Mer övergrepp mot Bosnier av Sveriges regering!

0 kommentarer

Fallet Adis Hadzimahovic.pdf

Mer övergrepp mot Bosnier av svenska myndigheter!
I tre månader satt den 55-åriga bosniska kvinnan häktad i Skåne i väntan på utlämning till Bosnien där hon åtalats för att ha skadeskjutit en utav tre rånare som misshandlade henne och hennes man i kvinnans hus. Den svenska advokaten ställde sig oförstående till den svenska polisens och åklagarens agerande mot kvinnan. Nu har kvinnan friats från anklagelserna i Bosnien, och hon kräver skadestånd för häktningstiden i Sverige. JK visar nu sitt omänskliga ansikte och nekar kvinnan ersättning. Som ursäkt säger JK att Sverige har utlämningsavtal med Bosnien. Att överhuvud häkta en 55-årig kvinna för ett åtal som sannolikt inte leder till fällande dom är GODTYCKLIGHET utav svensk myndighet. Den kriminella åklagaren som valde att häkta kvinnan ursäktar sin brottsliga gärning med att han var orolig för att kvinnan skulle få dödsstraff i Bosnien och ville försäkra sig om att så inte skulle bli fallet. Men åklagaren, den lilla son utav tusen fädrar, om han var orolig skulle han inte skickat kvinnan till Bosnien och absolut inte begärt henne häktad. Åklagarens ursäkt är inget annat än en efterhandskonstruktion. Många svenska myndighetspersoner borde skickas till HAAG och åtalas för brott mot mänskligheten.


Oskyldigt dömd Bosnier vägras förflyttning till Bosnien & Hercegovina!
2003 dömdes den nu 42-årige bosniern till tio års fängelse för ett dråp i Skåne som annan person gjort. Sedan 2004 har han krävt att bli förflyttad till fängelse i Bosnien. Justitiedepartementet (Bodström) och kriminalvårdsstyrelsen vägrar att skicka honom dit. Anledningen är pinsam, det heter att svenska myndigheter är rädda för att han skall få hårdare dom i Bosnien än den han fick i Sverige. Hör och häpna, brottslingarna på justitiedepartementet/kriminalvårdsstyrelsen påstår att det finns risk att Bosnisk kriminalvård håller honom fängslad tio år och inte ger honom dom 3/4 av straffet som det svenska systemet ger. Detta är rent skitsnack för svenska myndigheter har spionerat på hans brev till myndigheterna i hemlandet där han kräver att bosnisk domstol tittar på hans fall och avskriver den svenska domen som falsk/oriktig, vilket är enligt hans bosniska advokat högst troligt. Thomas Bodström insåg detta och gav order om att han inte fick skickas ner då det sannolikt skulle bli en media-sak i Bosnien och Sverige skulle kritiseras för sitt odemokratiska rättsväsende. Den oskyldigt dömde kommer att hållas i svenskt fängelse tiden ut, dvs till november 2009. I Bosnien finns något som heter demokrati, vilket innebär att om någon kan visa på att en dom är felaktig så rivs den felaktiga domen omedelbart upp. Justitiedepartementet vet att hans dom är en skandal, och genom att utvisa honom på livstid så mörklägger den svenska staten sina övergrepp.

Polis Per Ottosson (Göteborg) - Hantering av civila infiltratörer

0 kommentarer

Poliser begår grova tjänstefel kring informatörer/källor!
Göteborgspolis Per Ottosson berättar i förhör (punkt 8) att han är ansvarig för informatör/källhanteringen i Västra Götaland och utbildar poliser kring bl.a. säkerhet för informatörer/källor. Citat, "grundläggande vad man lär ut det är nummer ett det är säkerhet, det är den röda tråden vad gäller den här verksamheten" slutcitat.

Snyggt babbel av polis Per Ottosson men läs nedan dom två GP artiklar där Ottossons informatör Sinisa läggs ut i media med polisens hjälp. Säkerhet noll alltså. http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=221706 http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=223141

Förhörsledaren frågar (punkt 8) polis Ottosson om han eller andra poliser, vid behov, kan vända sig till någon och få info om Sveriges informatörer/källor. Ja svarar Ottosson och hänvisar till rikskrims SSI rotel. Ska man skratta eller? Chefen för SSI är Tage Åström, vilken just nu är åtalad för mutbrott, läs: http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=2219&Itemid=34BROTTSLINGEN CARIN GÖTBLAD LJUGER SVENSKA FOLKET RAKT I ANSIKTET

0 kommentarer

Åklagare kallades in till "samtal" utav justitiedepartementet! 
Polis Carin Götblad skulle förhöras 2006 utav åklagare Per G. Lindell ang. sin inblandning i heroin-affären på Gotland år 2000. Dåvarande justitieminister Thomas Bodström fick panik och skickade kollegan, Nils Öberg, för att prata Lindell till rätta. Åklagare Lindell tog emot dom illegala direktiven och Götblad gick fri från åtal. Samma sak gjorde Bodström hösten 2001 när Hanna avslöjade (Knr. 13522-01) att polisens infiltratörer sålde vapen till polisen och till olika personer. Bodström kontaktade chefsåklagare Christer Johansson i Växjö och gav honom order om total mörkläggning av infiltratörers inblandning. Åklagare Lindell och Johansson vägrar att avslöja sanningen. Justitiedepartementet (Moderaterna) hjälper Bodström att mörklägga korruptionen. Demokrati? http://www.expressen.se/Nyheter/avslojar/1.415503/polischefen-fornekar-sin-inblandningPolischefen förnekar sin inblandning 

Polisens infiltratör Peter Rätz ljuger. Det hävdar nu Carin Götblad, länspolismästare i Stockholm. Hon säger att hon aldrig godkände den hemliga agentens operation på telefon. 
- Samtalet har aldrig ägt rum, säger hon. 
I går avslöjade Expressen att polisens hemliga agent Peter Rätz i förhör berättat hur dåvarande länspolismästaren på Gotland Carin Götblad och dåvarande chefen för länskriminalen i Stockholm Leif Jennekvist ska ha godkänt knarkaffären på Gotland. På en högtalartelefon i polishuset i Stockholm ska Carin Götblad ha lovat att Peter Rätz omedelbart flygs ur landet och därefter får ingå i vittnesskyddsprogrammet - om något går snett i operationen.

