Skurk-polisen Sven Alhbin - Göteborg - Sinisa Nikolic Markovic - Vapen


Svenska polisens brottslighet med civila infiltratörer fortsätter som vanligt
Sven Alhbin är en utav många kriminella poliser vilka driver civila infiltratörer. Alhbin har varit tjallare Sinisa Nikolics chef sedan år 2000. Nikolic var en utav Göteborgs största vapenlangare och detta visste Alhbin mycket väl. Svensk polis är utan tvekan Europas största kriminella organisation vilken skapat den vapenkultur som råder i Sverige idag.

Flera poliser har direkt varit inblandade i vapenförsäljning till gäng. Sveriges regering langar vapen till diktaturer runt om i världen, och på hemmaplan langar Sveriges poliser vapen via civila infiltratörer på det mest listiga sätt.
Nedan ser Ni artikeln som bevisar att poliser Per Ottosson och Sven Alhbin var polare med vapenhandlaren Sinisa Nikolic-Markovic.


LÄS ARTIKELN NEDAN DÄR SKURKPOLISER LJUGER!Publicerad 19 januari 2012
Vapen som beslagtogs i Göteborg i juli 2011.
Vapen som beslagtogs i Göteborg i juli 2011. 

"Ohämmat inflöde av vapen"

De illegala vapnen ökar i Göteborgsregionen. Och polisen välkomnar regeringens förslag till skärpta vapenlagar. Samtidigt vill riksåklagaren se hårdare straff för vapenbrott knutna till kriminella gäng.
Att bära vapen på en allmän plats eller på en skola ska betraktas som grovt vapenbrott som ger fängelse i minst sex månader och max fyra år. Det ska också bli straffbart att förvara skjutvapen åt någon annan och att oanmält föra in vapen från annat EU-land.
Det är några av de förslag till skärpt vapenlagstiftning som justitieminister Beatrice Ask presenterar i mars.

"Jätteallvarlig situation"
- Vi har en jätteallvarlig situation med ett ohämmat inflöde av illegala vapen. Därför välkomnar vi alla försök att skärpa lagstiftningen. Sedan få vi se vad förslaget innebär mer i detalj, och hur de nya reglerna kommer att kunna tillämpas i praktiken, säger Sven Alhbin, biträdande chef för länskriminalpolisen i Västra Götaland.

Under 2011 beslagtogs 163 illegala vapen i Västra Götaland, något färre än 2010 då antalet var 178.
- Antalet pistoler, revolvrar och automatvapen ökar, medan kul- och hagelvapen minskar. Det är inte stulna jaktvapen som används vid skjutningar mellan kriminella gäng. De använder vapen som förts in illegalt i landet. Vi har et jättestort fokus på vapen eftersom det är en vital beståndsdel i de kriminella gruppernas verksamhet, säger Sven Alhbin.

Vill höja minimistraffet
Han anser att en skärpning av straffet för olaga vapeninnehav är en viktig del i vapenbekämpningen, även om straffskalorna inte finns med i förslaget som läggs fram i vår.
- Den avskräckande faktorn i att bära vapen är alldeles för låg, vi vill att minimistraffet höjs från sex månader till ett år, säger Sven Alhbin.
Beatrice Ask har aviserat en ny utredning som ska titta på straffskalorna, men redan under våren kan domstolarna få ett prejudikat för när ett vapeninnehav kopplat till kriminella gäng kan betraktas som grovt.

Fick sänkt straff
På torsdagen kom beskedet att Riksåklagaren överklagar en dom från Hovrätten för Nedre Norrland mot en person i Sandviken med kopplingar till MC-miljö.
Under 2011 åtalades mannen för grovt vapenbrott. Tingsrätten gick på åklagarens linje och dömde mannen till 10 månaders fängelse. Men domen överklagades och hovrätten, som inte ansåg att brottet var grovt, sänkte straffet till 5 månaders fängelse.
Riksåklagaren yrkar nu att Högsta domstolen ska ändra hovrättens dom och döma den tilltalade för grovt vapenbrott och skärpa fängelsestraffet.

"Nuvarande lagstiftning inte relevant"
Kammaråklagare Stina Lundqvist i Göteborg är en av flera åklagare som tidigare kritiserat domstolarna för att döma ut för låga straff när det gäller vapeninnehav kopplad till grov organiserad brottslighet. Hon är nöjd med dagens beslut av riksåklagaren.
- Vi välkomnar en prövning där Högsta Domstolen kan slå fast gränsdragningen mellan vapenbrott och grovt vapenbrott. Det är två viktiga led i detta, gränsdragningen och sedan en ny lagstiftning. Nuvarande vapenlagstiftning känns inte relevant i dagens samhälle, säger kammaråklagare Stina Lundqvist


http://corruptio.bloggsida.se/diverse/incest-pedofilens-son-jimmi-ahlberg-oinonens-desperata-forsok-att-stoppa-sanningen

http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/10/aklagare-peter-larsson-ar-javig-mot.html

1 kommentarer :: Skurk-polisen Sven Alhbin - Göteborg - Sinisa Nikolic Markovic - Vapen

 1. EXPRESSEN SMYGLÄSER OCH BORDE SKÄMMAS PGA SIN OKUNNIGHET

  Expressen Ab (193.180.56.60) [Label IP Address] Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fcorruptiosweden.blogspot.com%2F2012%2F09%2Fskurk-polisen-sven-alhbin-goteborg.html&ei=kNz2Uc2-O4rCswaGh4GwCg&usg=AFQjCNGtSMZZf5TABJkPJdV5eP1fLy7AUA&bvm=bv.49967636,d.Yms

  29 July 2013 23:20:25
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/09/skurk-polisen-sven-alhbin-goteborg.html

  corruptiosweden.blogspot.se/2012/09/skurk-polisen-sven-alhbin-goteborg.html
  29 July 2013 23:20:50
  corruptiosweden.blogspot.se/

Skicka en kommentar