JUSTITIEDEPARTEMENTET STÄNGDE KÄNSLIG VIDEO PÅ YOUTUBE - POLISEN HJÄLPER BARNHANDLARE ATT KIDNAPPA TREÅRING

0 kommentarer

POLISEN FILMADES DÅ POLISEN SKULLE KIDNAPPA SVENSKT BARN TILL BARNHANDLARE MARIA PIEMA & CHARLES PIEMA VILKA DRIVER BOLAGET SOCIONOMTJÄNST AB I LUND


Svensk polis hjälper till vid barnhandel from corruptio blog on Vimeo.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/02/corruptio-journalist-avslojar.html


Videon som avslöjar barnhandel i Sverige med polisens hjälp var tydligen känslig för Reinfeldts demokratiska regering.

Ingen rätt att klaga på radering av känslig video... Beatrice Ask turbo fascism!

Gängmedlemmar kommer inom kort att börja mörda svenska fega kriminella poliser

0 kommentarer

Inom snar framtid kommer många kriminella svenska poliser att få smaka på bly från sina trakasserade offer

När invandrare till slut fått nog, och inser att svenska poliser är små fega ynkryggar, kommer svenska poliser, åklagare, domare och andra tjänstemanna-drägg att får smaka på bly. Även familjemedlemmar till svenska fega kriminella tjänstemän kommer att mördas som hämnd för trakasserier, misshandel, förföljelse, brottsprovokationer, felaktiga fängelsestraff m.m.

Corruptio-journalist har skrivit om detta tidigare och corruptio-journalist har inte fel. Nedan ser Ni artikel från svenska regeringens smutsiga presstödsmedia.


Polisman förföljdes på väg hem

2013-02-28

En polisman som hade slutat sitt nattpass i Landskrona förföljdes av personer som polismannen tidigare hade kontrollerat. – Jag kan bara tolka att det här handlar om att man ska försöka skrämma poliserna till underlåtenhet. Det är naturligtvis allvarligt, säger Jörgen Petersson, stationschef i Landskrona.
Landskrona. Klockan var strax efter tre på natten den 30 januari när polismannen gick från stationen i Landskrona och mot parkeringen på Kasernplan. Utanför stationen körde en BMW förbi, bilen vände runt och följde efter polisen som gått av sitt pass. Föraren varvade bilen ljudligt och vid Slottsgatan passerade bilen polismannen i mycket låg hastighet.
Föraren och passageraren i bilen hade dragit sina luvor över huvud och knutit till dem så att endast ögongen syntes. Både föraren och passageraren blängde på polismannen, beskrivs i den tillbudsrapport som är gjord.
Vid ett tillfälle öppnade passageraren sin bildörr och satte ut foten som att han ska lämna bilen. Polisen upplevde då situationen som "allt mer obehaglig". När polismannen gick fram till bilen kände denne igen personerna, eftersom dessa vid flera tillfällen tidigare blivit kontrollerade.
Händelsen ledde inte till någon polisanmälan men stationschefen i Landskrona, Jörgen Petersson, och Fredrik Brokopp, huvudskyddsombud för polisen i NV-Skåne, ser allvarligt på händelsen.
– Det är jätteallvarligt, att man är ledig gör att det höjs upp ett snäpp. Det är inte acceptabelt att det ska vara så här. Det finns ju skäl att misstänka att man vill påverka den enskilda polisen, säger Fredrik Brokopp.
Samma slutsats drar Jörgen Petersson, stationschef i Landskrona.
– Jag kan bara tolka att det här handlar om att man ska försöka skrämma poliserna till underlåtenhet, säger han.
I vanliga fall parkerar polisen i Landskrona sina privata bilar inne på stationsområdet.
– Men vid det här tillfället gick inte det på grund av byggarbete, säger Jörgen Petersson.
Att en polisman känner sig förföljd när hen lämnar sin arbetsplats är i Landskrona ovanligt enligt Fredrik Brokopp och Jörgen Petersson. Händelsen har inte lett till några ändrade rutiner. City


Departementsråd samt chef för Sekretariatet för analys och långsiktig planering vid Försvarsdepartementet, Katarina Engberg, smugglade sprängmedel till terrorister under 70-talet

18 kommentarer

Corruptio-journalist har fått ta del utav H E M L I G A uppgifter från MUST/SÄPO kring Katarina Engberg

Katarina Engberg var involverad i sprängämne-smuggling till PFLP-ledaren Wadie Haddad. Katarina Engberg hade även ett sexuellt förhållande med Haddads efterträdare. Sprängmedel som det svenska departementsrådet Katarina Engberg levererade användes vid terrordåd i bl.a. Europa.