"Har aldrig ägt rum"

I ett uttalande skriver Carin Götblad att hon aldrig deltagit i det samtalet. - Det påstådda telefonsamtalet har aldrig ägt rum. Hon skriver också att felaktigheterna är många. Hon vägrar dock ställa upp på en intervju och länspolismästarens presschef Staffan Kellerborg vill inte säga vad som är fel. - Vi kommenterar inte det. Carin Götblad vill inte svara på Expressens frågor om hennes inblandning i infiltrationen på Gotland där en knarklangare dömdes till nio års fängelse - utan att domstolen känt till att polisens infiltratör arrangerade affären.

"Olämpligt att jag uttalar mig"

- Åklagare undersöker sedan lång tid vad som hänt i samband med ett antal händelser. Därför är det olämpligt att jag uttalar mig. Till åklagaren har jag berättat det jag vet. Men självklart har jag inte känt till någon brottslig handling knuten till polisen. Då hade jag förstås stoppat detta. Det är uppenbarligen också åklagarens uppfattning eftersom jag inte är misstänkt för brott, säger Carin Götblad. Peter Rätz: - Hon ljuger. Jag ville höra henne garantera min säkerhet eftersom affären plötsligt flyttades till Gotland där hon var chef. Jag fick mina garantier och det var hon som gav dem.

Kammartoppen - Grovt kriminella åklagare prisas av Regeringen

0 kommentarer

Av Corruptio-journalist 2008-11-22.

Kammartoppen
Åtala och fängsla så många som möjligt så bjuder staten på presenter, höjd lön och fest. Det är inte många som vet att det i Sverige finns något som kallas kammartoppen. Åklagare hetsas att åtala och få till så många fällande domar som det är möjligt. Var tredje månad hålls möte där kvartalets åklagare prisas. Hur många åklagarna satt dit genom obefogade åtal, bevisförvanskning, falska vittnesmål och annan brottslighet, det kommer inte fram då hela systemet är korrupt.

Riksåklagare Klas Bergenstrand om kammartoppen, "Kammartoppen ingår i en form av målstyrning som vi tagit fram inom åklagarväsendet. Vi mäter andel lagföringar, genomströmningstider och hur många ärenden kamrarna har i kö. Om man förbättrar sina resultat får man en grön pil – annars blir det rött. Fyra gånger per år tar vi fram två tio-i-topp-listor – en för de kammare som har de högsta värdena och en för dem som förbättrat sig mest".

Grovt kriminell åklagare Yvonne Rudinsson - Kvällspostens oduglingar Torsten Lindberg/Per Lindelöw - Växjö vapenhärva (Grimslövshärvan) - Teater - Korruption - Mörkläggning av massmord

2 kommentarer

Kriminell journalist/reporter hjälper kriminella åklagare och poliser i Växjö

Kriminell reporter (Torsten Lindberg) räddar kriminell åklagare Yvonne Rudinsson för att mörka egen brottslighet från 2002 då Kvällspostens reporter (T.L.) hånade misstänkt/åtalad pga att reportern växt upp i samma byhåla som utredarna i målet (Växjö vapenhärva/Grimslövshärvan).


Hot stoppade hovrättsförhandlingarna (Sanningen stoppade hovrättsförhandlingarna)


JÖNKÖPING. Hovrättsförhandlingarna angående officersmordet i Växjö fick i dag ett abrupt avbrott. Ett hot inkom som tvingade rättens ordförande att skjuta upp förhandlingarna.
Under förhöret med den åtalade 34-åringen kom en tjänsteman plötsligt in med ett papper. Detta lämnades till ordförande Erik Annerén. Sedan han tagit del av innehållet beslutade han om en paus för att eventuellt höja säkerheten. Efter tio min paus förevisade han sedan det inkomna faxet för parterna.

Från vapenbrottsling (Från oskyldigt dömd för vapen polisen sålt via civila infiltratörer vilka än idag går fria)

Det visade sig vara ett brev från en dömd vapenbrottsling. Enligt skrivelsen var det ett förtäckt hot mot åklagaren Yvonne Rudinsson. Hon utpekas som den enda brottslingen i målet. På grund av sitt agerande i vapenhärvan i Växjö 2001. Brevskrivaren menar att åklagarens agerande ledde till Alexandra Fossmos död 2004. Alexandra sköts ihjäl med ett vapen "som åklagaren Rudinsson borde ha säkrat i stället för att låta sig styras utifrån".

Åklagaren utpekas (Som om åkl. Rudinsson är oskyldig)

Åklagaren tillfrågades då av domaren hur hon ville hantera situationen och eftersom hon inte visste var den namngivne brevskrivaren befann sig så tillstyrkte hon ytterligare en paus för att polisen skulle kunna börja agera och ta reda på var brevskrivaren befinner sig. Åklagaren utpekas i brevet som en skam för sitt yrke. "Den misstänkte ska inte behöva bli förhörd av en kriminell åklagare", skriven han.

