Internet är ett hot mot Sveriges fascist-pedofiler Maria Arnholm Jämställdhetsminister (FP) och Birgitta Ohlsson EU- och demokratiminister (FP) - Corruptio-journalist avslöjar den verkliga agendan bakom landsförrädarnas artikel


Fascist-pedofilerna låtsas bry sig om Sveriges ungdomar/barn - Corruptio-journalist visar den verkliga agendan (röd text)

Artikeln nedan är skriven av parasiter/landsförrädare som är rädda för att Internet skall få svenska folket att vakna och kräva att alla landsförrädare ställs inför folkets domstol för att dömas och avrättas.

Maria Arnholm och Birgitta Ohlsson menar att kvinnor är särskilt drabbade av attacker på internet.

Näthat mot kvinnor ett demokratiproblem

Sverige ska vara ett land där var och en kan växa i sin yttrandefrihet Skitsnack! - Poliser Håkan Boberg och Håkan Sandahl hotar alla (via artiklar) som kritiserar poliser eller lägger ut allmänna handlingar/domar om dömda poliser på Internet. Där skilda uttryckssätt inom lagens gränser accepteras och ges utrymme. Där det finns normer, men där det också finns normbrytare Alltså, personer med åsikter. Ett sådant Sverige kräver att vi visar varandra respekt för åsikter och olikheter. Regeringen ljuger och kör över folkets åsikter, så lägg ner "respekt" snacket! Här har vi nått längre än de flesta. Skitsnack! - Inget annat land har lagen om kränkande fotografering för att skydda poliser från att avslöjas.

Sverige är i grunden ett tolerant land. Ja men inte Sveriges regering som skapar flest lagar i världen. Men i samtiden ser vi också hur denna respekt minskar när de fysiska avstånden växer. Likt avståndet mellan Sveriges ministrar och folket? På internet och i sociala medier frodas hat och illvilja Skitsnack! - Regeringen vill bara åt alla som kritiserar regeringen och avslöjar ministrarnas brott mot folket. Maria Arnholm och Birgitta Ohlsson skiter i mobbade civila, landsförrädarna Maria Arnholm/Birgitta Ohlsson vill skydda sig själva och sitt parasitliv pga att Internet är ett hot mot dem. Den drabbar alla - oavsett kön, ålder eller politisk åskådning - men den drabbar flickor och kvinnor allra hårdast. Landsförrädarna skiter fullständigt i Dig Svensson, dem vill hota alla som kritiserar och avslöjar landsförrädarnas PARASITLIV.

Tonen är stenhård och ofta sexualiserad. Den kvinnliga journalisten på dagstidningen och den 12-åriga flickan på Instagram möts i benämningen hora. Landsförrädarna Maria Arnholm/Birgitta Ohlsson försöker beljuga svenska folket genom att låtsas bry sig. Här finns allt från avskyn mot några tonårstjejer som protesterar mot främlingsfientlighet med gatukonst, till ständiga hot mot våra mest framträdande kvinnliga opinionsbildare. Offentliga personer får stå ut med att kritiseras och bespottas, det är verklig demokrati.

Vi som liberala feminister, som högsta ansvariga för regeringens jämställdhets- och demokratipolitik, ser på detta med stor oro. Ja och därför skall ni dömas till fängelse när brott sker Även om kommentarsfält och nätforum (Lägg märke till att landsförrädarna Arnholm/Ohlsson nämner nätforum) fört upp mycket av detta hat till ytan vet vi att det inte är ett nytt fenomen. Fascisterna Arnholm/Ohlsson menar att regeringen var beredd på att Internet skulle bli ett hot mot deras parasitliv Hoten och trakasserierna har genom tiderna varit en central del av en struktur som vill kontrollera och tygla kvinnor. Parasiterna (Sveriges ministrar) skiter fullständigt i civila kvinnor, dem vill bara använda alla medel för att få till nya fascist-lagar så att Svensson inte vågar sprida sina åsikter mot KVINNLIGA ministrar och andra kvinnor som är mutade av makten.

