Röda Korset - Elisabeth Dahlin - Sudan - Afrika - Massmord


UT MED PACKET OCH ALLA DOM BLODSUGARE SOM MÖRDAR OCH RÅNAR I AFRIKA!


Svenska Rädda barnen tvingas bort i Sudan
Publicerat: 2012-06-02 kl 11:16 , Ekot 
"Vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete på många nivåer i Sudan", säger Elisabeth Dahlin.
Sudan beslutade tidigare i veckan att utvisa fyra hjälporganisationer från området Red Sea State. En av dem är svenska Rädda Barnen, som arbetat i Sudan i 25 år. Beskedet kom som en total överraskning, säger Elisabeth Dahlin, generalsekreterare för Rädda Barnen.
– Vi fick reda på i förrgår att man vill att vi lämnar området före juni månads utgång, och det är det vi vet i dag. Så det viktiga för oss nu är att ta reda på orsakerna och ha en dialog. Vi kan inte spekulera för vi vet ingenting i dagsläget, säger Elisabeth Dahlin.
Svenska Rädda Barnen har jobbat i Sudan i många år och på olika platser. Nu är det Red Sea State i östra Sudan som hjälporganisationen uppmanas lämna. Där har man 15 egna anställda.
Även två irländska och en japansk hjälporganisation har uppmanats att lämna östra Sudan, enligt TT.
Det arbete som Rädda Barnen sysslar med i Red Sea State är bland annat barns rätt att gå i skola, vidareutbildning av lärare och skolmaterial. Man arbetar nära myndigheterna på både lokal och central nivå.
Nyligen fick Rädda Barnen beröm för sina insatser i samband med att Sudan tog fram en särskild barnlag.
– Jag var själv i Sudan för ett och ett halvt år sedan och träffade väldigt många företrädare för olika ministerier och även parlamentariker. Det var väldigt roligt att höra dem prata om den nya barnlag som Rädda Barnen fick 2010, ”the Child Act”.
– Alla berömde Rädda Barnens roll och hjälp med att ta fram lagen. Så vi har haft ett gott och förtroendefullt samarbete på många nivåer i landet.
Ekot

Kommentarer

Bra! Nu kanske det finns hopp för folket i Sudan
BORT MED ALLA SVENSKA BLODSUGARE OCH DERAS MEDHJÄLPARE SIDA, UNICEF, UNITED NATIONS, RÄDDA BARNEN, CHILDHOOD, ADOLF HITLERS RÖDA KORSET, WALLENBERG, LUNDIN OCH ALLA ANDRA SVENSKA KRIMINELLA BARNMÖRDARE SOM HAR MÖRDAT I AFRIKA SEDAN WALLENBERGARNA SATTE SINA KLOR I KONTINENTEN 1929.

NAZISTERNA SILVIA SOMMERLATH OCH HENNES HUND CARL GUSTAF BERNADOTTE SACHSE COBURG GOTHA. FAMILJEN SOM LANGAT OPIUM SEDAN 1840.

JÄVLA FASCIST-PEDOFILER!!!
Corruptio blog,
2012-06-02 15:43


Svenska Rädda Barnen tvingas ut ur Sudan
Vad bra har Rädda Barnen gjort något nytta i Välden är väl bara ett gäng "lyxlirare" som lever på andras pengar som vanligt.
Som man ser jorden rikedom så faller den sakta ner i en stor fattigdom på jorden då kan slopa hela Rädda Barnen.
Det mesta går åt till vapen och krut med alla bidrag så att västvärlden kan bli ännu rikare
GL,
2012-06-02 12:50

0 kommentarer :: Röda Korset - Elisabeth Dahlin - Sudan - Afrika - Massmord

Skicka en kommentar