Säkerhetsåtgäder (Operaton rädda kriminell åklagare)

Rättens ordförande beslutade efter ännu en paus att vidta säkerhetsarrangemang. Rättegången ajounerades i 30 minuter tills väktare och polis kom på plats. Man beräknar att rättegången kan återupptas cirka kl 11. Förhandlingarna uppsköts till klockan 13 för att polis och väktare skulle hinna vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder.

”Ingen koppling med Knutby” (Torsten Lindberg & Per Lindelöw har valt att inte kollat upp fakta utan väljer att svälja åklagare Rudinsson lögner)

Brevskrivaren talar också om att morden i Knutby kunde förhindrats om han hade behandlats annorlunda i samband med vapenhärvan.
Jag har inte handlagt någon vapenutredning och förstår ingenting av det som står i faxet. Inte heller känner jag till någon koppling med Knutby.
– Faxet påverkar mig inte i min yrkesutövning under rättegången här, säger Yvonne Rudinsson.
Efter gårdagens förhandling eskorterades åklagaren hem av två civilklädda poliser.


Nedan ser Ni åkl. Yvonne Rudinssons namnunderskrift från ett vapenmål från 1997 som Rudinsson vet har direkt koppling med Växjö vapenhärva/Grimslövshärvan år 2001.

Kom ihåg att den kriminelle åklagaren Rudinsson säger till Kvällspostens två oduglingar (Torsten Lindberg/Per Lindelöw) att Rudinsson inte har handlagt något vapenmål och inte förstår något av det som står i faxet.


 Växjö vapenhärva/Grimslövshärvan år 2001. Åklagare Yvonne Rudinssons namn syns tydligt.

 Vapenmål från 1997 med direkt koppling till Växjö vapenhärva7grimslövshärvan. ni ser tydligt Yvonne Rudinsson namn på handlingen. Något åklagare Yvonne Rudinsson till Kvällsposten sagt ej finns.
 Dokumentet som bevisar att åklagare Yvonne Rudinsson ljuger Kvällspostens två luffare rakt i ansiktet. Rudinsson vet att Per Lindelöw/Torsten Lindberg är två oduglingar som inte kan sitt jobb och därför ingen risk för åklagar Rudinsson att avslöjas.... men Yvonne Rudinsson tänkte ej på att Corruptio-journalister skulle näcka hennes franska nazi arsle som flytt till Sverige för att korrumpera Sveriges rättsväsende.

Fake News reorter Per Lindelöw ringde hem till den som dömts för att ha köpt/sålt vapen svensk polis köpt/sålt via sina civila infiltratörer och skrek som en kärring i luren, "varför hotar du åklagare Yvonne Rudinsson? och har polisen varit hos dig och hämtat dig till förhör?"

- Klart polisen inte kommer din obildade idiot, för polisen vet att Rudinsson tagit Thomas Bodströms order att inte blanda in polisens infiltratörer i utredningen kring Växjö vapenhärva, är svaret idioten Per Lindelöw fick. Därefter blev Lindelöw helt stum och luren lades på i örat på den socialbidragstagande horungen som kallar sig "reporter".

Alla som åtalats/anhållits/dömts i mål som handlagts av den grovt kriminelle åklagaren Yvonne Rudinsson sedan sommaren 2001 har rätt till ersättning och eller ny prövning av sina fall

Åklagare Yvonne Rudinsson har bevisligen begått mycket grova brott sedan 2001 vilka lett till att minst 33 personer dödats med vapen som Rudinsson låtit säljas vidare och försvårat för ärlig polis att säkra. Denna yrkesbrottsling som titulerar sig "åklagare" måste åtalas och dömas till långt fängelsestraff (livstid) för bl.a. vållande till annans död.

Mats Tidstrand tigger pengar av regeringen – Slickar Annie Lööf i anus för att få tillgång till skattebetalarnas plånböcker

2 kommentarer
Wallenberg, Bonnier, Ericsson, SAAB, Bofors och många andra tjuvar har lyckats med tricket att knyta ihop sitt bankkonto med skattebetalarnas plånböcker. 


Mats Tidstrand diskuterade gratistidningarnas situation med näringsminister Annie Lööf.

Gratispressen ställde Lööf mot väggen

Publicerad 19 november 2012 av någon skitblaska...

Gratistidningarnas villkor riskerar att försämras när Posten planerar flera förändringar i bland annat antal utdelningsdagar. Det är bakgrunden till att Nu-tidningarna begärde ett möte med näringsminister Annie Lööf.
– Vi pratade allmänt om förutsättningarna för gratistidningarna. Vi ville uppmärksamma situationen för henne ur vårt perspektiv, säger Mats Tidstrand, vd och ansvarig utgivare på Nu-tidningarna, till dagensmedia.se.
Enligt Mats Tidstrand ställs gratistidningar ofta inför problem som inte drabbar tidningar med press- och distributionsstöd, vilket inte gratisutdelade tidningar har. De verkar på en marknad som är noga reglerad, medan gratistidningar verkar på en marknad som styrs av de fria marknadskrafterna.
– Vi står i en beroendeställning till Posten. De har ett regelverk som kan vara begränsande, bland annat får vi inte ta del av tryckeribranschens tekniska nyheter. Vi kan exempelvis inte trycka bilagor i annat papper eller annat format än tidningen, säger Mats Tidstrand och fortsätter:
– Den mest aktuella oron är dock att Posten nu vill begränsa antalet dagar de kommer att bära ut gratistidningar. Det är inte alls bra för oss om Posten får en alltför dominerande ställning.
Hur reagerade Annie Lööf?
– Hon lyssnade intressant. Hon kunde inte lova något och det förstod vi ju. Vårt syfte var att bara få lite tid med henne. Däremot skulle hon ta med sig informationen till regeringen, säger Mats Tidstrand.
Nu-tidningarna inkluderar Jönköping Nu, Finnveden Nu och Höglandet Nu.


