Polischef Göran Westman - En ny Olle Liljegren som polisledningen/justitiedepartementet vill sopa under mattan


Polisens narkotika, vapen och sprit-affärer med "kriminella" pågår än idag

Polisledningen i Sverige gör exakt sådant som Sveriges smutsiga och grovt kriminella regering med Wallenberg i spetsen har sysslat med sedan 50 år tillbaka. Sveriges regering skapar krig och konflikter i Afrika, Irak, Afghanistan, Palestina osv, och samtidigt påstår SWE-Regeringen att sig arbetar för fred och demokrati i världen. Utanföskaps-taktik mot invandrare i Sverige har svensk polis drivit sedan 80-talet. Import av narkotika, vapenförsäljning ur polisens beslags-lager till "kriminella" gäng har pågått sedan 1993 (ev. tidigare).


"Den grova organiserade brottsligheten ökar - Vi behöver resurser"

- Allt handlar om pengar och kaos (kontroll)!

Sveriges regering med Wallenberg och Bofors/SAAB sålde familj-dödar-bomber (fördröjd explosion) till Burma 1983. Burmas barnmördare betalade Olof Palme/Wallenberg/Bofors-SAAB cirka 200 miljoner som tillkommit Burmas generaler från opium/heroin-business (Burma var 1983 världens största opium-producent). Pedofilen Olof Palme och Sveriges knark och vapenlangande pedofil-regering lät slakten i Burma fortsätta. En miljon minor sålde rikspedofilen Olof Palme till Turkiet samma år. Turkiet är distributionscentral för det afghanska opiumet sedan början av 80-talet. Minorna placerades på gränsen till Kurdistan.

Polisledningen i Sverige driver samma taktik mot Sveriges medborgare som den svenska fascist-pedofil-regering gör mot många länder som Washington/Wallenberg vill råna.


Skrämseltaktiken á lá Adolf Hitler (Skapa eller hitta på att det finns ett hot. Påstå att man har lösningen på problemet)

Först skapar polischefer problemen genom narkotikaimport, medhjälp till spektakulära rån, vapen till gäng m.m. Sedan går polischefer ut i media och påstå sig ha lösningen för att få bukt med problemet, "Den grova organiserade brottsligheten". Högsta polischeferna kräver mer pengar av regeringen för att kunna lösa det stora hotet mot samhället. Regeringen spelar med och ger svenska folkets miljarder till en korrupt polismyndighet vars kriminella chefer har månadslöner på över 100,000 kronor (Polis Bengt Svenson, 134,500kr/månad).

Sveriges pedofil-regering ser till att krig och konflikter i omvärlden fortgår (bistånd till folkmordsmiljonärer, krigsherrar, terrorister osv). Svensk polis ser till att brottsligheten hålls på en jämn nivå. Hundratals överbetalda polischefer spelar luffarschack, håller 3-timmarstal för 70,000 kronor (Carin Götblad), bor på lyxhotel, åker utomlands på "tjänsteresor", har förtursköp på "svartsprit/smuggelcigaretter/stöldgods, och knullar prostituerade i och utanför Sveriges gränser.


Grovt kriminella polischefer gör business med kända brottslingar

Nedan ser Ni en kriminell gris som varit slarvig (klantig med sina svarta affärer med "kriminella") och därför skall få "ajabajja-domen" av sina kumpaner vid Rikspolisstyrelsen/Justitiedepartementet. Alltså, en årslön in på kontot och ett nytt toppjobb i smyg.

Rikspolisstyrelsen_Anmälan_Per Silverliden_Göran Westman.pdf

 Göran Westmans taxerade inkomst 2011 var 661 000 kronor.

Svinet Göran Westman var ofta onykter på jobbet och ingen tycks ha märkt det eller gjorde inte sitt jobb (anmälningsplikt).
 
Hans-Göran Vestman är sambo med Margita Nyström.

 

Ewa Lindstrand ifrågasätter polisen

Publicerat: fredag 21 januari 2005, Nyheter P4 Västernorrland

Varför sätter ni inte dit personerna bakom spritfabriken i Söråker?

Ja, den frågan skickar kommunalrådet i Timrå, Ewa Lindstrand till länspolismästaren. Det har gått väldigt lång tid sedan spritfabriken i Söråker avslöjades, skriver hon i sitt brev. För en vanligt kommunmedborgare så ter det sig som ett enkelt brott att lösa, menar hon, eftersom brottsligheten hade en sådan stor omfattning.
(Det spekuleras också om att det finns en ännu större anläggning någon annanstans. Uppgifter har också förekommit att det ska ha levererats sprit till oseriösa restauranger inom ett stort geografiskt område.)
Från polisen har kommunen tidigare fått till svar att den som utreder brottet är långtidssjukskriven, men Eva Lindstrand kan då inte förstå varför polisen inte ersatt den sjukskrivne och kräver ett svar från länspolismästaren.