Katarina Engberg är idag säkerhetspolitisk expert på Försvarsstaben!

Katarina Engberg, född den 30 juni 1950, är en svensk säkerhetspolitisk analytiker. Engberg är departementsråd och chef för Sekretariatet för analys och långsiktig planering vid Försvarsdepartementet. Hennes inriktning är studiet av staters underrättelsetjänster och det världspolitiska makt- och intrigspelet.

Under 1990-talet arbetade Katarina Engberg med försvarets operativa problem och under 2000-talet med den omvärldsanalys, som skall ligga till grund för strategiska beslut om en för Sveriges försvar optimal förbandsorganisation.

I media har Katarina Engberg gjort sig känd för sina välformulerade och genomträngande analyser av världsläget. Enligt Engberg är det svenska försvarets uppgift att ge nationell trygghet och att solidariskt deltaga i internationell krishantering.

Katarina Engberg Telefon +32 (0)2 289 58 28

e-post till Katarina Engberg

http://justitiedepartementet.blogspot.se/2013/05/jan-guillou-palmes-storsta-politiska.html

Chefsåklagare Lars Göransson är den som greps för sexköp i måndags

39 kommentarer
Publicerat 2013-02-27

Det har viskats i vårt öra att chefsåklagare Lars Göransson är torsken som greps med prostituerad i måndags.

Av förundersökningen och polisrapporten framgår följande om gripandet:
"I samband med att Lars Göransson (chefsåklagaren) förs in på hotellrummet så säger han att han måste berätta en sak. Han säger att han tidigare varit polis och sedan säger han att han nu jobbar som chefsåklagare".

”Göransson är mycket chockad och emellanåt oberäknelig. Han kan inte stå still och fäktar med armarna i luften. Han är mycket arg och upprörd. Han försöker gång på gång övertala Simon Häggström och Zanna Tvilling (spanarna) att ’se mellan fingrarna’ och låta honom gå. Vi förklarar flera gånger att lagen inte tillåter något sådant och att om vi skulle göra något sådant så skulle vi förlora jobbet. Göransson säger då att om vi släpper honom så kommer ingen att få reda på det. Vidare säger Lars Göransson också att han är så förbannad på sig själv och att det inte är första gången han köper sex utan tredje gången.”


Poliserna hade observerat när mannen kom till hotellet och hörde karaktäristiska stönanden och klatschanden från hotellrummet. De grep mannen just när han hade lämnat kvinnan.
När polisen efter sitt ingripande kontaktade den åklagare som hade jouren visade det sig att det i själva verket var den gripne chefsåklagaren själv som just hade inlett jouren och hade beredskap. Det ledde till att vakthavande befäl, efter många telefonsamtal, till sist fick tag i en överåklagare i Malmö som kunde leda utredningen.

Då förhör hölls med mannen ville han ändra sin första utsaga och hävdade att det som han sagt då var ”ren lögn”. Han hade betalat kvinnan men aldrig haft sex med henne. Han hävdade också att det handlade om ett så kallat ”frivilligt tillbakaträdande”.

- Vi tog inte ens i varandra, sa han i förhör.
Sexljudet från hotellrummet hävdade han kom från en porrfilm. Först i det tredje förhöret erkände han brott.
Polisen beslagtog två telefoner som visar att chefsåklagaren ringt den prostituerade två gånger och besökt både hennes och andras ”eskortannons”. Strafföreläggandet för sexköp - 40 dagsböter à 50 kronor – utfärdades igår av Riksenheten för polismål i Malmö.


Strafföreläggande

Riksenheten för polismål    2013-04-09    Ärende AM-30683-13   

Överåklagare Göran Hellstrand

Förelagd person
Lars Göransson, 19590108, Vilanvägen 51 A, 757 52 UPPSALA

KÖP AV SEXUELL TJÄNST
Lars Göransson har på Torsgatan 10 i Stockholm skaffat sig en tillfällig sexuell förbindelse mot ersättning.

