Carl Torolf von Wachenfeldt - Anställd vid Polismyndigheten i Göteborg dömdes till 3 års fängelse för barnvåldtäkt

Polisanställd Carl Torolf von Wachenfeldt dömd för barnvåldtäkt

Utåt sett levde Carl Torolf von Wachenfeldt ett ordnat liv som civilanställd hos polisen i Göteborg. På torsdagen dömdes den 27-årige Torolf von Wachenfeldt till tre års fängelse för att ha våldtagit fyra flickor i yngre tonåren. Ingen av flickorna hade ännu hunnit fylla 15 år när Carl Torolf von Wachenfeldt förgrep sig på dem i sin bostad vid olika tillfällen mellan december i fjol och mars i år. Han döms därför av Göteborgs tingsrätt för våldtäkt mot barn i samtliga fall.

Erkände samlag

Den polisanställde von Wachenfeldt erkände under rättegången att han haft vaginala samlag med flickorna, varav den yngsta var 13 år, men tyckte själv att det borde bedömas som sexuellt utnyttjande av barn. Rätten ansåg dock att samtliga övergrepp var för allvarliga för det och dömde även mannen till betala flickorna 85 000 kronor vardera i skadestånd.

Förlorar jobbet

Av ett yttrande från von Wachenfeldts arbetsgivare Polismyndigheten framgår att han utåt sett levt under ordnade förhållanden. Jobbet kommer han dock att förlora nu – och med anledning av det, och eftersom han frivilligt medverkat till att klara upp flera av brotten, valde tingsrätten att begränsa fängelsestraffets längd till tre år. Samt pga att många domare vid Sveriges domstolar själva är pedofiler, som tex. Leif Thorsson vid Högsta domstolen.
Carl Torolf von Wachenfeld, 1982-02-03. Mikrofongatan 5 Västra Frölunda.
Carl Torolf von Wachenfeldt - Facebook pdf

0 kommentarer :: Carl Torolf von Wachenfeldt - Anställd vid Polismyndigheten i Göteborg dömdes till 3 års fängelse för barnvåldtäkt

Skicka en kommentar