Dessa anonyma kommentatorer, Rätten till anonymitet är en demokratisk rättighet låt oss kalla dem patriarkatets nätkrigare, Parasiterna Arnholm/Ohlsson mobbar utgör en tydlig utmaning för den fria debatten. Fri debatt bör vara fri och inte i händerna på parasiter som Maria Arnholm/Birgitta Ohlsson. Deras hat begränsar och deras förföljelse leder till självcensur. Skitsnack! Allt utom hot mot liv och hälsa är demokratiska åsikter Perspektiv uteblir och åsikter blir aldrig hörda. Skitsnack!. I demokratins grundvalar ligger ingen rätt att få läsare eller lyssnare, men där ligger en rätt att använda sig av det fria ordet utan repressalier. Precis, så håll käften landsförrädare!

Att möta detta näthat kräver mycket mer än politik. Landsförrädarna Maria Arnholm/Birgitta Ohlsson hotar nu ännu mer Vi är medvetna om lagstiftarens begränsning. Det är ett samtal i samhället som måste till. Men i det samtalet ska också politikens linje vara tydlig: hot och trakasserier ska inte gå obemärkt förbi.
Därför beslutar regeringen i dag om en satsning på fyra miljoner kronor för att förstärka arbetet mot hot, kränkningar och trakasserier på nätet. Fyra miljoner skall ges till regeringens nyttiga anonyma kumpaner som skall hitta på nya sätt att tyska alla som avslöjar/kritiserar makten Vi ger myndigheten ungdomsstyrelsen ett övergripande uppdrag att initiera förebyggande åtgärder och följa området. Framgångsfaktorer, kunskapsluckor och särskilda utvecklingsbehov ska identifieras. Regeringen har insett att Sveriges ungdomar är mer vakna än föräldrarna, att Internet är ett hot mot parasit-regeringen som vill fortsätta med att skicka hundra miljarder kronor per år till sina folkmordsmiljardärer i USA, och samtidigt ge sina egna barn toppjobben i Sverige.

Särskilt ges myndigheten i uppdrag att ta fram information riktad till unga om var gränsen för det lagliga samtalet slutar och var de olagliga nättrakasserierna tar vid. Myndigheten ska också visa på kontaktvägar för den som utsätts för brott, som brottsoffer ska du veta dina rättigheter och möjligheter. Hade Sveriges pedofil-regering brytt sig om barn så hade Englas mamma fått 7,5 miljoner i skadestånd och inte 75,000.

Slutligen utvidgas det pågående arbete myndigheten har för att förebygga sexuell exploatering av unga via internet. Samma regering som nu snackar "näthat" och "rädda ungdomarna" såg till att den sexbrottsdömde PEDOFILEN Leif Thorsson kunde jobba kvar som domare vid Högsta domstolen Ungdomsstyrelsen ska nu även vägleda de verksamheter som kommer i kontakt med unga i hur de bör agera när kränkningar och hot kommer upp. Men när regeringens polis tar in en ungdom i polisbilen och stampar barnet till döds, ja då finns helt plötsligt inga lagar för att "hjälpa ungdomarna mot hat och hot" Detta nya uppdrag kompletterar den uppgift regeringen givit Statens medieråd att i Sverige genomföra Europarådets kampanj No Hate Speech Movement. No Internet Freedom Movement Där den tar ett vidare grepp är ungdomsstyrelsens uppdrag tydligt att prioritera jämställdhetsperspektivet och ungas särskilda utsatthet. Men inte när poliser misshandlar ungdomarna, då helt plötsligt är det jävligt tyst från Jämställdhetsminister Maria Arnholm och demokratiminister Birgitta Ohlsson... inga prioriterade uppdrag, bara knäpptyst!