Datum: 2013-02-25 16:34
Lagrum: 6 kap 11 § brottsbalken och 29 kap 5 § 5 p brottsbalken

Strafföreläggande mot åklagare Lars Göransson.pdf

Förhör med chefsåklagare Lars Göransson (Sexköp).pdf

Sexköpsåklagarens fru är rådman vid Uppsala tingsrätt

Chefsåklagare Lars Göransson fru, Karin Wallberg Göransson, är domare vid tingsrätten i Uppsala.

Familjen Göransson:
Lars Gunnar Göransson, 1959-01-08. Född i Luleå. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala.
Karin Margareta Wallberg Göransson 1957-07-09. Född i Söderhamn. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala.
Olof Gunnar Göransson, 1990-04-13. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala. (Bild)
Erik Anders Göransson, 1992-04-13. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala. (Bild)

Olof Göransson

Erik Göransson


Åklagarens fru, Karin Wallberg Göransson (rådman Uppsala tingsrätt), ser nog inte ut som denna skönhet från Ungern. Chefsåklagare Lars Göransson begärde tungkyssar och avsugning utan kondom (French kisses and owo).Nedan ser Ni e-mail från åklagare Göran Hellstrand som begår flertalet brott för att skydda den kriminella offentlige tjänstemannens identitet.


Från:    Hellstrand Göran (Goran.Hellstrand@aklagare.se)
Skickat:    den 1 mars 2013 11:45:18
Till:    'corruptio1@hotmail.com' (corruptio1@hotmail.com)


att: Hans-Göran Björck

Hej !

Jag har i egenskap av förundersökningsledare fått din begäran att få ut uppgift om namn på den åklagare som är misstänkt för köp av sexuell tjänst den 25 februari 2013.

Uppgiften om namnet kan inte lämnas ut på grund av sekretess. Önskar du att få ett myndighetsbeslut om detta som du kan överklaga kan du återkomma till mig.Hälsningar


Göran Hellstrand

Överåklagare

Åklagarmyndigheten, Utvecklingscentrum Malmö

Box 6202

200 11 MALMÖ

040 – 66 46 804


Svar till landsförrädaren Göran Hellstrand ser Ni nedan.


Från:    corruptio corruptio (corruptio1@hotmail.com)
Skickat:    den 1 mars 2013 13:41:29
Till:    goran.hellstrand@aklagare.se


Du Göran Hellstrand vet mycket väl om att tjänstemäns namn är OFFENTLIGA HANDLINGAR.

Min begäran skall INTE nonchaleras utav en brottsling som är satt att tjäna folket vilken begår flertalet brott för att skydda brottslings OFFENTLIGA IDENTITET.

Lämna ut namnet på din kriminella kollega OMEDELBART!


/Hans-Göran Björck


Nedan ser Ni e-mail från jurist Maria Adeteg som begår flertalet brott för att skydda den kriminella offentlige tjänstemannens identitet.


Från:    corruptio corruptio (corruptio1@hotmail.com)
Skickat:    den 1 mars 2013 14:52:19
Till:    stockholmspolisen (polismyndigheten.stockholm@polisen.se)


Till Maria Adeteg.


Jag begärde ut ALLMÄNNA HANDLINGAR och inte brottsliga gärningar och lögner.

Anmälningar mot personer är ALLMÄNNA HANDLINGAR ENLIGT LAGBOKEN.

Personer skyddas inte av den lagen du så bekvämt uppfattar felaktigt.

Staten skickar visst då sådana handlingar via e-mail vilket min inbox bevisar 450 gånger om.

Polismyndigheten och åklagarmyndigheten lägger till och med ut namn och bilder på personer
som är MISSTÄNKTA för brott. Så lägg ner lögnerna för att skydda din sexköps-kollega.


Gör om och gör rätt, lämna ut begärda handlingar omedelbart.


/Hans-Göran Björck.

