Det är din rätt att slå, hota, spotta och kalla tjänstemän för horunge!

TINGSRÄTTEN I GÄLLIVARE HAR HELT RÄTT!

Misshandlad lärare utan skadestånd

Publicerad 2012-06-05

Aktuellt Poliser och lärare sitter i samma båt och måste tåla både våld och kränkningar. Det är kontentan av en kritiserad tingsrättsdom i Gällivare.
Vid flera tillfällen har svenska domstolar fastslagit att en polis måste tåla att utsättas både för ett visst mått av våld och kränkningar i sin yrkesutövning. Nu anser tingsrätten att samma princip ska gälla för lärare.
Den drabbade läraren blev sparkad och slagen av en elev efter att ha tagit tag i honom och avvisat honom från skolmatsalen. Dessutom dödshotades läraren. Eleven fälldes för misshandel och olaga hot, men något skadestånd får inte läraren. Domstolens förklaring är att det rörde sig om en ringa misshandel och att lärare liksom poliser och ordningsvakter har valt yrken som kan vara våldsamma.

http://www.divshare.com/direct/18232702-bbd.pdf
FAKTA som regeringen och alla tjänstemän (dina tjänare) inte vill att du ska veta
Alla tjänstemän är staten och folket har rätt att kalla TJÄNARNA/STATEN för precis vad som helst, samt beskylla tjänstemän/staten för vad som helst. För att freda dig och din familj har du rätt att använda våld mot statens kreatur. Folket är chef över regeringen och alla tjänstemän (folkets tjänare).


CORRUPTIO´S JOURNALISTER HAR ALLTID RÄTT! 

Svensk bajsmedia och alla Sveriges jurister är många år efter corruptio´s journalister. Nedan ser Ni sådant som Ni har rätt att tycka och sprida utan att bli hotade av regeringen... det är riktig demokrati det.0 kommentarer :: Det är din rätt att slå, hota, spotta och kalla tjänstemän för horunge!

Skicka en kommentar