UTVISA GRÄNSPOLIS PETER NORÉN - SLÄNG UT HORUNGEN

SKICKA HORUNGEN POLIS PETER NORÉN TILL AFGHANISTAN FÖR ATT PLOCKA UPP ALLA BOFORS-BOMBER OCH LÄGGA DESSA HEMMA HOS CARL BILDT OCH FREDRIK REINFELDT! 


SVERIGES PEDOFIL-REGERING OCH POLIS SPENDERAR 500,000 PÅ ATT UTVISA FLYKTING SOM TVINGATS LÄMNA SITT LAND PGA DEN SVENSKA FASCIST-REGERINGENS VAPENFÖRSÄLJNING OCH POLITIK.


TEXTEN NEDAN ÄR FRÅN EN ÄKTA SOCIALDEMOKRATISK PRESSTÖDS-BLASKA!

I går träffade hon Ali på BUP, barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Malmö, där han har legat de senaste dagarna.
–  Läkarna bedömer att han måste ligga kvar med dygnet runt bevakning. Själv säger han att han inte vill leva längre, säger Annette Cromwell.
Ali kom ensam till Italien på en flyktingbåt. Han har uppgivit att han misshandlades av gränspolisen och utsattes för en våldtäkt i flyktinglägret. Hans asylansökan avslogs i våras både av Migrationsverket och av Migrationsdomstolen. När han fick utvisningsbeskedet sydde han ihop sin mun. Han har också gjort flera självmordsförsök, bland annat genom att hoppa ut från ett fönster på asylboendet.
Enligt Dublinförordningen ska en asylsökande utvisas till det EU-land som han eller hon först kom till, i detta fall Italien. Gränspolisen i Malmö tänker genomföra utvisningen så snart Ali skrivs ut från barnpsyk.
Flera medier rapporterade i går att Migrationsverket begärt att utvisningsbeslutet ska omprövas men att polisen ändå vill genomföra beslutet.
Det stämmer att gränspolisen i Malmö säger att pojken ska utvisas och att polisen inte tänker överlämna ärendet till Migrationsverket. Däremot är det fel att migrationsverket har begärt att fallet ska omprövas.

0 kommentarer :: UTVISA GRÄNSPOLIS PETER NORÉN - SLÄNG UT HORUNGEN

Skicka en kommentar