Poliser Kaicy Nordin/Camilla Fagerberg vid internutrerdningen (CU/IU) utreder egna brott mot corruptio-journalist

1 kommentarer

Polisens internutredare hotar/stalkar Corruptio-journalist - Utreder egen brottslighet

För två veckor sedan skickade poliser vid internutredningen (Malmö) ett hotbrev till Corruptio-journalist där det kan läsas, "Corruptio lägger ut kränkande uppgifter om dömda poliser på internet". Hotet anmäldes och ligger nu under utredning hos samma personer som skickade hotbrevet till Corruptio-journalist. En vecka efter det första hotbrevet kom ytterligare ett hotbrev, nu från polisens internutredare i Stockholm.
 Polis Camilla Fagerberg utreder sitt eget brott mot Corruptio-journalist.


Polis Kaicy Nordin utreder sitt eget brott mot Corruptio-journalist.

Polischef Bengt Svenson ljuger svenska folket rakt i ansiktet

0 kommentarer

Polis Patrik Eriksson, 1968-02-18, dömd för misshandel och dopingbrott

7 kommentarer

BOTKYRKA. Polisinspektör Patrik Eriksson från Botkyrka kommun åtalas för både misshandel och dopningsbrott. Ändå kan han få behålla jobbet om tingsrätten bedömer att det handlar om ringa brott. Det framgår av ett yttrande från Rikspolisstyrelsens personalansvarsnämnd med polischef Bengt Svenson (som hotade Corruptio-journalist) i spetsen. Enligt åtalet ska polismannen Patrik Eriksson olovligen ha innehaft ett 30-tal tabletter som innehållit Stanozolol. Polis Patrik Eriksson är även misstänkt för att ha misshandlat en person under ett polisingripande.SÖDERTÖRNS TINGSRÄTT -  DOM B 6358-12.  Datum 2013-02-26.


Tilltalad
Rolf PATRIK Erik Fredrik Eriksson, 680218
RIKSTENS SÄTERI 5 TULLINGE
Rätt adress är, Hammarby allé 86, lgh 1304, STOCKHOLM.

DOMSLUT
Begångna brott

1.Misshandel
2.Dopningsbrott
3.Dopningsbrott

Lagrum
3 kap 5 § brottsbalken
2 § 6 p och 3 § 2 st dopningslagen (1991:1969)
2 § 7 p och 3 § 2 st dopningslagen (1991:1969)

http://www.divshare.com/direct/23787245-d08.pdf

http://www.divshare.com/direct/23787248-0de.pdf

Förnamn:     Rolf Patrik Erik Fredrik
Tilltalsnamn:     Patrik
Efternamn:     Ström/Eriksson
Gatuadress:     Hammarby allé 86 lgh 1304
Postnummer:     120 61
Postort:     Stockholm
Kommun:     Stockholm
Födelsedatum:     1968-02-18
Född 18/2 1968 i Almby (Örebro län, Närke).

Modern (styvmamma?):
Eriksson, Ulla Birgitta, 1945-01-28. Född 28/1 1945 i Katarina (Stockholms stad, Uppland).
Förnamn:     Ulla Birgitta
Tilltalsnamn:     Ulla
Efternamn:     Eriksson
Gatuadress:     Kråkbärsvägen 14
Postnummer:     696 34
Postort:     Askersund
Födelsedata
Födelsedatum:     1945-01-28

Fadern (styvpappa?):
Eriksson, Rolf Erik, 1946-03-25. Född 25/3 1946 i Olaus Petri (Örebro län, Närke).


Mycket talar för att polis Patrik Eriksson uppgett falsk adress till Södertörns tingsrätt/åklagarmyndigheten/polismyndigheten/allmänheten.

Adressen, RIKSTENS SÄTERI 5 TULLINGE, har tillhört ett bolag som polis Jessica Solner var ägare till.


