Mille Markovic lyssnade inte på Corruptio-journalistens varning - Expressen smutskastar Mille Markovic och hjälper kungens poliser


Corruptio-journalist varnade Mile Markovic (oktober 2010) innan han lät sig dras in i SÄPO-Expressens fälla. Men Mile Markovic ville inte lyssna på Corruptio-journalisten utan trodde blint på Expressdiarrén.


SYNTS I STOCKHOLM. Efterlyste Mille Markovic säger att han är i Sverige och att Expressen ingår i en konspiration för att sätta dit honom för påhittade brott.
14 februari 2013

“Jag vet att din ledning samarbetar med polis”


Tidigare artiklar
Den förre porrklubbsägaren Mille Markovic, 51, håller sig undan polisen – som efterlyst honom för flera grova våldsbrott.
Nu hävdar han att Expressen ingår i en konspiration.
– Jag vet att din ledning samarbetar med polisen för att sätta dit mig, säger han.
Expressen kunde 2011 avslöja hur Mille Markovic, som var en av huvudkällorna i boken “Den motvillige monarken, förfalskat den skandalbild han påstod sig ha på kungen. Det var inte första gången den förre porrklubbsägaren granskats av tidningen. Han har vid upprepade tillfällen dömts för en rad brott.
I går kunde Expressen avslöja att Markovic är efterlyst för flera grova våldsbrott. Nu slår han tillbaka mot bevakningen.
– Det förvånar mig inte alls vad din ledning gör för att sätta dit mig, säger han.
Den konspiration som Mille Markovic anser sig vara utsatt för stannar inte vid Expressen. Han menar att polisen aktivt försöker sätta dit honom för påhittade brott:
– De har gått till folk som de har tagit för grova narkotikabrott och sagt att “tjalla på Mille så stryker vi dina brott.”

Inga begränsningar

Varför skulle de göra så?
– För att sätta dit mig, har du inte förstått det? De har “no limit” på mig efter det här med kungen.
Är det bara påhitt det här med våldtäkt och utpressning menar du?
– Jag tycker att det är dåligt att de inte har lyckats bättre. Gå på dem och fråga varför de hittar på en massa grejer. Det kostar skattebetalarna en massa pengar.
Mille Markovic är nu efterlyst för utpressning, våldtäkt, övergrepp i rättssak, sexuellt ofredande och försök till våldtäkt.
– Jag välkomnar misstankarna. Nu måste det komma fram, man kan inte bara hitta på och sedan lägga ner det, säger han till Expressens reporter.

“Jag är i Sverige”

Enligt uppgifter till Expressen har Markovic varit synlig på flera Stockholmsadresser så sent som i somras. Men när polisutredningen mot honom började växa gick han under jord.
Markovic svarar undvikande på frågor om han tänker ta kontakt med polisen, men bekräftar för Expressen att han befinner sig i Sverige.
– Jag är där jag ska vara. Jag är i Sverige, säger han.


1 kommentarer :: Mille Markovic lyssnade inte på Corruptio-journalistens varning - Expressen smutskastar Mille Markovic och hjälper kungens poliser

  1. Horungen Daniel Alsén vid Expressen använder sig utav samma ord (konspiration) som brukas av Sveriges pedopfil-regering när regeringen vill förlöjliga enskild för att dölja egen brottslighet.

Skicka en kommentar