligt?)
Det var i december som Mijailovic högg en medfånge i magen med en skruvmejsel på Kumlaanstaltens terapiavdelning för psykiskt sjuka (Mijailo dömdes till fängelse Oisin idiot, där begick "rättsstaten" sitt första misstag). Personal och medfångar lyckades snabbt övermanna Mijailovic (Vilka hjältar), offret fördes till sjukhus med allvarliga leverskador.

Misshandlat patient

 

Attacken, som enligt vittnen var helt oprovocerad (Mijailo är ju PSYKISKT SJUK, men det verkar inte Oisin Cantwell förstå... undrar varför?), är alls inte olik överfallet på Anna Lindh, som avled efter att mördaren huggit henne flera gånger i buken på NK i Stockholm den 10 september 2003. Inte heller är det första gången Mijailovic ger sig på en medfånge: han har till exempel misshandlat en patient på den rättspsykiatriska kliniken i Sundsvall 2005. (Ja Oisin din korkade råtta, det är sådant psykiskt sjuka våldsmän gör vettu).

Den i dag 34-årige mannen har erkänt och kommer att åtalas för försök till mord. Han har i polisförhör flera gånger lagt fram det något egendomliga kravet att få slippa advokat (i din lilla värld Oisin är det egemdomligt, och givetvis din polares värld, åklagaren), något som åklagare Karl-Erik Antonsson valt att inte lyssna på utan i stället lämnat in en begäran till Örebro tingsrätt om att utse offentlig försvarare.
Det gör Antonsson rätt i (Oisin Cuntwell satt naken i åklagarens knä medan han skrev artikeln). Det är viktigt att ha en advokat bredvid sig vid så här pass allvarliga anklagelser (Tycker Oisin Cuntwell).  Men Mijailovic, som sedan han dömdes till livstids fängelse tillbringat långa perioder på rättspsykiatriska kliniker, ger sig inte så lätt. (Undrar varför en psykiskt sjuk man som fått fel eller ingen vård alls gör "konstiga " saker?).

”Cirkusen fortsätter” Men bara i huvudet på Oisin Cuntwell

 

I ett brev till Örebro påpekar han att han har "laglig rätt" att avstå advokat och hotar med att vända sig till JO om han inte får rätt (Och Oisin Cuntwell har svårt att förstå detta pga???). Har han rätt till det? Det är en smula oklart (Ja Oisin, men bara i ditt huvud och din pojkväns såklart). Enligt rättegångsbalken går det att tvinga på en åtalad en advokat mot dennes vilja (Men inte enligt Europadomstolen pucko). Men i förarbetena till den aktuella paragrafen framgår att den misstänktes vilja ska ha betydelse (Afan idiot!).
Örebro tingsrätt ska fatta beslut i frågan. Och åklagare Karl-Erik Antonsson väcker inte åtal innan han vet hur det blir med advokat. Den juridiska cirkusen kring utrikesministerns mördare kommer således fortsätta. (Den enda cirkusen kring detta är Oisin Cuntwell´s obildade och idiotiska hjärna har blandat sig).

Oisín Cantwell

 Aftonhorans usle regim-hora.

 Bilden lånad av Alf Susaeg.


 Oisin Cuntwells vänner ljuger för honom.

2 kommentarer :: Största idioten i "cirkusen" kring Mijajlo Mijajlovic är Oisín Cantwell

  1. Oisin Cantweel ser ju fan ut som en KÄRRING! :)

  2. Svenska Dagbladet (144.63.247.5) [IP Address]
    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    www.google.se — oisin cantwell Image Search

    14 Jan 2013 10:50:58
    corruptiosweden.blogspot.se/2012/05/storsta-idioten-i-cirkusen-kring.html

Skicka en kommentar