Förnamn:     Petra Jessica
Tilltalsnamn:     Jessica
Efternamn:     Solner
Gatuadress:     Askvägen 5
Postnummer:     146 52
Postort:     Tullinge
Kommun:     Botkyrka
Födelsedatum:     1970-12-07

Sambo med:

Förnamn:     Leif
Tilltalsnamn:     Leif
Efternamn:     Wallin
Gatuadress:     Askvägen 5
Postnummer:     146 52
Postort:     Tullinge
Kommun:     Botkyrka
Födelsedatum:     1957-05-02


Jessica Solner


Johan Pehrson, född den 8 maj 1968 – En utav flera hundra svenska smutsiga horungar vid regeringen

0 kommentarer

Horungen Johan Pehrson vill hjälpa Wallenberg att tjäna mer pengar genom ökad vapenförsäljning – Narkotikaförsäljning främjar vapenförsäljning och det vet den smutsiga horungen Johan Pehrson (FP)
FP vill straffa knarkbrott hårdare

De straffskärpningar som regeringen genomfört har inte haft tillräcklig effekt. Det anser Folkpartiet, som nu tillsätter en arbetsgrupp med uppdrag att se över straffskalorna för en rad brott.
20 februari 2013 (artikel av svensk skitmedia)
Preskriptionstiden för mord har slopats. Straffen för allvarliga våldsbrott har skärpts, liksom straffen för den som återfaller i brott. Och för bara ett par veckor sedan föreslog regeringen att fler typer av sexuella övergrepp ska kunna dömas som våldtäkt. Men Folkpartiet ger redan nu besked om att det krävs ytterligare åtgärder.
–Mycket är gjort, men mer är att göra. Vi tycker att de straffskärpningar som vi har genomfört, bland annat för grova våldsbrott, inte riktigt har lett till det resultat vi vill, säger Johan Pehrson, rättspolitisk talesperson och ledamot i justitieutskottet.
Därför tillsätter partiet en arbetsgrupp som ska se över rättspolitiken, från förbyggande insatser till polisens verksamhet. En bred genomgång av straffskalorna är ett av de prioriterade uppdragen och slutsatserna ska vara en del av underlaget när det nya partiprogrammet tas fram.
–Den svenska straffrätten, från strafflagen och senare brottsbalken, tillkom i en tid när det faktiskt var ytterst svårt att dömas för våldtäkt på sin fru eller för misshandel av sina barn. Alla de här straffen är satta i en tid när man hade en annan syn på våldsverkare, säger Johan Pehrson.
Folkpartiet har redan tidigare framfört kritik mot att kriminella som begår många brott får mängdrabatt, och vill ytterligare skärpa synen på återfall, ”oavsett om det handlar om drograttfyllor eller notoriska sexualförbrytare”. Men därutöver ska FP:s arbetsgrupp överväga möjliga straffskärpningar för en rad brott, berättar Johan Pehrson. Det handlar till exempel om misshandel, rån, stöld, bedrägeri och grooming.
Johan Pehrson lyfter särskilt fram narkotikabrotten.
–Konsekvensen av narkotikans farlighet måste tydliggöras, utan att vi för den skull träffar missbrukarna. Men de som ägnar sig åt hantering av den här verksamheten måste förstå att det inte ska löna sig, säger Johan Pehrson.
Han signalerar också att han vill ha ytterligare straffskärpningar för organiserad brottslighet.
–Det hade regeringen med i reformen 2010, men vi tycker inte att vi nått så långt som vi önskat.

Justitieombudsman - JO - Landsförrädare - Yrkesbrottslingar - Parasiter

0 kommentarer
Mille Markovic lyssnade inte på Corruptio-journalistens varning - Expressen smutskastar Mille Markovic och hjälper kungens poliser

1 kommentarer

Corruptio-journalist varnade Mile Markovic (oktober 2010) innan han lät sig dras in i SÄPO-Expressens fälla. Men Mile Markovic ville inte lyssna på Corruptio-journalisten utan trodde blint på Expressdiarrén.


SYNTS I STOCKHOLM. Efterlyste Mille Markovic säger att han är i Sverige och att Expressen ingår i en konspiration för att sätta dit honom för påhittade brott.
14 februari 2013

“Jag vet att din ledning samarbetar med polis”


Tidigare artiklar
Den förre porrklubbsägaren Mille Markovic, 51, håller sig undan polisen – som efterlyst honom för flera grova våldsbrott.
Nu hävdar han att Expressen ingår i en konspiration.
– Jag vet att din ledning samarbetar med polisen för att sätta dit mig, säger han.
Expressen kunde 2011 avslöja hur Mille Markovic, som var en av huvudkällorna i boken “Den motvillige monarken, förfalskat den skandalbild han påstod sig ha på kungen. Det var inte första gången den förre porrklubbsägaren granskats av tidningen. Han har vid upprepade tillfällen dömts för en rad brott.
I går kunde Expressen avslöja att Markovic är efterlyst för flera grova våldsbrott. Nu slår han tillbaka mot bevakningen.
– Det förvånar mig inte alls vad din ledning gör för att sätta dit mig, säger han.
Den konspiration som Mille Markovic anser sig vara utsatt för stannar inte vid Expressen. Han menar att polisen aktivt försöker sätta dit honom för påhittade brott:
– De har gått till folk som de har tagit för grova narkotikabrott och sagt att “tjalla på Mille så stryker vi dina brott.”