Nedan kan Ni se några av Tidstrands skitartiklar.http://www.divshare.com/download/22406802-5ec

Kriminell polis Håkan Boberg hotar yttrandefriheten och demokratin - Polis Boberg vill ha patent på att kalla folk kriminella/brottslingar

5 kommentarer

Polis Håkan Boberg missbrukar sin stats-tjänstemannatitel och hotar alla som kallar poliser som dömts för brott för kriminella

Svenska poliser är speciella på många sätt, rasister, dåligt utbildade, kriminell bakgrund, kvinnomisshandlare, feghet och extremt lata grisar som endast vill åka radiobil för att slippa gå på gatorna, för det är ju både jobbigt och förnedrande för svensk "ärlig" polis. Dom från domstol som TYDLIGT slagit fast att polismannen Emanuel Strand är en brottsling vilken skjutit efter en springande yngling (som hade varit så fräck att han gjort sig skyldig till bötesbrottet "olovlig körning") som sprungit fortare än polis Strand vilket Emanuel Strand inte kunde ta som en man utan brottslingen (Emanuel Strand alltså) drog sin SigSauer-pistol och sköt efter ynglingen.

- Hur i helvete kunde brottslingen Emanuel Strand bli polis när han tror att han har rätt att skjuta efter flyende misstänkta?

Corruptio skrev om BROTTSLINGEN Emanuel Strand (klicka här och läs) vilket har fått Emanuels Strands chef, polis Håkan Svensson Boberg att gråta ut i en skitblaska där "journalister" skriver artiklar åt polisen för att fjäska för makten och få presstöd. http://www.divshare.com/download/22406802-5ec


Regeringens nyttiga kreatur vill ha patent på orden kriminell/brottsling och förbjuda enskilda att kalla poliser för kriminell/brottsling oavsett om polisen är dömd brottsling eller ej

Brottslingen Håkan Broberg säger, "... jag har ett ansvar för poliser i Värnamo...", jo men då skall ju polischef Boberg också medåtalas när brottslingen Emanuels Strand åtalades, men icke, det händer inte i Svedala där massmördare som Carl Bildt syns gå fritt omkring med polisbeskydd trots att han bevisligen mördat tusentals människor i Sudan och hjälper knarklangare att finansiera Afghansk opium-produktion för att gynna Wallenberg/Bofors.


Poliser får inte utreda sig själva  - Polisen får inte syssla med politik och hota yttrandefriheten

I 50 år har Sveriges poliser och åklagare begått grova brott mot svenska folket genom att utreda sig själva och i många fall själva bestämma vilket straff polisen skall ge poliser som begått tjänstefel. I nästan lika många år har Sveriges regering nonchalerat FN/Europadomstolen/CPT och vägrat följa dom regler som Sveriges smutsiga kriminella massmördar-regering måste följa.

Svensks poliser sitter som nämndemän i domstolarna, svenska poliser är politiker och svenska poliser är dömda brottslingar. Sist men inte minst, kriminella poliser som Håkan Boberg går ut i media och hotar demokratin, yttrandefriheten, meddlarfriheten, han hotar journalister och andra som skriver om dömda kriminella poliser.

-  Myndighet/staten får inte efterforska vem som lämnat ett meddelande.


Titta på bilderna nedan och ta en funderare...
Expressen hänger ut 44 politiker (med namn och bild) som brottslingar. Ingen polisanmälan mot Expressen. Polis Emanuel Strand är en DÖMD BROTTSLING, vad är det luffaren Håkan Boberg inte förstår?
http://www.expressen.se/nyheter/44-politiker-som-borde-skammas/

 

Sveriges regering, polis och justitieråd anlitar Kaspersky och 123people.se för att censurera bort kritik och avslöjande fakta

3 kommentarer

Ryska maffian Kaspersky hyrdes av kungahuset/polismyndigheten/SÄPO mot corruptio-journalist

Den 18 oktober 2010 kontaktades corruptio-journalist av källa som frågade ifall corruptio ville ha 6GB bilder och video där elit-pedofilerna, kungen och andra kriminella avskum som kallar sig för tjänstemän finns med. Samma kväll blinkar corrution-journalistens mobiltelefon utan att det ringer i den eller att SMS-meddelende har mottagits. Polisen hackade mobilen för att spionera. Samtidigt börjar corruptio-journalistens dator att låta väldigt konstigt, den jobbade för högvarv och kunde endast stängas av genom att el-kabeln drogs ur. Följande morgon (19-10-2012) bankade nyttiga idioter (polisen) på dörren och tog med corruptio-journalist för att Sveriges fascister åklagare/poliser ansåg att corruptio-journalist hade begått bötesbrottet "förgripelse mot folkets tjänare" 1,5 år tidigare.

