Mats Tidstrand tigger pengar av regeringen – Slickar Annie Lööf i anus för att få tillgång till skattebetalarnas plånböcker

Wallenberg, Bonnier, Ericsson, SAAB, Bofors och många andra tjuvar har lyckats med tricket att knyta ihop sitt bankkonto med skattebetalarnas plånböcker. 


Mats Tidstrand diskuterade gratistidningarnas situation med näringsminister Annie Lööf.

Gratispressen ställde Lööf mot väggen

Publicerad 19 november 2012 av någon skitblaska...

Gratistidningarnas villkor riskerar att försämras när Posten planerar flera förändringar i bland annat antal utdelningsdagar. Det är bakgrunden till att Nu-tidningarna begärde ett möte med näringsminister Annie Lööf.
– Vi pratade allmänt om förutsättningarna för gratistidningarna. Vi ville uppmärksamma situationen för henne ur vårt perspektiv, säger Mats Tidstrand, vd och ansvarig utgivare på Nu-tidningarna, till dagensmedia.se.
Enligt Mats Tidstrand ställs gratistidningar ofta inför problem som inte drabbar tidningar med press- och distributionsstöd, vilket inte gratisutdelade tidningar har. De verkar på en marknad som är noga reglerad, medan gratistidningar verkar på en marknad som styrs av de fria marknadskrafterna.
– Vi står i en beroendeställning till Posten. De har ett regelverk som kan vara begränsande, bland annat får vi inte ta del av tryckeribranschens tekniska nyheter. Vi kan exempelvis inte trycka bilagor i annat papper eller annat format än tidningen, säger Mats Tidstrand och fortsätter:
– Den mest aktuella oron är dock att Posten nu vill begränsa antalet dagar de kommer att bära ut gratistidningar. Det är inte alls bra för oss om Posten får en alltför dominerande ställning.
Hur reagerade Annie Lööf?
– Hon lyssnade intressant. Hon kunde inte lova något och det förstod vi ju. Vårt syfte var att bara få lite tid med henne. Däremot skulle hon ta med sig informationen till regeringen, säger Mats Tidstrand.
Nu-tidningarna inkluderar Jönköping Nu, Finnveden Nu och Höglandet Nu.


Nedan kan Ni se några av Tidstrands skitartiklar.http://www.divshare.com/download/22406802-5ec

2 kommentarer :: Mats Tidstrand tigger pengar av regeringen – Slickar Annie Lööf i anus för att få tillgång till skattebetalarnas plånböcker

 1. Förnamn: Mats Jonny
  Tilltalsnamn: Mats
  Efternamn: Tidstrand
  Gatuadress: Valhallavägen 23
  Postnummer: 554 47
  Postort: Jönköping
  Födelsedatum: 1965-03-22

  Förnamn: Stefan Paul
  Tilltalsnamn: Stefan
  Efternamn: Fels
  Gatuadress: Sveavägen 6 A lgh 1101
  Postnummer: 331 50
  Postort: Värnamo
  Födelsedatum: 1972-01-30

  Finnveden Nu är en gratis nyhetstidning som utkommer i Värnamo, Gislaved, Gnosjö och Vaggeryd. Tidningen har funnits sedan oktober 2003 och har en upplaga på 42 000 exemplar. Ansvarig utgivare är Stefan Fels, och VD för bolaget är Mats Tidstrand.

 2. Tidningar I Finnveden Ab (212.37.99.122) [IP Address]
  Sweden Horda, Jonkopings Lan, Sweden

  www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fbrottslingar.blogspot.com%2F2012%2F12%2Fmats-tidstrand-tigger-pengar-av.html&ei=R3XuUOrpL4Pm4QTb84CoCA&usg=AFQjCNHYndc3ZW58z62XYhoyb5SQALFRLA&bvm=bv.1357700187,d.bGE

  10 Jan 2013 09:01:24
  brottslingar.blogspot.se/2012/12/mats-tidstrand-tigger-pengar-av.html

Skicka en kommentar