Polisen kränkt av kommunalrådets uttalande

Publicerad

Polisen har nu varit i kontakt med Timrås kommunalråd Ewa Lindstrand efter förra veckans uttalande om nedläggningen av utredningen kring spritfabriken Söråker. Det var i Mittnytt som hon anklagade polisen för att vara direkt inblandad. Göran Westman, tillförordnad länspolismästare har pratat med Ewa Lindstrand:

– Hon har förklarat sin syn på vårat agerande och det får hon stå för. Nu får åklagaren utreda om vi varit försumliga, säger Göran Westman till Mittnytt.

Enligt Göran Westman är det en grav anklagelse att polisen skulle varit inblandade i sprifabriken på något sätt. Polisen i Timrå känner sig kränkta av Ewa Lindstrands anklagelser.

– Hon anser att vi handlagt ärendet fel och jag välkomnar den internutredning som nu ska göras, säger Göran Westman.

Polischef spanade på kvinnlig kollega

Publicerad 20 december 2012

Stabschefen inom polisen i Västernorrland, Göran Vestman, som nyligen dömdes till 18 000 kronor i böter för dataintrång i polisens register visar sig nu också ha hämtat uppgifter om en kvinnlig kollega och en man som Vestman uppfattat som kriminell. Han har också agerat spanare och träffat tjallare i Sundsvall. Göran Vestman dömdes nyligen till 18 000 kronor i böter för intrång i polis­ens datasystem. Han berättade då offentligt att syftet var att kontrollera en besiktningstid på sin frus bil. Men det var inte hela sanningen.
Han har dessutom inhämtat uppgifter om en kvinnlig kollega genom att utnyttja polisens data­system.
Göran Vestman har förutom detta agerat för att knyta till sig en person som "tjallare", en man med goda insikter om det kriminella livet".

Lämna tips

Den 5 mars i år, på kväll­en, träffade Göran Vestman mannen på en parkeringsplats på Norra berget i Sundsvall. Vid förhör med en utredare från Rikspolisstyrelsen säger Göran Vestman följande:
"Ja, det var så här att under våren blev jag kontaktad av en man som ville lämna lite tips till mig. Och den här personen uppfattar jag har en ganska hög access in i den grova organiserade brottsligheten".

Enligt Göran Vestman lämnande mannen många matnyttiga tips. "Och jag kan säga att sedan den 5 mars har jag skrivit 28 uppslag som finns registrerade på kriminalunderrättelsetjänsten"

Poliskollega

Vid mötet på Norra berget kom en del andra bil­ar till platsen. Göran Vestman gjorde då – för att garantera sin säkerhet dataslagningar med hjälp av registreringsnumren. En slagning, på en Volvo, visade sig tillhöra en kvinnlig poliskollega. Som var där för att träffa en vän. Poliskollegan säger i förhör: "Jag förstår inte varför han skulle göra en "slagning" på mig. Göran Vestman har dessutom utnyttjat polisdatan för att skaffa information om en man bosatt i Örnsköldsvik som han felaktigt fått för sig var inblandad i narkotika­affärer.

Polisen förtegen om förflyttad chef

Publicerad 25 mars 2013

Göran Westman var stabschef och ställföreträdande länspolismästare när det upptäcktes att han gjort otillåtna sökningar i polisens system. För det fick han ett strafföreläggande. Nu har han fråntagits sin titel. Fast han är fortfarande anställd av polisen i Västernorrland och har kvar polismästartiteln. Men sitter på ett eget kontor i Umeå och ingen vill säga vad han sysslar med. 

Inledningsvis erkände Göran Westman att han tittat efter besiktningstiden på sin hustrus bil. Men det visade sig att han även kollat upp en tipsare med en ganska hög access i den grova organiserade brottsligheten. Plus en kollegas fordon. I förhör ansåg han först att han inte gjort något fel men ändrade en del uppgifter senare. Han dömdes till 30 dagsböter efter utredningen som riksåklagarens enhet för polismål genomförde.

Rikspolisstyrelsen vill sparka hög polischefLänspolismästaren och Rikspolisstyrelsen vill att den tidigare biträdande länspolismästaren Göran Westman avskedas. Bevis har framkommit om att Westman i omgångar haft kontakt med den organiserade brottsligheten och lämnat information som har rört en sekretessbelagd utredning som pågick.

http://www.divshare.com/download/24270840-40c
http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/02/vallande-till-annans-dod-i-minst-20.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/03/peter-ratz-polisens-vapen-och.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/11/polisens-vapenhandel-till-sodertalje.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/10/rikskriminalen-och-polisledningen.html
http://sv.scribd.com/doc/140378119/Polisens-Vapenhandel-Corruptio-Journali

http://www.dn.se/stories/stories-misc/malet-mot-poliskommissarie-olle-liljegren/

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/03/peter-ratz-polisens-vapen-och.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/01/vapenlangaren-tage-astrom-grovt.html

http://www.scribd.com/doc/152902861/Sexkopare-Lars-Goransson-botar-kriminell-polis-Goran-Vestman-AM-180722 

http://www.scribd.com/doc/152902664/Per-G-Lindell-skyddar-kriminell-polis-Goran-Vestman-Vapenbrott-AM-9442-13