Journalisen hade avslöjat kriminella poliser, åklagare och domare och var därmed "skyldig" till brottet som pedofiler lagt in i Svea Rikes lagbok (förgripelse mot folkets tjänare/tjänsteman). eller som polis Andreas Hammarnäs sade under förhör med corruptio-journalist, "jag vet ej vad brottet är men tjänstemännen känner sig hotade". Man kan ju då undra om civila har samma rätt när dem åker fast eller avslöjas som brottslingar, att säga "jag vill ha skadestånd och att den som avslöjat mig grips för jag känner mig hotad"?

Vid den så kallade domstolsförhandlingen mot corruptio-journalist i Jönköpings olagliga och korrupta tingsrätt den 26 september 2011, anlitade kungahuset/polismyndigheten polis Gerd Pettersson (Gränna) och örlogskapten Jens Lindborg (Borås) för att agera DOMARE!!!

MILITÄR Jens Lindborg är underordnad till horkungen Carl Gustaf Bernadotte (se här), vilket gör domare Lindborg jävig. Och poliskommissarie Gerd Pettersson är alltså även DOMARE VID TINGSRÄTTEN I JÖNKÖPING!


Polisen spanar/spionerar på Deanne Rauscher/Thomas Sjöberg/Mille Markovic i två år

Författarna till boken "Carl den XVI Gustaf - Den motvillige monarken" hade span på sig under hela tiden författarna arbetade med boken/materialet. Svensk pedofil-polis med regeringens stöd spionerade på Deanne Rauscher, Thomas Sjöberg och Mille Markovic för att hjälpa horkungen Carl Gustaf Sachse Coburg Gotha-Bernadotte och dom andra pedofilerna kring kungen att inte avslöjas.

 Till sin hjälp att begår grova brott mot svenska folket, demokratin och mot journalister, så anlitade polismyndigheten ryska Kaspersky (se bilderna nedan).18:e och 19:e oktober 2010 samt 15:e och 22 november år 2010 hackar Kaspersky (Moskva) corruptio-journalistens dator och Statcounter-konto på uppdrag av polismyndigheten/regeringen.


Högsta domstolens chef Marianne Lundius Gernandt hotar yttrandefriheten/demokratin/internet/Sveriges journalister

Högsta domstolens chef Marianne Lundius Gernandt köper tjänster av organisation i Österrike vilken tar bort bilder och information på Internet. Regeringens kreatur Marianne Lundius Gernandt vill inte att svenska folket skall få information om att hon i smyg har godkänt grov organiserad brottslighet, att polis Gerd Pettersson från Gränna, i smyg, arbetar som domare vid tingsrätten i Jönköping.


Justitierådet Marianne Lundius Gernandt anlitar kriminella för att tysta dig och för att ta bort information på Internet vilken avslöjar hennes brottslighet. Läs mer om detta, KLICKA HÄR och  KLICKA HÄR.

På bilden ovan ser Ni att Marianne Lundius köpt tjänsten av www.123people.se. Efter det att corruptio-journalist avslöjat detta brott utav Sveriges regering/Marianne Lundius, så tas bilden bort permanent av kumpaner till Marianne Lundius/Sveriges fascist-regering,


http://www.divshare.com/image/22085047-4bc

http://www.divshare.com/image/22085114-0cc

Misstänkt för kvinnomisshandel - Nämndeman/socialdemokratisk politiker Joakim Moberg Hasselskog dömde vidare i brottmål

2 kommentarer

Brottsmisstänkt nämndeman/politiker Joakim Moberg Hasselskog (S) dömde vidare

Alingsås 20 dec. 2012
Nämndeman och socialdemokratisk politiker Joakim Moberg Hasselskog i Alingsås tingsrätt har åtalats för misshandel. Han har dömt i flera brottmål under hösten, trots att han samtidigt utreddes för brott. Enligt åklagaren misshandlade nämndemannen sin fru Liselotte Hasselskog i deras gemensamma bostad i september. Nämndemannen själv säger sig inte komma ihåg händelsen.
I samband med åtalet på onsdagen har han avsagt sig sitt nämndemannauppdrag och även avslutat ett politiskt uppdrag som ersättare i miljöskyddsnämnden.

Joakim Moberg Hasselskog


Gärningsbeskrivning
Joakim Moberg Hasselskog har den 30 september 2012 i dåvarande bostaden på Grankullegatan 18 i Alingsås misshandlat Liselotte Hasselskog genom att sparka henne i ryggen och senare släpa och dra henne till ett annat rum. Våldet har orsakat henne kraftig smärta, rodnad, mindre märken/sårskador och spår av blod i urinen.

Lagrum
3 kap 5 § brottsbalken
Bevisning
Muntlig (personlig inställelse)
1. Målsägandeförhör med Liselotte Hasselskog
2. Förhör med den tilltalade Joakim Moberg Hasselskog (saknar minne från händelsen)
3. Vittnesförhör med polismannen Johan Öhman (kallas genom polisen Alingsås), angående hans iakttagelser på platsen, till styrkande av målsägandens skador och till stöd för målsägandens berättelse.

http://www.divshare.com/download/21520199-1cd

Hells Angels-medlem i Norrköping dömd för vapen polisen sålt via civil infiltratör

5 kommentarer

Polisen säljer vapen till gängen via civila infiltratörer - Poliser skapar brottsprovokationer och griper gängmedlemmar som åtalas av kriminella åklagare och döms godtyckligt av domare/nämndemän

Corruptio-journalist har nu för 40:de gången funnit och spårat vapen i händerna på gäng som oftast ovetandes köpt vapnen av polisen. I cirka 1500 fall har vapnen sålts vidare via flera personer och slutligen beslagtagits av polisen när vapnen använts vid mord, så som i följande fall; Malexandermorden 1999, Knutbymordet 2004, Solvallamordet (mordet på Gangsterkungen Dragan Joksovic 1998), Mordet på 18-årige studenten Amin Mosawi i Göteborg 2002, mordet på Mirtez Masovic 2009, steroidmissbrukande polismans mord på rånare Fredrik Göransson i Bräkne Hoby 2003, och många fler mord, skjutningar, rån etc etc.
.

