Skarpnäckslyftet - Uki - Ares - Hamid - GÅ TILLBAKA TILL KRIMINALITET - SLÅ TILLBAKA MED TAND FÖR TAND ÖGA FÖR ÖGA

Uki... Sveriges regering är i heroin och opium-branschen sedan 1983. Pedofilerna Olof Palme/Wallenberg sålde special-tillverkade familje-dödar-bomber till bl.a. terroristerna i Burma 1984 som slaktade 70,000 kvinnor och barn. 1984 köpte Turkiet 1,1 miljoner minor av Svennebana-diktaturen och lade minorna i Kurdistan. USA har köpt miljontals minor av Sveriges horunge-regering som kom på att man kunde måla minorna i häftiga färger och göra dom av plast så att barn tar upp minorna för att barnen tror det är leksaker och så BOOOM!!!

Gå tillbaka till kriminalitet och ÖKA TRYCKET!... försöker svenne-snuten att ta dig så gör samma mot snutens familj som snuten gör mot dig.

Hamid... Reinfeldt är en heroin och vapenlangare precis som resten av fascist-pedofilerna i Sveriges SMUTSIGA regering. Följ bara deras vapenförsäljning till länderna som betalar med opium, kokain eller heroin-pengar. Du ska säga till horungarna (SWE regeringen), "Ni horungar har korrumperat och förstört mitt hemland, ni ska betala mitt uppehälle här och jag skall bo och äta gratis samt ska ni köpa mig en ny Mercedes era jävla smutsiga kriminella horungar.

Ares... Sveriges regering är i heroin och opium-branschen sedan 1983. Pedofilerna Olof Palme/Wallenberg sålde special-tillverkade familje-dödar-bomber till bl.a. terroristerna i Burma 1984 som slaktade 70,000 kvinnor och barn. 1984 köpte Turkiet 1,1 miljoner minor av Svennebana-diktaturen och lade minorna i Kurdistan. USA har köpt miljontals minor av Sveriges horunge-regering som kom på att man kunde måla minorna i häftiga färger och göra dom av plast så att barn tar upp minorna för att barnen tror det är leksaker och så BOOOM!!!

Gå tillbaka till kriminalitet och ÖKA TRYCKET!... försöker svenne-snuten att ta dig så gör samma mot snutens familj som snuten gör mot dig.


0 kommentarer :: Skarpnäckslyftet - Uki - Ares - Hamid - GÅ TILLBAKA TILL KRIMINALITET - SLÅ TILLBAKA MED TAND FÖR TAND ÖGA FÖR ÖGA

Skicka en kommentar