Svensk polis ljuger på sin hemsida om att invandrare kastat sten mot polisen som då sköt varningsskott för att freda sig

Europas värsta och mest kriminella horunge-poliser driver propaganda och lägger ut lögner på sin hemsida - Svensk polis består utav pedofiler, kvinnomisshandlare och tjuvar

Heroin-langaren Fredrik Reinfeldts kriminella kreatur vid Apartheid-organisationen "Polismyndigheten" är så besvärade av internet, demokrati, yttrandefrihet, YouTube och att deras brott inte längre kan mörkas så lätt som tidigare, då internet och mobiltelefoner med kamera ej fanns. Svensk polis och regering är Europas skam, och den mest kriminella organisation bestående utav pedofiler, kvinnomisshandlare och tjyvar.

Stenar mot polis ledde till varningsskott

På söndagen den 25 maj 2014, fick en polispatrull från Västerort polismästardistrikt anledning att efterfölja en bil i Järva. Föraren av fordonet stannade inte på polisens uppmaning utan försökte istället att köra ifrån patrullen.

I samband med förföljandet försökte föraren dessutom att preja polisbilen.
Patrullen fick dessbättre stopp på fordonet vid Norgegatan/Trondheimsgatan. I samband med detta sprang föraren iväg från platsen. Personen kunde dock gripas en kort bit därifrån.
Dessvärre hann patrullen inte stänga av sirenerna på radiobilen vilket gjorde att många nyfikna samlades på platsen. Föraren som misstänktes för brott gjorde motstånd vid ingripandet och patrullen tvingades att använda pepparspray för att få kontroll över honom.

I samband händelsen uttryckte ett antal personer i folksamlingen synpunkter på polisens agerande vilket inte är ovanligt när polis ingriper i publika miljöer.  Erfarenheten är att förbipasserande ofta inte har sett hela händelseförloppet och därför uppfattar det på ett annat sätt än det verkligen är.

Vid detta tillfälle maskerade sig några ungdomar på platsen och stenar samt glasflaskor började kastas mot polispatrullen. En sten träffade en polisman i bröstet. Patrullen hamnade i en svår situation och var ensamma under lång stund. En av polismännen kände sig så hotad att han tvingades skjuta ett varningsskott i luften för att få bort personerna som kastade sten och försökte påverka ingripandet. Patrullen larmade och efter en stund anlände hundpatruller som lyckades skingra folkmassan, varpå patrullen kunde lämna platsen med den frihetsberövade.

Ryktesspridning

Efteråt uppstod ett rykte i området som om att polis skulle ha skjutit mot barn samt slagit barn på platsen, något sådant har inte förekommit. Det finns i nuläget ingen anmälan mot polis eller något som styrker det påståendet. Flertalet personer filmade för övrigt händelsen på platsen.

Ryktesspridningen ledde till stenkastning mot polis senare under kvällen i samband med bilbränder. Två personer greps som anförare till våldsamt upplopp. Läget stabiliserade sig senare under natten mycket tack vare boende i området som verkade som goda krafter och gick ut på gator och torg för att lugna ned situationen.

Nyhet från

Stockholm
Publicerad: 2014-05-26 15:06.
Uppdaterad: 2014-05-26 15:14 


0 kommentarer :: Svensk polis ljuger på sin hemsida om att invandrare kastat sten mot polisen som då sköt varningsskott för att freda sig

Skicka en kommentar