Anledningen till varför Växjö vapenhärva styrdes av dåvarande justitieminister Thomas Bodström och anledningen till varför incestpedofilen/vapenhandlaren Sven-Erik Ahlberg kunde ljuga sig igenom fyra polisiärt/politiskt styrda rättegångar i Växjö och i Jönköping


Corruptio-journalist avslöjade polisens vapenhandel till gäng i december 2003 vilket var några månader innan polis Olle Liljegren greps för att polisledningen med Leif Jennekvist och Sten Heckscher i spesten skulle komma undan åtal för vållande till annans död i minst 30 fall (inklusive polisers död), och minst 500 fall av grovt vapenbrott/grovt narkotikabrott.

Sveriges största skandal genom tiderna som corruptio-journalists avslöjat kan Ni läsa om genom att klicka här.

.
Nedan ser Ni pistolen som vapenhandlare Sven-Erik Ahlberg sålt via polisens civila infiltratör (troligtvis Sinisa Nikolic-Markovic) och som slutligen hamnade i händerna på Hells Angels-medlem i Norrköping. I den korrupta utredningen kring Växjö vapenhärva (Grimslövshärvan) framkom det att Ahlbergs kännetecken på vapnen han sålde var det sätt han tog bort vapnens serienummer på (borrning/svetsning/slipning). Artikeln nedan är skriven av statens nyttiga idiot som lever på socialbidrag från maffian som kallar sig för "Regeringen".
.
NORRKÖPING  26 Okt. 2012
En 37-årig Hells Angels-medlem hade en skarpladdad pistol på sig när han i somras greps av polisen. Han åtalas nu för grovt vapenbrott.
Det var tidigt på morgonen den 7 augusti i år som polisen fick tips om att fyra personer setts utanför Hells Angels lokal på Stockholmsvägen. De kastade sten på lokalen och slog med tillhyggen, bland annat en påk, på fasaden. Enligt uppgifter så försvinner angriparna från platsen varpå två män kommer ut från Hells Angels lokal och går efter angriparna. Strax därpå kommer en polispatrull till platsen. På andra sidan Stockholmsvägen, mitt emot Hells Angels lokal, in i gränden mot höghusen på Bergslagsgatan, ser de två män. Den ene av männen har en mörk tröja med texten "Support 81 Norrköping" på. När poliserna kliver ur bilen ser de att männen är två välkända medlemmar i Hells Angels.

- Jag ser hur den ene gör en rörelse mot sin byxlinning i svanken. Jag tror då att han ska vara beväpnad med skjutvapen och skriker till, berättar en av poliserna i förhör.

Det visar sig att 37-åringen har en skarpladdad pistol med ett magasin som sticker upp i byxlinningen. Den andre mannen, en 53-åring, lägger ifrån sig en större kniv innan han ger sina händer till polisen. Båda männen grips. 37-åringen åtalades på fredagen för grovt vapenbrott.

- Brottet är grovt eftersom vapnet innehafts på allmän plats och varit av särskilt farlig beskaffenhet samt att det, med hänsyn till omständigheterna vid tillfället, fanns en påtaglig risk för att vapnet kunde komma till brottslig användning, skriver kammaråklagare Thomas Ramstedt.
.
.

Bild 1. Vapnets vänstra sida: i godset på manteln kan man utläsa vapenfabrikatsemblemet
”CZ” och ”MODELL 85” samt kalibern ”CAL 9 LUGER”. På stommen kan
man läsa ”MADE IN CZECHOSLOVAKIA”.
.


Bild 2. Vapnets högra sida: saknar synliga märkningar på mantel, stomme
och pipa, där normalt ett vapennummer är präglat, se pilar i bilden
(placeringen på pipan skyms här av manteln). Dessa ställen förefaller
nedslipade vid en okulär besiktning.
.


Bild 3. Pilen(1) visar tändstiftet, vilket var rörligt och kan slås fram av hanen.
Runt öppningen för tändstiftet kan man skönja en cirkel (pilen 2), vilken kan
uppstå efter att ett antal avlossade skott. Troligen en följd av att heta krutgaser
läckt ut bakåt mellan tändhatten och hylsan och missfärgat godset i slutstycket.
Tändstiftet (1) och ”ringmärkningen” (2) i bild 3 ovan tillsammans med att pipan inte är
pluggad indikerar att det är ett ”skarpt” vapen.
.


Christoffer Kronqvist greps av kriminella poliser, åtalades falskt av åklagare Thomas Ramstedt och dömdes felaktigt/oskyldigt för grovt vapenbrott utav Domare Sofie Falkman/ nämndemän/politiker, Inger Rosen Wronka, Ulf Lundbäck och Marita Andersson.
.

