Invandrare kommer att skjuta ansvariga polischefer och deras anhöriga - Det räcker nu med svenska regeringens förtryck mot 48 olika nationaliteter


MC-gängen eller invandrare? - Det var frågan tidigare om vilka som kommer att börja mörda polischefer och polisernas anhöriga som hämnd för mord, misshandel och trakasserier

Det står klart och tydligt i FN:s förklaringar om dom mänskliga rättigheterna, när regeringen med dess underorganisationer (polisen osv) är kriminell så har folket rätt att ta till dödligt våld mot förtryckar-staten. Det är alltså allas rätt att döda dem tjänstemän som begår grova brott mot medborgarna.


Fega kriminella svenska polischefer skjuts ihjäl i sina hem

Den dagen då "invandrar-gängen" förstår att svenska poliser endast är en liten grupp fega brottslingar som kommer att lägga benen på ryggen när deras anhöriga får smaka på bly och bli misshandlade. Då kommer också Sveriges pedofil-organisation (Regeringen) att falla. Polisernas kriminella handlingar mot folket sanktioneras utav pedofil-regeringen för att vapenhandlarna opiumlangarna Fredrik Reinfeldt & Co vill hålla folket i skräck så att kontrollen och utnyttjandet skall fortsätta, så att svenska regeringens och Wallenbergs folkmords-kumpaner kan få sina 40 miljarder/år som svenska folket tvingas att betala.

Invandrarnas hemländer korrumperas utav Sveriges pedofil-regering och bombas sönder med BOFORS/SAAB-bomber - Svenska poliser slår och trakasserarDet är nu dags att invandrare säger "Nu skall ni smutsiga horungar få ert"!

- Och även MC-gängen!

I mer än 60 år har Sveriges regering skapat kaos i bl.a. Afrika för att lättare råna kontinenten på rikedomar. Nu betalar Sveriges civila befolkning för brott Olof Palme, Wallenberg, Lundin, Carl Bildt och många andra svenska elit-yrkesbrottslingar begått.

Klicka här och läs om polisen Rissa Seidou som filmades naken av fluktar-polis Tommy Lingmerth

POLISLEDNINGEN - VAPENHANDEL TILL GÄNG - INVANDRARE - SKANDAL.PDF

"KLICKA HÄR FÖR STÖRRE BILD AV PDF-FILEN"

http://undermattans.blogspot.se/2013/05/dags-att-bevapna-rebellerna-i-husby.html

6 kommentarer :: Invandrare kommer att skjuta ansvariga polischefer och deras anhöriga - Det räcker nu med svenska regeringens förtryck mot 48 olika nationaliteter

 1. Stadsledningskontoret (217.21.232.237) [Label IP Address]
  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  20 May 2013 16:13:51
  www.corruptiosweden.blogspot.se/2013/05/invandrare-kommer-att-skjuta-ansvariga.html

 2. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  20 May 2013 15:39:23
  corruptiosweden.blogspot.se/

 3. http://swerje.blogspot.se/2013/05/patetiska-hoger-rorelsen.html

 4. Stadsledningskontoret (217.21.232.237) [Label IP Address]
  Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  (No referring link)
  21 May 2013 14:30:09
  www.corruptiosweden.blogspot.se/

  (No referring link)
  21 May 2013 17:50:06
  www.corruptiosweden.blogspot.se/

 5. Folket och speciellt invandrarna som fått sina länder våldtagna av Bonniers ( media hetsar för krig genom att ljuga konstant, tex om 911) och Wallenberg samt Wallenbergs front Lundins borde förstås sökas upp av vakna invandrare s. Det är inte speciellt svårt då dessa elit-kriminella är så jävla sluta i skallen att de tror folk inte fattar vad de sysslar med att de vistas mitt ute i samhället som om de vore osynliga. De är lätta att hitta då hela systemet går ut på att skydda pedofilerna i regeirngen och inte deras ägare. Det gäller väcka invandrare i förorterna till detta så de åker till djursholm och alla andra ställen elitpedofilerna gömmer sig på. De ska aldrig ge uppmärksamhet till politiker eftersom de är skölden den riktiga makten frontar med. Oligarkin slaktar man genom att monterna ner toppen på pyramiden, den osynliga toppen för folet då folket är hjärnvättat att tro att makten är politikerna och till slut folket själva genom den sk demokratin. Att inte förglömma är att läsa på undermattans.blogspot.se om lenins röde bankir olof ashberg och expo och hur de jobbar 110 % med att hålla nere svenska folket.

 6. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  (No referring link)
  27 May 2013 09:45:40
  corruptiosweden.blogspot.se/

  corruptiosweden.blogspot.se/
  27 May 2013 09:46:57
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/05/invandrare-kommer-att-skjuta-ansvariga.html

Skicka en kommentar