10 kommentarer :: Polischef Göran Westman - En ny Olle Liljegren som polisledningen/justitiedepartementet vill sopa under mattan

 1. Polis Göran Westmans ex är polis och heter Kristin Jonsson-Eriksson.

  Exet:
  Förnamn: Anna Kristin
  Tilltalsnamn: Kristin
  Efternamn: Jonsson Eriksson
  Gatuadress: Renstiernas gata 41 C lgh 1001
  Postnummer: 116 31
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: Sofia
  Födelsedatum: 1959-10-07

 2. Förnamn: Hans-Göran
  Tilltalsnamn: Göran
  Efternamn: Vestman
  Gatuadress: Lakasund 154
  Postnummer: 891 78
  Postort: Bonässund
  Kommun: Örnsköldsvik
  Församling: Arnäs
  Födelsedatum: 1960-02-21
  Född 21/2 1960 i Gudmundrå (Västernorrlands län, Ångermanland).

  Sambo:
  Förnamn: Eva Margita
  Tilltalsnamn: Margita
  Efternamn: Nyström
  Gatuadress: Lakasund 154
  Postnummer: 891 78
  Postort: Bonässund
  Kommun: Örnsköldsvik
  Församling: Arnäs
  Födelsedatum: 1966-10-02

  Exet:
  Förnamn: Anna Kristin
  Tilltalsnamn: Kristin
  Efternamn: Jonsson Eriksson
  Gatuadress: Renstiernas gata 41 C lgh 1001
  Postnummer: 116 31
  Postort: Stockholm
  Kommun: Stockholm
  Församling: Sofia
  Födelsedatum: 1959-10-07

  Modern:
  1935-08-06
  Vestman, Gun Ingrid
  Född 6/8 1935 i Malå (Västerbottens län, Lappland).
  --------------

  Fadern:
  1936-07-14
  Vestman, Erik Göte
  Född 14/7 1936 i Nätra (Västernorrlands län, Ångermanland).
  --------------

  Syster:
  Förnamn: Ingrid Maria
  Tilltalsnamn: Maria
  Efternamn: Vestin
  Gatuadress: Näs 423
  Postnummer: 870 33
  Postort: Docksta
  Kommun: Kramfors
  Församling: Vibyggerå
  Födelsedatum: 1963-11-17
  Född 17/11 1963 i Gudmundrå (Västernorrlands län, Ångermanland).
  --------------

 3. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — polischef göran vestman

  3 Jul 2013 14:02:12
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

  3 Jul 2013 14:03:48
  corruptiosweden.blogspot.se/2012/03/filippa-och-fredrik-reinfeldt-separerar.html

  www.google.se — polischef göran vestman

  3 Jul 2013 14:06:22
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

 4. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — corruptio

  4 Jul 2013 10:18:16
  corruptiosweden.blogspot.se/

  corruptiosweden.blogspot.se/

  4 Jul 2013 10:19:05
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

  4 Jul 2013 10:19:43
  www.divshare.com/download/24270840-40c (Exit Link)

 5. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — corruptio

  4 Jul 2013 09:44:26
  corruptiosweden.blogspot.se/

  corruptiosweden.blogspot.se/
  4 Jul 2013 09:45:32
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

 6. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  (No referring link)
  11 Jul 2013 08:16:18
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

  11 Jul 2013 08:19:51
  www.divshare.com/download/24270840-40c (Exit Link)

  www.google.se — göran westman polis
  11 Jul 2013 08:22:03
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

  www.google.se — göran westman polis
  11 Jul 2013 09:41:20
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

 7. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — göran westman

  17 17 July 2013 09:06:06
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

  17 17 July 2013 09:06:50
  www.divshare.com/download/24270840-40c (Exit Link)

  17 17 July 2013 09:06:59
  3.bp.blogspot.com/-EQYf67POS10/UdNOlK9KDSI/AAAAAAAAeGw/j58C4qBjBKY/s464/goran westman_polis_kriminell_brottsling_infitrator_tjallare_olle liljegren_sprit_vapen_narkotika_sundsvall_umea_ornskoldsvik_MARGIT NYSTROM.jpg (Exit Link)

  www.search.ask.com/web?o=100000027cr&l=dis&qsrc=&q=g%C3%B6ran%20westman&gct=bar

  17 July 2013 09:34:20
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

 8. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address]
  Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

  www.google.se — göran westman
  22 July 2013 10:54:39
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

 9. Sveriges Radio Ab (134.25.160.96) [Label IP Address] Sweden

  31 July 2013 11:49:29
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

 10. Regeringskansliet (193.188.156.17) [Label IP Address]Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

  www.google.se — polis göran westman
  5 Aug 2013 10:42:08
  corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/polischef-goran-westman-en-ny-olle.html

Skicka en kommentar