Läs även corruptio-artikleln nedan så ser Ni att samma person (Sven-Erik Ahlberg) ligger bakom försäljningen av vapnen.

http://corruptio.bloggsida.se/diverse/mirtez-masovic-ihjalskjuten-med-vapen-som-polisen-salt-via-civil-infiltrator

Protector Forsikring ASA with Fredrik Messel, Sverre Bjerkeli & Jostein Sørvoll denies threatened teenage student compensation

3 kommentarer

”The Wallenberg family has great power in society and control over the Swedish government”


Those words led to threats by the Sweden’s ”democratic” government against a 17 year old student

In summer of 2012 the 17 year old student in Swedish town (Landskrona) was given homework by the teacher Joakim Eringskog. The task was to write about what the student thinks of the democracy in Sweden. The student did his homework and gave it to the teacher. Two days afterthe student was called to a meeting with the teacher. The Swedish teacher Joakim Eringskog threatened the student with the words ”if you continue to say that Wallenberg family has power over the Swedish government i will lower your grades”

The day after these threats the student was called for another meeting, this time school psychologist Ulla Eklund threatened the teenage student with same words as teacher Joakim Eringskog used. She also laughed at and bullied the student by saying he was problably reading lies on the internet about Wallenberg family. Psychologist Ulla Eklund finished her threats with the words, ”The Swedish government is giving our school the books that you must read and your  fantasies can create problems for you and your grades”.
The threats was reported by the students parents to the Swedish authorities who swept everything under the carpet, as Swedish authorities always do to cover up their crimes.

The Norwegian insurance company Protector Forsikring ASA sends a letter

In the middle of this scandal, the parents and the threatened student receives a letter from Norweigan insurance company protector Forsikring ASA, Fredrik Messel, Director of Claims Handling, Commercial and Public Lines of Business at Protector Forsikring ASA. Fredrik Messel writes in his letter (dated 13 December 2012) that the student has not won in court against the Swedish Government and therefore, the student is not entitled to monetary damages. What the Norweigan (reputation as a child-friendly democratic state) director of the Insurance company Protector Forsikring ASA does not understand, is the fact that the Swedish state/government ALWAYS has the ”Burden of Proof”. That means, the state must prove it´s innocence.
- Only a pedophile can commit such an act as Fredrik Messel at Norweigan insurance company Protector forsikring ASA has made.The criminals in Sweden that are covering up government threats against the student:Lotta Svedenstedt, born 12 June 1975. Adress: Per Ludvig Lindgrens Terrass 2, Stockholm Sweden.


Elisabeth Blyhammar Scholander, born 9 May 1979. Adress: Bråvallagatan 5 apartment 1503, Stockholm Sweden.


Caroline Dyrefors Grufman, born 20 October. Adress: Frälsegränd 3, Stockholm Sweden.


Joakim Andersson Eringskog, born 2 April 1969. Adress: Timmergatan 10, Åstorp Sweden.Ulla Eklund, born 29 January 1952. Adress: Oktobergatan 1, Helsingborg Sweden.


Torkild Starndberg, born 29 June 1970. Adress: Koriandergatan 7, Landskrona Sweden.Tomas Johansson, born 15 Mars 1956. Adress: Västerled 18, Hjärup Staffanstorp Sweden.Kjell Thoresson, born 15 May 1962. Adress: Västkustvägen 247, Flenninge Helsingborg Sweden.Christian Olsson, born 10 February 1975. Adress: Bronsgatan 1 F, Ängelholm Sweden.Ann-Marie Begler, born 21 April 1954. Adress: Rådmansgatan 25 B, apartment 1403, Stockholm Sweden.Lilian Wiklund, born 1 October 1949. Adress: Tullgårdsgatan 14 apartment 1401, Stockholm Sweden/Grönbacka, Jomala Finland.


Lilian Wiklund, a corrupted Swedish official working at The Parliamentary Ombudsmen – JO, ”Justitieombudsmannen”, writes in her letter that names of the officials involved will not be given to Hans-Göran Björck because Swedish officials involved have seen that someone is publishing (democratic) the story on the Internet. There´s Swedish government democracy right there… the kind you never hear about because the Swedish government spends 10 billion Euro each year on bribing media and advertising telling the world how great the government/democracy in Sweden is.http://www.divshare.com/download/21479868-e1a

http://www.divshare.com/image/21479890-468


Artikeln nedan är från december 17, 2012, och berör samma fall.

Torkild Strandberg med kumpaner (tjänstemanna-pedofiler) gömmer sin brottslighet bakom det Norska försäkringsbolaget Protector Forsikring ASA (Fredrik Messel/Sverre Bjerkeli/Jostein Sørvoll)

 

Skandalen kring den utav Landskrona kommun hotade 17-åringen fortsätter… OCH VÄXER!

Denna artikel än en uppföljning kring fallet med den 17-åringe gymnasiestudenten (Enoch Thulin-gymnasiet) som sommaren 2012 hotades av lärare Joakim Eringskog (fd. Svensson), ”psykolog” Ulla Eklund och rektor Thora Skuladottir. Hoten mot eleven om sänkta betyg (vilket fullföljdes) och förstörd framtid lades fram av Eringskog/Eklund pga att eleven skrivit, efter att ha fått uppgift att komma med åsikter kring demokratin i Sverige, att Wallenberg har stor makt i samhället och styr regeringen.

Efter att anmälan inkommit mot dessa kriminella pedofiler verksamma vid Landskrona kommun så ändrade lärarna och rektor Thora Skuladottir sig och påstod att det Eringskog/Eklund menade var inte hot utan ”vägledning”.

