Gängmedlemmar kommer inom kort att börja mörda svenska fega kriminella poliser


Inom snar framtid kommer många kriminella svenska poliser att få smaka på bly från sina trakasserade offer

När invandrare till slut fått nog, och inser att svenska poliser är små fega ynkryggar, kommer svenska poliser, åklagare, domare och andra tjänstemanna-drägg att får smaka på bly. Även familjemedlemmar till svenska fega kriminella tjänstemän kommer att mördas som hämnd för trakasserier, misshandel, förföljelse, brottsprovokationer, felaktiga fängelsestraff m.m.

Corruptio-journalist har skrivit om detta tidigare och corruptio-journalist har inte fel. Nedan ser Ni artikel från svenska regeringens smutsiga presstödsmedia.


Polisman förföljdes på väg hem

2013-02-28

En polisman som hade slutat sitt nattpass i Landskrona förföljdes av personer som polismannen tidigare hade kontrollerat. – Jag kan bara tolka att det här handlar om att man ska försöka skrämma poliserna till underlåtenhet. Det är naturligtvis allvarligt, säger Jörgen Petersson, stationschef i Landskrona.
Landskrona. Klockan var strax efter tre på natten den 30 januari när polismannen gick från stationen i Landskrona och mot parkeringen på Kasernplan. Utanför stationen körde en BMW förbi, bilen vände runt och följde efter polisen som gått av sitt pass. Föraren varvade bilen ljudligt och vid Slottsgatan passerade bilen polismannen i mycket låg hastighet.
Föraren och passageraren i bilen hade dragit sina luvor över huvud och knutit till dem så att endast ögongen syntes. Både föraren och passageraren blängde på polismannen, beskrivs i den tillbudsrapport som är gjord.
Vid ett tillfälle öppnade passageraren sin bildörr och satte ut foten som att han ska lämna bilen. Polisen upplevde då situationen som "allt mer obehaglig". När polismannen gick fram till bilen kände denne igen personerna, eftersom dessa vid flera tillfällen tidigare blivit kontrollerade.
Händelsen ledde inte till någon polisanmälan men stationschefen i Landskrona, Jörgen Petersson, och Fredrik Brokopp, huvudskyddsombud för polisen i NV-Skåne, ser allvarligt på händelsen.
– Det är jätteallvarligt, att man är ledig gör att det höjs upp ett snäpp. Det är inte acceptabelt att det ska vara så här. Det finns ju skäl att misstänka att man vill påverka den enskilda polisen, säger Fredrik Brokopp.
Samma slutsats drar Jörgen Petersson, stationschef i Landskrona.
– Jag kan bara tolka att det här handlar om att man ska försöka skrämma poliserna till underlåtenhet, säger han.
I vanliga fall parkerar polisen i Landskrona sina privata bilar inne på stationsområdet.
– Men vid det här tillfället gick inte det på grund av byggarbete, säger Jörgen Petersson.
Att en polisman känner sig förföljd när hen lämnar sin arbetsplats är i Landskrona ovanligt enligt Fredrik Brokopp och Jörgen Petersson. Händelsen har inte lett till några ändrade rutiner. City


0 kommentarer :: Gängmedlemmar kommer inom kort att börja mörda svenska fega kriminella poliser

Skicka en kommentar