"Du skall icke våga kritisera staten & tjänstemän på Internet" - Khazaren Robert Aschberg - Trolljägarna TV3 - Polisen - Näthat

Beatrice Ask gömmer sig bakom polisens stjärtgosse Robert Aschberg - Du skall hotas och icke våga INTERNET-kritisera polisen och andra tjänstemän

Internet, yttrandefrihet, demokrati och folkets åsikter på nätet börjar bli väldigt jobbigt för Sveriges fascist-pedofiler vilka kallar sin olagliga klubb för "Regeringen". Landsförrädarna Mona Sahlin, Göran Persson, Fredrik Reinfeldt, Maria Larsson, Gunilla Carlsson, Carl Bildt, Tobias Billström, Anders Borg och alla andra parasiter anställda vid den största pedofil-organisationen i världen (Sveriges regering) som säljer vapen till diktaturer och finansierar opium-produktion i Afghanistan, vill ej att svenska folket skall vakna och inse att dem föder grovt kriminella lyx-parasiter som rånar folket och ger miljarder varje vecka till folkmordsmiljardärer i USA.

Khazaren Robert Aschberg, sonson till massmördaren Olof Asch har fått uppdraget att skrämma svenska folket till att inte våga skriva om sina dåliga erfarenheter med myndighetspersoner, men framför allt, du skall icke våga skriva på nätet om vilka tjänstemän som är kriminella.


Beatrice Ask, polisen och trollet Robert Aschberg skiter i näthat som riktar sig mot enskilda personer, det är kritiken mot makten som landsförrädarna försöker att stoppa

Nedan ser Ni en desperat artikel utav trollet Robert Aschberg som själv vållade Victor Lucianos död för att Aschberg, likt sin farfar Olof Asch, vill tjäna pengar på andras olycka.


Robert Aschberg

Det är dags att stävja näthatet

Trolljägarna, således.
I mer än ett kvarts sekel har jag arbetat med tv-program av högst skilda slag. Men inget har väckt så omfattande och starka reaktioner. En del magsura givetvis, men framförallt positiva.
I programmet identifierar vi och söker upp allsköns näthatare som - oftast under antagna namn - förföljer och trakasserar andra människor. Vi konfronterar dem som gör livet till ett helvete för enskilda individer.

Problemet är enormt. Det finns ett antal människor som sitter i timmar varje dygn och spyr anonym galla över andra människor de aldrig träffat. Det finns individer som lever på det allmänna och inte gör annat än förföljer tredje person, det vill säga anhöriga till dem de av grumliga anledningar vill skada.
Varje dag begås tiotusentals, kanske hundratusentals brott på nätet, till exempel:
Förolämpning.
Förtal.
Olaga förföljelse.
Sexuellt ofredande.
Ofredande.
Olaga hot.
Om dessa brott begåtts i hemmet, på gatan eller på en arbetsplats skulle möjligheterna att få gärnings­männen fällda varit relativt goda. När brotten begås på nätet är dessa möjligheter näst intill uteslutna.
Polisen har få eller inga resurser att hantera anmälningar om denna typ av brott, trots att de kriminella handlingarna bevisligen lett till många självmord, djupa depressioner, fruktan, allvarligt obehag och långvarigt lidande för dem som drabbats och deras familjer.

Regeringen har gjort ett nummer av Brottsförebyggande rådets nationella trygghetsundersökning, som visar att antalet invånare som känner sig oroade för brottslighet minskar. Men det är med den sortens advokatyr som med Kejsarens nya kläder. Något väsentligt fattas.
Den enorma volymen nätbrott finns nämligen inte med.
Eller som en av författarna till den senaste trygghetsundersökningen, (januari 2014) Åsa Irlander på BRÅ, säger om den näthatsrelaterade brottsligheten:
”Vi fångar inte det speciellt bra. Den här undersökningen utformades ju 2005”
Sedan dess har denna brottslighet exploderat.
Den utövas inte bara av höger- extremister, rasister, tokfeminister, våldsbejakande anarkister och aggressiva stalkers. Den stora mängden offer finns inte heller i salongerna.
De som drabbas mest och värst, eftersom de har svårare att försvara sig, är barn, skolungdomar och vanliga löntagare.
Nej, det krävs ingen ny lagstiftning för att stävja den näthatsrelaterade brottsligheten. Det krävs något som i praktiken är oerhört mycket svårare och mer komplicerat:
Att de befintliga lagarna tillämpas.

http://reclaimjustice.com/artiklar/svensk_maffia_3/index.htmlhttp://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/justitiedepartementet-med.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/robert-aschberg-vill-intervjua.html

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/04/svt-debatt-vill-att-corruptio.html 

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/02/corruptio-demokrati-mobiltelefoner-och.html

https://trolljagarna.wordpress.com/

https://trolljagarna.wordpress.com/anders-fallsvt-debatt-vill-att-corruptio-journalist-skall-medverka-den-3-april-2014-polisen-stanger-ned-www-jennekvist-blogspot-se-den-31-mars-2014/

https://trolljagarna.wordpress.com/polisens-nyttige-idiot-robert-aschberg-pastar-att-den-som-avslojar-regeringens-och-polisens-brott-ar-nathatare-p1-morgon-med-johar-bendjelloul-torsdag-27-mars/

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/100-tals-poliser-mobbar-och-hotar-dig.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/07/internet-ar-ett-hot-mot-sveriges.html

http://trolljagarna.se/


Poliser söker hjälp utav Aschberg för att stoppa sanningen (Corruptio) om kriminella poliser #LOL

 Frank Aschberg, "Alla poliser är horungar" (ACAB).0 kommentarer :: "Du skall icke våga kritisera staten & tjänstemän på Internet" - Khazaren Robert Aschberg - Trolljägarna TV3 - Polisen - Näthat

Skicka en kommentar