Polisen Martin Marmgren får svar från Corruptio-journalist (Röd text)

1 kommentarer
Varför är alla svenska poliser smuts och kriminella horungar?

Därför att Olof Palme är pappa till alla svenska poliser :)


Polisen Martin Marmgren svarar Johannes Anyuru och Rami Al-khamisi om polishat efter Reva:

Förortens polishat följer samma vi och dom-logik som rasismen (Horungen pekar ut invandrare som fått sina hemländer bombade av BOFORS-SAAB)

Publicerad 21 mars, 2013 
POLISHAT Reva-projektet har skadat förtroendet för oss poliser, speciellt hos människor med utländsk bakgrund. Men i stället för att utmåla ”snuten” som förtryckare, borde inflytelserika organisationer som Pantrarna och Megafonen verka för att inkludera förorten i resten av samhället. Tillsammans kan vi motarbeta destruktiva värderingar som höjer kriminellas status, skriver polisen Martin Marmgren i en replik till Johannes Anyuru och Rami Al-khamisi. Snuten är förtryckare och du skall börja med dina kriminella kollegor din falska horunge!

Jag var då jag började arbeta som polis medveten om att många människor ogillar polisen. Men jag hade ingen aning om hur utbrett och starkt polishatet är i några av de segregerade förorterna, speciellt bland unga.
En del barn har redan i mellanstadieåldern lärt sig att skrika ”fuck aina” när vi är i närheten. Med jämna mellanrum får vi våra bilar vandaliserade. Vi utsätts regelbundet för stenkastning. Ibland lockas vi in i bakhåll – någon ringer in ett falskt larm och när vi kommer dit har det laddats upp med stora stenar som kastas från höjd. Det känns närmast surrealistiskt att vi, när vi åker in i ett område för att hjälpa, attackeras som om vi vore en ockupationsmakt. Svensk polis är fega små horungar som skapat brottslighet i förorterna och det vet horungen Martin Marmgren som spelar dum med sin skit-artikel.

Det är ren tur att ingen kollega ännu har skadats allvarligt eller dödats av en sten.
Vad beror hatet på? I dessa områden ligger vissa brott, exempelvis personrån och inbrott, skyhögt över rikssnittet. Därför görs naturligtvis fler kontroller, både för att utreda och förebygga brott. Att inte arbeta så hade varit att säga att människor i de segregerade förorterna inte har samma rätt att skyddas ifrån brottslighet som alla andra. Horungen visar här att hans kriminella kollegor är det viktigaste och folket kommer tvåa... SMUTS!

Samtidigt har polisen anledning till självkritik. Misstag begås. Det finns strukturella problem med ledning och styrning som gör att man fokuserar mer på ”resultat” än på uppdragets i grunden humanistiska natur. Horungen kallar grov organiserad polisbrottslighet för "misstag"... smutsiga horunge!

Reva-projektet är ett exempel på då beslut på ledningsnivå direkt har skadat förtroendet för polisen, speciellt hos människor med utländsk bakgrund. Då och då dyker det även upp exempel på poliser som uttrycker sig rasistiskt. Men det rör sig om enstaka undantag. Många poliser har själva utländsk bakgrund. Rasism tolereras normalt varken av ledning eller kolleger. Sicket skitsnack från en smutsig liten horunge med namnet Marmgren som påstår att rasistiska poliser är endast några enstaka undantag. Neger Niggersson användes som namn på kriminell vid Polishögskolorna i många år, vilket horungen Marmgren vet om. Redan i Polisskolorna är rasismen väl utbredd. På gatan ger rasistiska poliser utlopp för det HAT dessa fega horungar föddes med.

Min erfarenhet är att de flesta poliser gör sitt bästa för att ha ett bra bemötande, även när de möts av fientlighet och förolämpningar. Ändå finns det en föreställning av polisen som förtryckande, fascistisk och rasistisk. Ahåll käften din jävla lögnare... Marmgren stick till den sugga som födde dig och gör en liten Martin Marmgren på nytt... jävla smutsiga fega lögnare!

