Kriminell Landskrona-polis hotar Corruptio-journalist som hämnd för barnhandel-avslöjande video


Polisman skriker "Jag skall våldta din mamma" (Serbiska)

Klockan 15:30 kör polisbil CNN443 på Kavallerigatan i Landskrona. Poliserna hade gjort husrannsakan i en bil där fyra ungdomar fanns. Inget märkbart skedde och poliserna satte sig i den grå Volvo och körde sakta förbi Corruptio-journalist vilken småpratade med ungdomarna. Polis med solglasögon sticker ut sitt huvud genom vindrutan med han krypkör och tittar på Corruptio-journalisten... "Jag skall knulla din mamma" skriker polismannen. Ungdomarna av vilka flera har sitt ursprung i Balkan hörde klart och tydligt vad  polismannen sade. Därefter kör polisbilen iväg.


112 säger ring 11414 istället -  114 14 säger vi har ingen bil - Anonym polis uppger falsk namn, säger "vi kan inte hjälpa dig" och lägger på luren när journalisten kräver tjänstenummer och namn

"Det är inget pågående brott, ring 11414" påstår okänd kvinna vid 112. 11414 rings upp och blir chockade av det som precis hänt. Handlingsförlamning och "vi har ingen bil att skicka" verkar vara standardlögnen när polisman är gärningsman. Anonym polisman ringer Corruptio-journalist och säger "vi kan inte hjälpa dig". Polismannens namn och tjänstenummer begärs ut varvid polismannen säger "det behöver du inte veta" och sedan lägger polismannen på luren. Gärningsmannen kör åter igen förbi Corruptio-journalisten som tar fram kameran vilket gör att polismannen gasar på och försvinner. 112 rings upp igen och väldigt oförskämd kvinna skriker "du fattar väll att vi inte kan gripa en polis", sedan lägger hon på luren. Okänd polisman ringer upp Corruptio-journalist och säger att polisbil är på väg till brottsplatsen "vänta den kommer snart dit".

- 112 Alarm, "...polisman kan man inte gripa utan vidare förstår du väl?" (MP3)

Två timmar och 45 minuter senare ringer polis och säger att befäl har beslutat att ingen bil skall skickas till brottsplatsen

Corruptio-journalisten ber om befälets namn och får svaret, "jag vet inte vad han heter". Journalisten ber poliskvinnan att kontakta polisen i annan stad för att polisen där skall informera journalistens släkting att denne blivit hotad av polis från Landskrona. Poliskvinnan svara "nej det tänker jag inte göra för det är inte mitt jobb, men jag kan garantera dig att inget kommer att hända din släkting". 

- Jasså, du litar på denna polisman som beter sig på detta kriminella sätt för att hämnas tidigare konfrontation?

"Öh njä... jag kan nog inte garantera något faktiskt" säger då poliskvinnan som tog emot anmälan och inte kunde namnet på sin egen chef som beslutade att inte skicka poliser vilka skulle gripa den beväpnade brottslingen i polisbil CNN443.

Här ser Ni brottslingen som hotar Corruptio-journalist för att polismannen avslöjades som barnhandels-hjälpare. Klicka här och läsa avslöjandet som fick regeringen att stänga video på YouTube.
 
Poliskollegan som misshandlade kvinnan och treåringen (Barnhandel) fanns med även vid detta brott.

                                   Den tredje polismannen på brottsplatsen.


Uppdatering 2013-05-06

Kriminell polischef i Landskrona begår grova brott för att skydda sina kriminella kollegor

"DU KAN INTE STÄMMA EN POLISMAN DET FUNGERAR INTE SÅ I RÄTTSSAMHÄLLET"

Måndagen den 6 maj 2013 i polishuset i Landskrona påstår brottslingen på bilden nedan  (som inte vill uppge namn och eller tjänstenummer) att enskild inte kan stämma en svenska polis. Ingen förklaring vill yrkesbrottslingen lämna.

Följande är ett utdrag från Polisförordning (1998:1558) under "Skyldigheter i anställningen", 4 kap: "1 § Anställda inom polisen skall i arbetet uppträda på ett sätt som inger förtroende och aktning. De skall uppträda hövligt, hänsynsfullt och med fasthet samt iaktta självbehärskning och undvika vad som kan uppfattas som utslag av ovänlighet eller småaktighet." Utan för polishuset stod denna polisman.
Kriminell polischef i Landskrona ljuger och skyddar sina kriminella kollegor (Full version) from corruptio blog on Vimeo.


1 kommentarer :: Kriminell Landskrona-polis hotar Corruptio-journalist som hämnd för barnhandel-avslöjande video

 1. Förnamn: Per Anders
  Tilltalsnamn: Anders
  Efternamn: Isgren
  Gatuadress: Ållavägen 5
  Postnummer: 246 57
  Postort: Barsebäck
  Kommun: Kävlinge
  Födelsedatum: 1972-12-08
  Född 8/12 1972 i Västra Skrävlinge (Malmöhus län, Skåne).

  Förnamn: Catarina Åsa
  Tilltalsnamn: Catarina
  Efternamn: Isgren
  Gatuadress: Ållavägen 5
  Postnummer: 246 57
  Postort: Barsebäck
  Kommun: Kävlinge
  Födelsedatum: 1973-07-19

  Modern:
  Förnamn: Karin Birgitta
  Efternamn: Isgren Lögdberg
  Gatuadress: Sibbarpsvägen 20
  Postnummer: 216 11
  Postort: Limhamn
  Kommun: Malmö
  Födelsedatum: 1947-07-28
  Född 28/7 1947 i Malmö Sankt Pauli (Malmöhus län, Skåne).

  Fadern:
  Isgren, Per Tommy Rolf, 1942-11-07.
  Född 7/11 1942 i Västra Skrävlinge (Malmöhus län, Skåne).
  Gift man (14/12 1968).

  Syster:
  Förnamn: Maria Camilla
  Efternamn: Mårtensson
  Gatuadress: Mantalsvägen 1
  Postnummer: 235 41
  Postort: Vellinge
  Kommun: Vellinge
  Födelsedatum: 1970-10-06
  Född 6/10 1970 i Västra Skrävlinge (Malmöhus län, Skåne).

Skicka en kommentar