Skadeståndskrav mot pedofilerna Eringskog, Eklund, Skuladottir, Torkild Strandberg och mot Landskrona kommun har lett till att kommunens försäkringsbolag, Protector Forsikring ASA (Norkst bolag), med ”jurister” Malin Börjesson och Fredrik Messel, har ”beslutat” att den hotade eleven inte har rätt till skadestånd för att han (ett barn) har inte vunnit i domstol mot Landskrona kommun.
.
fredrik messel_nekar barn ersattning for hot_Landskrona_Sverige_protector forsikring_asa
Staten har bevisbördan, vilket ”juristen” från Norska Protector Forsikring ASA, Fredrik Messel, inte förstår.
.
protector forsikring asa_oslo norge_fredrik messel_malin borjesson_sverre bjerkeli_torkild strandberg_Jostein Sørvoll
.
Klicka på länkarna nedan och läs äldre artiklar kring skandalen där BEO/Skolinspektionen och försäkringsbolag i Norge hjälper Torkild Strandberg och övriga pedofiler (tjänstemän vid Landskrona kommun) att undkomma.Landskrona kommuns brottslighet sprider sig till Stockholm/JO (Lilian Wiklund).pdf

Christian Olsson (Vuxenförvaltningen Landskrona kommun) mörkar grova brott mot skolelever iLandskrona som hotas av lärare, rektor och kurator.pdf

BEO´s (Skolinspektionens) Lotta Svedenstedt, Elisabeth Scholander och Caroline DyreforsGrufman begår grova brott mot barn för att mörka stats-tjänstemäns brott.pdf

BEO´s (Skolinspektionens) Lotta Svedenstedt, Elisabeth Scholander och Caroline DyreforsGrufman begår grova brott mot barn för att mörka stats-tjänstemäns brott.pdf

Kjell Thoresson (Utbildningsförvaltningen Landskrona) – Kriminell horunge som påstår attstämning är hot.pdf

Protector Forsikring ASA with Fredrik Messel, Sverre Bjerkeli & Jostein Sørvoll denies threatened teenage student compensation

0 kommentarer

”The Wallenberg family has great power in society and control over the Swedish government”


Those words led to threats by the Sweden’s ”democratic” government against a 17 year old student

In summer of 2012 the 17 year old student in Swedish town (Landskrona) was given homework by the teacher Joakim Eringskog.The task was to write about what the student thinks of the democracy in Sweden. The student did his homework and gave it to the teacher. Two days afterthe student was called to a meeting with the teacher. The Swedish teacher Joakim Eringskog threatened the student with the words ”if you continue to say that Wallenberg family has power over the Swedish government i will lower your grades”.
The day after these threats the student was called for another meeting, this time school psychologist Ulla Eklund threatened the teenage student with same words as teacher Joakim Eringskog used. She also laughed at and bullied the student by saying he was problably reading lies on the internet about Wallenberg family. Psychologist Ulla Eklund finished her threats with the words, ”The Swedish government is giving our school the books that you must read and your  fantasies can create problems for you and your grades”.
The threats was reported by the students parents to the Swedish authorities who swept everything under the carpet, as Swedish authorities always do to cover up their crimes.

The Norwegian insurance company Protector Forsikring ASA sends a letter

In the middle of this scandal, the parents and the threatened student receives a letter from Norweigan insurance company protector Forsikring ASA, Fredrik Messel, Director of Claims Handling, Commercial and Public Lines of Business at Protector Forsikring ASA. Fredrik Messel writes in his letter (dated 13 December 2012) that the student has not won in court against the Swedish Government and therefore, the student is not entitled to monetary damages. What the Norweigan (reputation as a child-friendly democratic state) director of the Insurance company Protector Forsikring ASA does not understand, is the fact that the Swedish state/government ALWAYS has the ”Burden of Proof”. That means, the state must prove it´s innocence.
- Only a pedophile can commit such an act as Fredrik Messel at Norweigan insurance company Protector forsikring ASA has made.The criminals in Sweden that are covering up government threats against the student:Lotta Svedenstedt, born 12 June 1975. Adress: Per Ludvig Lindgrens Terrass 2, Stockholm Sweden.


Elisabeth Blyhammar Scholander, born 9 May 1979. Adress: Bråvallagatan 5 apartment 1503, Stockholm Sweden.


Caroline Dyrefors Grufman, born 20 October. Adress: Frälsegränd 3, Stockholm Sweden.


Joakim Andersson Eringskog, born 2 April 1969. Adress: Timmergatan 10, Åstorp Sweden.

Ulla Eklund, born 29 January 1952. Adress: Oktobergatan 1, Helsingborg Sweden.


Torkild Starndberg, born 29 June 1970. Adress: Koriandergatan 7, Landskrona Sweden.


Tomas Johansson, born 15 Mars 1956. Adress: Västerled 18, Hjärup Staffanstorp Sweden.


Kjell Thoresson, born 15 May 1962. Adress: Västkustvägen 247, Flenninge Helsingborg Sweden.


Christian Olsson, born 10 February 1975. Adress: Bronsgatan 1 F, Ängelholm Sweden.


Ann-Marie Begler, born 21 April 1954. Adress: Rådmansgatan 25 B, apartment 1403, Stockholm Sweden.


Lilian Wiklund, born 1 October 1949. Adress: Tullgårdsgatan 14 apartment 1401, Stockholm Sweden/Grönbacka, Jomala Finland.


Lilian Wiklund, a corrupted Swedish official working at The Parliamentary Ombudsmen – JO, ”Justitieombudsmannen”, writes in her letter that names of the officials involved will not be given to Hans-Göran Björck because Swedish officials involved have seen that someone is publishing (democratic) the story on the Internet. There´s Swedish government democracy right there… the kind you never hear about because the Swedish government spends 10 billion Euro each year on bribing media and advertising telling the world how great the government/democracy in Sweden is.

http://www.divshare.com/download/21479868-e1a