Alla invandrare i Sverige har nu fått rätten att döda svenska poliser, åklagare, domare och ansvariga politiker och deras familjer


Ni behöver inte längre tveka - Ni har nu rätten att döda alla svenska tjänstemän som begår brott mot Er

Nedan är hämtat från: http://megafonen.com/nar-poliserna-blir-dem-som-delar-ut-slagen/

I natt 23 maj 2013.
Jag vaknar av att någon skriker och bankar på mitt sovrumsfönster.
Yrvaken famlar jag i mörkret, sliter upp gardinen och där står mina två vänner och skriker. Jag hör inte vad de säger. Jag öppnar fönstret..
- De slog sönder oss!
- Vilka?
- Polisen!
- Va?
Jag springer och öppnar portdörren.
H har varit min vän i 11 år, aldrig har jag sett henne så upprörd. Det är ingen överdrift. N kan knappast få fram några ord.
H visar upp sina sönderskrapade handflator medan hon med gråten i halsen och tårar i ögonen berättar:


“Jag och N står vid centrum. Vi var på väg hem men stannar någon minut för att växla några ord med ett par vänner som står och observerar händelserna.
Nu är vi ett litet gäng som står och snackar.
Helt plötsligt springer ett tiotal poliser emot oss. Alla med sköld och hjälm, beväpnade med batonger. Några i gänget springer då i väg, alla åt olika håll. Rädda. N är en av dem.
Hon skriker att jag ska springa. Men nej jag tänker inte springa, jag har inte gjort någonting. Jag är på väg hem. I min ort. Vad kommer de göra? Tänker jag.
Med polisen springandes bakom oss svänger jag in på en gångväg vid centrum, då möts jag av ett tjugotal poliser. Jag springer fortfarande inte, jag går. Tänker att jag ska passera dem och fortsätta gå.
Rätt som det är tar tre poliser tag i mig, kastar mig på marken och skriker,
- NER NER NER!

De höjer sina batonger och börjar slå mig. BAM BAM BAM!
- Vad fan gör ni?! Sluta! Jag är bara på väg hem!
- GÅ, GÅ HÄRIFRÅN! Skriker en polis sen.
- Jag kan inte gå! Snälla slå inte mig! Skriker jag.
BAM BAM BAM! De slår mig ännu mer. Samtidigt som jag tar emot slag skriker de,
- SPRING FÖRFAN SPRING!
En polis lyfter upp mig i min jacka och kastar iväg mig så att jag flyger någon meter.
En annan polis kommer och ger mig en spark på låret och skriker,
- HORA! Din hora spring!

N skriker längre fram,
- H spring!
Tillslut lyckas jag springa..
Allt detta händer på bara några sekunder.
N: Samtidigt som jag springer mellan poliserna delar de ut batongslag. Jag får flera slag på låren och rumpan.”
Jag bor ett stenkast ifrån centrum så de hamnar hos mig. De säger att det är kaos i Norsborg centrum. Polisen slår ner folk på måfå. Aldrig har de känt sig så osäkra i sin egna ort som i natt.
Nu är jag rädd.

Emma C. I


Det är Sveriges smutsiga vapen och opium-langande regering vilken skapar alla krig i världen som tillåter svenska horunge-poliser att mörda och misshandla!

Titta på vad Sveriges regering och polis gjort mot det egna folket sedan 1925 och mot flyktingar här och i hemlandet:

1. Fler än 150,000 kidnappade barn som placerats i fosterhem där kontrakterade pedofiler våldtagit barnen och skyddats av svensk polis, svenska åklagare och den smutsigaste pedofilorganisationen i världen, Sveriges regering.

 

2. Sedan 1956 rånat Afrika där pedofil-sekten Wallenberg varit huvudman. Svenska folket tvingas betala flykting-kostnader.

3. Sedan 1983 sålt vapen till diktaturer och barnmördar-stater, tex. Burma som 1983 betalade svenska BOFORS/SAAB med pengar från opium/heroin-handel. Svenska folket tvingas betala Wallenbergs/Bofors/SAABs alla omkostnader.


4. Sveriges regering hjälpte USA att bomba sönder Irak och nu har svenska smutsiga regeringen med svenska smuts-bolag fått dom bästa kontrakten i Irak.


5. Olof Palme och dem andra pedofilerna skyddades av svensk smutsig pedofil-polis. Göran Lambertz och Marianne Lundius Gernandt skyddade den dömde pedofilen Leif Thorsson som tilläts arbeta vidare som justitieråd vid svenska Högsta Pedofildomstolen HD.6. Mer än 40 miljarder stjäl Reinfeldt, Carl Bildt, Gunilla Carlsson och dem andra pedofilerna vid makten av svenska folket varje år för att dela ut miljarderna till pedofiler i USA som låtsas "hjälpa Afrika".

Wallenberg och Sveriges regering med dess underorganisationer (Myndigheter) är världens största pedofil-sekt.

0 kommentarer :: Alla invandrare i Sverige har nu fått rätten att döda svenska poliser, åklagare, domare och ansvariga politiker och deras familjer

Skicka en kommentar