Vi avhumaniseras till ”snuten” eller ”aina”. Allt vi gör tolkas utifrån nidbilden av oss. Den här avhumaniserande kollektiviseringen, där poliser inte längre ses som individer, följer samma logik som rasismen. Livsfarlig stenkastning mot enskilda poliser försvaras eller ursäktas med en föreställning av att vi alla delar någon sorts kollektiv skuld – detta trots att de flesta poliser bara gör sitt bästa för att jobba för ett bättre samhälle. Eftersom även brandkåren utsätts för stenkastning kan det inte bara handla om upplevda övergrepp.Poliser är en organisation och samtidigt staten din obildade smutsiga rånolla. Snuten är INTE enskilda individer utan en myndighet din dumma horunge.

Samma strukturer ligger bakom attackerna på polis och brandkår. Det handlar om värderingar och subkulturer. Värderingar som säger att samhällets representanter skall hålla sig borta ifrån förorten, att det är fult att berätta för polisen om brott (”gola”), att de enda maktstrukturer som räknas är förortens egna. Dessa värderingar, som kraftigt stärker kriminellas status och förenklar deras ”arbete” och rekrytering, delas av många vanliga förortsungdomar, trots att de som främst drabbas av kriminaliteten är deras egna släktingar och grannar. Varför? Jävla tjat om attacker på polisen... Martin Marmgren vet mycket väl om att det är hans smutsiga kriminella kollegor som skapat förortens hat mot svensk horunge-polis.

För att de sprids av de ledare och förebilder som har starkast inflytande i förorterna.
I höstas blev jag, i egenskap av polis, inbjuden till ett samtal med förortsungdomar i Järva, arrangerat av tidningen Norra Sidan. Jag trodde att vi skulle prata om mötet mellan polis och ungdomar. En av dem, Rami Al-khamisi från organisationen Megafonen, hade dock redan sin världsbild klar – så dialogen uteblev.
Polisen borde helt lämna förorten, menade Al-khamisi. Vi poliser var fortfarande ansvariga för att lösa alla brott, men utan att få någon hjälp – han skulle själv aldrig ”gola”. Rami Al-khamisi hävdade att polisens egentliga uppgift var att förtrycka människorna i förorten och att inga ”vita”, varken poliser, lärare, eller tjänstemän hade någon rätt att fatta beslut i förorten. Al-khamisi har rätt och hans skulle ha spottat dig i ansiktet Marmgren och satt på dig i arslet.

Förra veckan skrev Rami Al-khamisi en text här på SVT Debatt. Den är välskriven och mer nyanserat formulerad, men budskapet är tydligt: samhället har övergivit förorten och polisen är där för att förtrycka folk. Författaren Johannes Anyuru, engagerad i organisationen Pantrarna, är en annan ledargestalt med stort inflytande. Han har också skrivit en artikel på SVT Debatt. Samma världsbild som i Rami Al-khamisis text presenteras, men med ett mer poetiskt grepp. Martin Marmgren mår dåligt över att Internet finns och att förorten får sin röst hörd. Innan Internet kom kunde svensk smutsig horungepolis begå brott mot invandrare och lägga ner anmälan mot polisen dagen efter. Nu hängs svenska kriminella horunge-snutar ut på nätet och då kommer horungar som Martin Marmgren fram och gråter ut i en falsk skit-artikel som jag nu pippar sönder.

Anyuru tar i sin text upp exempel som jag har väldigt svårt att förhålla mig till, som att polisen skulle slänga in ungdomar i bussar, misshandla dem, och sedan dumpa dem i något skogsområde. Det är så långt ifrån allt jag sett eller ens hört talas om att jag har svårt att tro att det är en objektiv berättelse av ett faktiskt händelseförlopp. Sicken falsk horunge du är Martin Marmgren... ljug till din mamma din horunge, hon är den enda som tror på dina lögner.

Johannes Anyuru målar upp en bild av en kraftigt rasistisk polis vars försök till nätverkande med förortsungdomar egentligen bara är nya sätt att utöva förtryck. På Pantrarnas hemsida kan man för övrigt, i en dikt under taggen ”Polisen/grisen”, läsa hur poliser ska ”suga av” en och att fältare skall ”klä av sig nakna och va redo för o bli tagna”.Sluta lipa nu Martin Marmgren.. sug av Johannes Anyuru och va tyst!