Inga begränsningar

Varför skulle de göra så?
– För att sätta dit mig, har du inte förstått det? De har “no limit” på mig efter det här med kungen.
Är det bara påhitt det här med våldtäkt och utpressning menar du?
– Jag tycker att det är dåligt att de inte har lyckats bättre. Gå på dem och fråga varför de hittar på en massa grejer. Det kostar skattebetalarna en massa pengar.
Mille Markovic är nu efterlyst för utpressning, våldtäkt, övergrepp i rättssak, sexuellt ofredande och försök till våldtäkt.
– Jag välkomnar misstankarna. Nu måste det komma fram, man kan inte bara hitta på och sedan lägga ner det, säger han till Expressens reporter.

“Jag är i Sverige”

Enligt uppgifter till Expressen har Markovic varit synlig på flera Stockholmsadresser så sent som i somras. Men när polisutredningen mot honom började växa gick han under jord.
Markovic svarar undvikande på frågor om han tänker ta kontakt med polisen, men bekräftar för Expressen att han befinner sig i Sverige.
– Jag är där jag ska vara. Jag är i Sverige, säger han.


Fascist-regeringens pedofiler skall ge “omhändertagna” ersättning… säkert!

0 kommentarer

Ersättningsnämnden - Vi våldtar dig en andra gång


Den svenska regeringens pedofiler skall ge “omhändertagna” ersättning… säkert!Detta är Ersättningsnämnden

Ersättningsnämnden är en statlig myndighet som bildades 1 januari 2013. Den prövar ersättning till personer som mellan 1920 och 1980 utsatts för allvarliga övergrepp eller försummelser i samband med att de som barn varit omhändertagna i samhällsvård. Möjligheten att ansöka om ersättning finns till och med 31 december 2014.

Ersättningsnämnden består av två avdelningar som fattar beslut om ersättning. Ordföranden i varje avdelning är eller har varit ordinarie domare. Övriga ledamöter är jurister eller har annan kompetens, inom till exempel barnpsykiatri. Ersättningsnämnden har även möjlighet att ta in utomstående experter för att kunna fatta sina beslut. Experterna har särskild sakkunskap,  till exempel om vilka levnadsförhållanden som var att betrakta som normalt förekommande under en viss tidpunkt eller om den sociala barn- och ungdomsvården.
Till sin hjälp har Ersättningsnämnden även ett kansli. Det består bland annat av ett tiotal handläggare som utreder och förbereder ärendet innan det lämnas till nämnden, som sedan fattar beslut om ersättning ska beviljas eller inte.

Ledamöterna i Ersättningsnämnden är utsedda av regeringen. Följande personer ingår i nämnden:
f.d. hovrättslagman Göran Ewerlöf, nämndordförande
f.d. generaldirektör Håkan Sandesjö, vice nämndordförande
f.d. lagman Alf Andersson
f.d. socialråd Åsa Börjesson
f.d. justitieråd Marianne Eliason
medicinalråd Lars Hellgren
f.d. ambassadör Göran Håkansson
f.d. generaldirektör Carl-Anders Ifvarsson
f.d. kammarrättslagman Marja Regner
leg. psykolog Olof Risberg
överläkare Stefan Skagerberg
överläkare Claes Sundelin
f.d. generaldirektör Anita Werner


Sveriges regering stänger corruptio-bloggar och hindrar oss från att starta nya! - Dygnet runt span på corruptio-journalister och på vår internet-trafik!

4 kommentarer

SVERIGES REGERING/POLIS ÄR DESPERAT!

Med alla medel försöker nu Sveriges "demokratiska" regering med sin Gestapo polis att stoppa corruptio-journalister!!!