Därutöver pågår inom justitiedepartementet, Nu kom det fram, det som det verkligen handlar om! delvis mot bakgrund av näthatet, en analys av hur strafflagstiftningen skulle kunna moderniseras för att bättre än i dag träffa och motverka det som bör vara straffbart. Regeringens satsningar mot näthatet är breda och flera för att samhällsutmaningen är stor. Varje uppdrag bidrar med sitt perspektiv och sina resurser. Läs denna text flera gånger som parasiterna Maria Arnholm/Birgitta Ohlsson skrivit. Landsförrädarna väntade till sist med den verkliga agendan som är INBAKAD. Ordbajseriet i början var bara till för att värma upp Svensson så att Sven Svensson skall tycka, "ja, det låter ju bra Eva-Britta eller hur?"

Fascisterna vet att Svensson är lätt att manipulera och beljuga, därför smyger regeringen (precis som vid lagen om "Kränkande fotografering) in det fascisterna verkligen vill förbjuda i slutet av texten, då Svensson är trött och har högst troligt inte läst mer än några rader i början så missar Svensson dom nya och ständigt kommande nazi-lagarna.

Vi får aldrig glömma att internet och sociala medier är fantastiska verktyg för opinionsbildning och tillskott till demokratin. Vad fascisterna Maria Arnholm/Birgitta Ohlsson menar är att pedofil-regeringen har märkt att Internet, demokrati och yttrandefrihet är det stora hotet mot ministrarnas parasitliv Som liberala feminister kan vi till exempel konstatera att det på nätet finns en bred debatt om könsroller som Sverige saknat. Politiken ska inte reglera internet. Det är precis det fascisterna försöker! Men vi ska visa att det som är ett brott mot någon öga mot öga också är ett brott när avsändaren göms i anonymitet. Brott är brott och inga fler lagar behövs. Klart och tydligt är det Sveriges fascist-pedofil-regering som är rädd för att svenska folket, med hjälp av Internet, en dag skall vakna och ställa parasiterna intill väggen.

Maria Arnholm

Jämställdhetsminister Parasit, Landsförrädare, Nynazist (FP)

Birgitta Ohlsson
EU- och demokratiminister Parasit, Landsförrädare, Nynazist (FP)

Läs även denna artikel av Friatider.se

http://pratainteomdet.wordpress.com/tag/bloggare/

5 kommentarer :: Internet är ett hot mot Sveriges fascist-pedofiler Maria Arnholm Jämställdhetsminister (FP) och Birgitta Ohlsson EU- och demokratiminister (FP) - Corruptio-journalist avslöjar den verkliga agendan bakom landsförrädarnas artikel

 1. Förnamn: Maria Elisabet
  Efternamn: Wallgren Arnholm
  Gatuadress: Klippvägen 8
  Postnummer: 181 31
  Postort: Lidingö
  Kommun: Lidingö
  Församling: Lidingö
  Födelsedatum: 1958-03-16

  Förnamn: Per Ivar Magnus
  Tilltalsnamn: Magnus
  Efternamn: Wallgren
  Gatuadress: Klippvägen 8
  Postnummer: 181 31
  Postort: Lidingö
  Kommun: Lidingö
  Församling: Lidingö
  Födelsedatum: 1956-09-13

 2. Förnamn: Eva Birgitta
  Efternamn: Ohlsson Klamberg
  Gatuadress: Regeringsgatan 83 lgh 1303
  Postnummer: 111 39
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: S:t Johannes
  Födelsedatum: 1975-07-20

  Förnamn: Mark Adam
  Efternamn: Klamberg
  Gatuadress: Regeringsgatan 83 lgh 1303
  Postnummer: 111 39
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: S:t Johannes
  Födelsedatum: 1975-06-07

 3. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address] Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — corruptio

  26 July 2013 12:51:10
  corruptiosweden.blogspot.se/

 4. Kriminalvarden (145.235.0.6) [Label IP Address] Sweden

  www.google.se — korrupt sweden
  26 July 2013 12:43:42
  corruptiosweden.blogspot.se/

 5. POLISEN SPIONERAR ÄVEN PÅ SÖNDAGAR PÅ CORRUPTIO-BLOGGEN

  Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — corruptio
  28 JulY 2013 19:16:26
  corruptiosweden.blogspot.se/

Skicka en kommentar