Landshövding (Parasit) Margareta Pålsson hotar socialnämndens ordförande i Åstorp Gunilla Karlsson för att främja en bekantGlöm Italiensk maffia - Sveriges smutsiga fascist-pedofil-regering med dess kreatur är världens största maffia-organisation

Landshövdingen varnar socialordförande

  Åstorp publicerad 21 juli 2013
 
I ett mejl till socialnämndens ordförande Gunilla Karlsson (S) skriver landshövding Margareta Pålsson att hon ska vidta åtgärder om ordföranden inte agerar i ett socialärende. Margareta Pålsson menar att det inte var ett hot. "Min position som landshövding har ingenting med det här att göra".

För två veckor sedan fick Gunilla Karlsson ett mejl av Margareta Pålsson, som var skickat från hennes officiella adress som landshövding. Ärendet gällde ett socialärende i Åstorp, där en fostermamma, som Margareta Pålsson är bekant med, oroade sig över sin dotters självskadebeteende.

I mejlet skrev hon att Gunilla Karlsson måste agera och att hon inte kunde förstå att hon, som ordförande i socialnämnden, inte kunnat få personalen att hjälpa flickan.

"Om jag inte fått något nytt besked i ärendet före söndag kväll kommer jag på måndag vidta åtgärder. Jag hoppas jag slipper göra det.", skrev hon som avslut på mejlet.

– Jag tycker att det är ett förtäckt hot. Jag har ingen aning om vilka åtgärder hon syftar på. Men jag svarade och förklarade hur ärendegången ser ut i kommunen och sedan dess har jag inte hört något, säger Gunilla Karlsson.

För henne är det ingen tvekan om att Margareta Pålsson skickar mejlet i egenskap av landshövding – och inte som privatperson.

– Det var formellt undertecknat med hennes titel som landshövding och skickat från hennes officiella e-postadress. Det är inte rimligt att en landshövding skriver ett sådant här mejl till en ordförande i socialnämnden.
Margareta Pålsson slår ifrån sig anklagelserna om att hon ska ha försökt hota Gunilla Karlsson.


Landshövding anmäld för hot

 Publicerad 2013-08-02

Ska ha utövat påtryckningar mot myndighetsperson i mejl, enligt JO-anmälan.
Skånes landshövding Margareta Pålsson har anmälts till justitieombudsmannen (JO) för hot och påtryckningar mot myndighetsperson. Förra månaden skickade hon ett mejl till socialnämndens ordförande i Åstorp och krävde åtgärder i ett ärende som rörde en bekant. Landshövding Margareta Pålsson har bett om ursäkt för mejlet och sagt att hon skickade det privat. Händelsen är anmäld av en privatperson, uppger lokala nyhetsmedier.

Ingegerd Margareta ”Meta” Pålsson, född Carlsson 18 augusti 1949 i Ljungbyhed i Skåne, är en svensk politiker och landshövding i Skåne län sedan 1 september 2012. Hon var moderat riksdagsledamot för Skåne läns norra och östra valkrets från 2002 till 2012, ordförande i Utbildningsutskottet från 2010 till 2012 och moderaternas talesman i utbildningspolitiska frågor. Hon var tidigare förbundsordförande för moderaterna i Skåne och kommunstyrelsens ordförande i Åstorps kommun 1992-1994.

Förnamn:     Ingegerd Margareta
Tilltalsnamn:     Margareta
Efternamn:     Pålsson
Gatuadress:     Stortorget 1
Postnummer:     211 22
Postort:     Malmö
Kommun:     Malmö
Församling:     Malmö S:t Petri
Födelsedatum:     1949-08-18

Förnamn:     Lars Göran Ingvar
Tilltalsnamn:     Lars
Efternamn:     Pålsson
Gatuadress:     Stortorget 1
Postnummer:     211 22
Postort:     Malmö
Kommun:     Malmö
Församling:     Malmö S:t Petri
Födelsedatum:     1942-10-12

0 kommentarer :: Landshövding (Parasit) Margareta Pålsson hotar socialnämndens ordförande i Åstorp Gunilla Karlsson för att främja en bekant

Skicka en kommentar