DO:s Agneta Broberg ljuger svenska folket rätt i ansiktet - Romsk kvinna sätter aset på plats


"DO är oberoende myndighet, vi styrs inte av Regeringen", sade lögnaren Agneta Broberg i TV.DO:s Agneta broberg hotade Tele2/Comviq med sin titel i ett privat ärende över en mobil som slutat fungera. Läs artikeln nedan som avslöjar brottslingen Agneta Broberg.

Publicerad 23 juni 2011.
Agneta Broberg drev personligt ärende mot Tele2 – men agerade i Konsumentverkets namn.

– En jättemiss, säger hon till Lag & Avtal.

Agneta Broberg, blivande diskrimineringsombudsman, har haft hårda nypor mot telebolagen. Som stf konsumentombudsman har hon kritiserat mobiloperatörerna för vilseledande marknadsföring vid ett flertal tillfällen. Själv har hon också råkat i luven på Tele 2. Under hösten 2009 köpte Agneta Broberg en mobiltelefon med tillhörande abonnemang från Tele2. Ett halvår senare började telefonen krångla. Telefonen låste sig, inget hände när hon tryckte på telefonens knappar. På displayen visades felmeddelanden att sim-kortet var inaktivt. Agneta Broberg reklamerade felet och ville häva köpet, men fick kalla handen av Tele2. Då vände sig Agneta Broberg till Värmlands tingsrätt.

– Ärendet var helt privat och hade inget att göra med min roll på Konsumentverket, säger Agneta Broberg till Lag & Avtal.

Men stämningsansökan skickades in på Konsumentverkets papper. Agneta Broberg reagerar starkt när hon får höra detta.

– Ojojoj, är det sant? Vilken jättemiss. Jag måste ha använt printern på jobbet och inte sett att det var Konsumentverkets papper. Ett väldigt allvarligt misstag.
Uppdatering 2013-09-25 

Den yrkeskriminella horungen Agneta Broberg ljuger igen!

Diskrimineringsombudsman Agneta Broberg ser mycket allvarligt på de uppgifter som framkommit om polisens registrering av romer. DO kommer nu att inleda en utredning kring uppgifterna.

"
– Jag blir djupt bekymrad av de uppgifter som framkommit. Vi vet ju att det inte minst i Sverige finns en lång historia av förföljelse och diskriminering av romer, säger diskrimineringsombudsman Agneta Broberg i ett pressmeddelande.
Ett register över individers etniska tillhörighet utan personernas uttryckliga medgivande är en allvarlig kränkning av individens rättigheter, enligt Agneta Broberg som hänvisar till Europakonventionen. 
– Är det så att man betraktar och behandlar de här personerna som misstänkta bara utifrån polisens föreställningar om deras etniska tillhörighet så är det mycket besvärande, säger Broberg i samma pressmeddelande.  
DO kommer nu att inleda en utredning kring uppgifterna. DO har dessutom kontaktat Datainspektionen, JK och Sakint (Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden) för samråd hur de olika myndigheterna kommer att hantera frågan.

2 kommentarer :: DO:s Agneta Broberg ljuger svenska folket rätt i ansiktet - Romsk kvinna sätter aset på plats

 1. Rikspolisstyrelsen (147.186.254.241) [IP Address]
  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  www.google.se — corruptio
  6 Oct 2012 12:55:47
  corruptiosweden.blogspot.se/

 2. Diskrimineringsombudsmannen(do) (212.247.12.66) [Label IP Address]
  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  8 Oct 2012 08:13:06
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/10/dos-agneta-broberg-ljuger-svenska.html

  8 Oct 2012 08:50:33
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/10/dos-agneta-broberg-ljuger-svenska.html

Skicka en kommentar