Okänd/anonym tjänsteman vid polisen i Jönköping svarar istället för polischef Håkan Boberg


Sveriges kriminella statstjänstemän begår brott efter brott efter brott… och det tar aldrig slut!

Att polismyndigheten i Jönköping är en brottsorganisation som går kungens pedofil-vänner ärenden, det fick vi svart på vitt den 19 oktober 2010 då corruptio-journalist greps av poliser Andreas Hammarnäs/Per-Erik Andersson vilka fick till uppgift att hålla corruptio-journalisten i 72 timmar så att rikskriminalens kreatur kunde hota och locka Mile Markovic med löften om stora pengar för att stoppa honom från att skicka bilder/video till corruptio-journalisten.

- Men nu till skandalen kring polischef Håkan Boberg.

Värnamo-snuten Håkan Boberg grät ut i media den 7 november 2012 där han hotade corruptio med orden ”Håkan Boberg uppger är både nätsidan och den person som står bakom sidan föremål för utredning”. När vi sedan begär att polis Håkan Boberg svarar på frågor kring hans uttalande, och ger oss kopior på anmälan/utredning mot oss så plötsligt kommer en ny story fram via en tjänsteman vid polismyndigheten i Jönköping som vägrar (brottslig handling) att skriva under sitt mejl till oss, och vägrar att uppge sitt namn samt sin statstjänstemanna-titel. Polischef Håkan Boberg vågar tydligen inte själv svara, utan låter anonym kollega svara i hans ställe.

- Mycket fegt och patetiskt av den svenska regeringens kreatur vid polismyndigheten. Se meljväxlingen nedan.


Jönköping polisen
Till corruptio corruptio
Från:    Polismyndigheten Jönköping (polismyndigheten.jonkoping@polisen.se)
Skickat:    den 21 januari 2013 08:09:53
Till:    corruptio corruptio (corruptio1@hotmail.com)
.
Hej
Den utredning som Håkan Boberg i artikel nedan hänvisar till är  hänvisningar till ärenden som tidigare gått att läsa om i media. Ingen ny utredning således. Det meddelade vi dig i ett tidigare svar.
Du har från oss i ett tidigare svar fått en kopia på en anmälan och du efterfrågar i ett mail från 130110 var FUP:et finns. Handläggning där polisanställda kan misstänkas för brott handläggs vid Riksenheten för polismål. FUP i sådana ärenden finns inte på lokala polismyndigheter. Vi anser att vi nu lämnat tillräckligt svar till dig rörande dina frågor kring artikeln i NU-tidningen.


"Vi anser att vi nu lämnat tillräckligt svar till dig rörande dina frågor kring artikeln i NU-tidningen."

Brottslingen vid polismyndigheten i Jönköping är alltså nöjd. Vad Hen inte vill förstå är att lagen säger att tjänsteman måste lämna besvärshänvisning. Alltså, det är INTE upp till folkets tjänare (tjänstemän) att vara nöjda med sitt arbete när statstjänstemännen själva anser det.


2 kommentarer :: Okänd/anonym tjänsteman vid polisen i Jönköping svarar istället för polischef Håkan Boberg

  1. Rikspolisstyrelsen (147.186.254.98) [IP Address]
    Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    23 Jan 2013 07:37:58
    corruptiosweden.blogspot.se/

  2. http://www.unt.se/uppsala/polis-riskerar-jobbet-efter-misshandelsdom-2238004-default.aspx

Skicka en kommentar