Polis Fredrik Kahlin Brunzell misshandlar 14-årig flicka - McDonalds i Karlstad säger "Håll käften neger" till barn - Sveriges regering åtalar barn från Gambia som misshandlats av svensk polis


En utav tusentals händelser i Sverige där svensk grovt kriminell polis hjälper rasister att mörka sina brott samt ingriper godtyckligt (brott mot mänskliga rättigheter, McDonalds är inte polisens chef)

Detta är ett typiskt fall där svensk kriminell och rasistisk polis begår grova brott mot offer för att hjälpa rasister som startat bråk och gömmer sig bakom svensk rasistisk polis. I vanlig ordning ljuger svensk polis i förhör och svensk kriminell åklagare Per Svensson åtalar offer med utländsk bakgrund för att mörka svenska statens rasism och brottslighet. Tänk på att Polismyndigheten INTE får agera vakter åt McDonalds eller annan restaurang.


Brottsanmälan gjord av inblandade polisernas kollegor (Jäv/Olagligt/Brott mot mänskliga rättigheter). Polis Staffan Sundgren är vittne, uppgiftslämnare och anmälningsupptagare i den korrupta och olagliga handläggningen där polis Fredrik Kahlin Brunzell, men hjälp av kollegor, kräver 5000 kr av 14-årigt barn som socialmyndigheten ansvarar för.

BROTTSANMÄLAN

Anmält datum  2013-04-06

Nyström Leif
FU-ledare

HÄNDELSE
När patrull skulle avvisa tre ungdomar, två tjejer och en kille, så motsatte de sig detta. En av tjejerna, Rohey, såg ut att vara på väg att attackera Pa. Sundgren bakifrån medan han avlägsnade de andra två. Pa. Kahlin stoppade då Rohey som då slog Pa. Kahlin med öppen handflata. Rohey blev då gripen
och belagd med handfängsel. Den andra tjejen försökte då med våld att "fritaga" hennes kompis. Hon blev då omhändertagen av patrull och även hon belagd med handfängsel.

BROTT
Våld mot tjänsteman då Rohey slog polisman med öppen handflata över vänster
kind så att smärta och lättare rodnad uppstår.

ÖVRIGT
På grund av att Rohey är mindreårig så överlämnades hon direkt till socialjouren.


Förhör med 14-årigt barn som åtalas av Sveriges världskända fascist-pedofil-regering

Förhörsledare:
Fredrik Persson
Förhörsdatum 2013-05-27
Förhörsplats:
Polishuset, Karlstad

Med vid förhöret är förutom advokat Jemtelius, Roheys socialsekreterare Jenny Liljegren, Haninge och personal från Barrebackens behandlingshem.

Rohey FÖRNEKAR brott.
Hon berättade att hon var på Mc Donalds tillsammans med sin syster och en kille som heter Kevin. En kvinna ur personalen sade åt dem att de var tvungen att beställa något om de ville vara kvar. Kevin skrattade och kvinnan sade då "håll käften neger". Diskussionen fortsatte sedan och kvinna hotade med att ringa polisen om de inte gick. Det hela slutade med att Rohey, hennes syster och Kevin lämnade Mc Donalds.
Efter det gick de vidare till Max eller om det var Burger King. 2-3 timmar var de tillbaka utanför McDonalds. Polisen var nu där och kvinnan pekade ut dem för polisen och sade att de inte fick vara kvar. Det blev diskussion med polisen om detta. Polisen trodde på kvinnan. Rohey stod en bort med ena polisen då hon hörde sin syster skrika och såg att den andre polisen skulle gripa systern. Rohey började springa mot systern. Polisen skrek stanna. Rohey sprang ut på gatan och trillade. Polisen sprang fram till henne och hon sade då "fula ord" samt spottade på polisens skor. Sedan greps hon och systern och kördes till polisstationen. Hon har inte gett någon polis en örfil. Det har hon absolut inte. Kevin såg vad som hände.
Han kan berätta att hon inte slagit någon. Rohey tillfrågas om hon kan ha slagit polismannen av misstag under tumultet?
Nej det har hon inte. Hon har inte på något sätt slagit polismannen.
Förda anteckningar upplästa och godkända.

Nedan ser Ni hur sjuka i huvudet svensk polis och regering är. Svinen vill ha pengar av barn som omhändertagits av svenska staten vilken ansvarar för barnen.

Uppgiftslämnare:
Polis Persson, Fredrik
Datum 2013-06-03
Uppgiften avser:
Vårdnadshavares inställning till ersättningsyrkandet

Uppgift
130603 pratade jag med Roheys pappa Alieu Jallow. Han informerades om ersättningsyrkandet. Han uppgav att han inte är villig att betala detta yrkande. Anledningen är att socialtjänsten nu har ansvar för Rohey. De har tagit henne från honom och får även ta ansvaret för henne.
// I tjänsten
Krinsp F Persson

FUP:
http://www.divshare.com/download/24331128-ce3

Stämning:
http://www.divshare.com/download/24330922-777

Polis Fredrik Kahlin Brunzell vittnade i mål där hans kollega åtalades för olaga hot

Polis Fredrik Kahlin Brunzells mor i videon visar healing-övningar.

3 kommentarer :: Polis Fredrik Kahlin Brunzell misshandlar 14-årig flicka - McDonalds i Karlstad säger "Håll käften neger" till barn - Sveriges regering åtalar barn från Gambia som misshandlats av svensk polis

 1. Förnamn: Dan Fredrik
  Tilltalsnamn: Fredrik
  Efternamn: Kahlin Brunzell
  Gatuadress: Kantarellvägen 58 D
  Postnummer: 663 42
  Postort: Hammarö
  Kommun: Hammarö
  Församling: Hammarö
  Födelsedatum: 1982-09-14
  Född 14/9 1982 i Norrstrand (Värmlands län, Värmland).

  Förnamn: Inger Anne-Marie
  Tilltalsnamn: Anne-Marie
  Efternamn: Kahlin
  Gatuadress: Stora Abborrtan 402
  Postnummer: 660 50
  Postort: Vålberg
  Kommun: Karlstad
  Församling: Nor-Segerstad
  Födelsedatum: 1960-05-24
  Född 24/5 1960 i Hyltinge (Södermanlands län, Södermanland).

  Förnamn: Dan Gunnar
  Tilltalsnamn: Dan
  Efternamn: Brunzell
  Gatuadress: Alstrum 108 A
  Postnummer: 655 93
  Postort: Karlstad
  Kommun: Karlstad
  Församling: Alster-Nyedsbygden
  Födelsedatum: 1956-11-07

 2. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  30 July 2013 08:30:56
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polis-fredrik-kahlin-brunzell.html

 3. Sveriges Radio Ab (134.25.160.96) [Label IP Address] Sweden

  31 July 2013 11:46:39
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polis-fredrik-kahlin-brunzell.html

Skicka en kommentar