Al-khamisi och Anyuru är långt ifrån ensamma om sprida en berättelse där polisen är en förtryckare och samhället helt har vänt förorten ryggen. Många fritidsledare, musiker, kulturpersonligheter, journalister, politiker och frivilligorganisationer spär på den här synen. Inte konstigt att det kastas sten. He he.. horungen Martin Marmgren skyller stenkastning på musiker.

Men polishat är inte den enda konsekvensen. Berättelsen om förorten gör det lätt för förortsungdomar på glid att definiera sig i motsatsförhållande till samhället och göra kriminella livsval.
● Om vilsna ungdomar får lära sig att samhället utsätter dem för förtryck är steget kort till att vända dess regler ryggen och börja ägna sig åt kriminalitet. Din regering langar opium från Afghanistan för att gynna Wallenberg och Bofors din smutsiga horunge!
● Om människor i deras omgivning signalerar att poliser, lärare och socialsekreterare som försöker få dem att bryta upp ifrån en kriminell bana inte har någon legitimitet, så undergrävs de processer som ska få unga kriminella att överge brottets bana. Svensk polis var världens största rasister åven på 70-talet Marmgren din horunge... vilken var svenska horunge-polisers ursäkt då för att vara rasister?

I de värst utsatta förorterna räcker det inte att samhället satsar mot socialt utanförskap. Så länge många ungdomar har en kriminell identitet är det svårt att skapa en trygg och konstruktiv skolmiljö. När fritidsgårdar bränns ner och fritidsledare som talar med polisen riskerar att misshandlas så är det inte brist på pengar som är det enda problemet. Rån och stölder skrämmer bort de näringsidkare och institutioner som skulle kunna skapa jobb och dynamik. Du Martin Marmgren och dina 20000 kriminella kollegor är den grupp i Svedala som är SM-mästare i kvinnomisshandel och rasism... så ät förortgängens bajs och håll tyst!

För mig är det ironiskt att några av dem som har det största engagemanget för förorten, till exempel organisationer som Megafonen och Pantrarna, ibland även sprider en världsbild av samhälls- och polishat. Denna världsbild hindrar förorten från att utvecklas. De som får betala priset är den stora majoriteten skötsamma och hederliga förortsbor. Sicken smutsig liten horunge du är Martin Marmgren... dina billiga tricks kan du ge till din kriminella kollega Carin Götblad som beställde tre kilo heroin till Visby för att ge sig själv möjligheten att befordras.

För att vända utvecklingen räcker det inte med att staten och samhället satsar. Det krävs att en ny världsbild genomsyrar förorten, en världsbild byggd på värderingar av hopp, samarbete och delaktighet. Lokalt förankrade ledare som Rami Al-khamisi och Johannes Anyuru har trovärdigheten att sprida den världsbilden. På så sätt kan de göra en enorm insats – både för förorten och samhället i stort. Martin Marmgren din falska tvättäkta horunge, om du vill ha en förändring till det bättre så skjut dina kriminella kollegor och alla horungar som är med i det svenska spelet, att förstöra och råna dom svenska invandrarnas hemländer och sedan skapa utanförskap i Sverige för att hindra invandrare att lyckas.
Martin "horunge" Marmgren, polis och lögnare


Förnamn: Martin
Tilltalsnamn: Martin
Efternamn: Marmgren

FOLKBOKFÖRING
Gatuadress: Huvudstagatan 1 D lgh 1401
Postnummer: 171 44
Postort: Solna
Kommun: Solna
Församling: Solna
Län: Stockholm

FÖDELSEDATA
Födelsedatum: 1975-04-08


Kriminella poliser Martin "Muppen" Marmgren och Viktor "Romskt utseende" Adolphson ljuger svenska folket rakt i ansiktet

0 kommentarer
Corruptio rövknullar Europas största gäng fittor (svenska poliser) som slår kvinnor och stjäl pengar av onyktra!

Polishorungar Martin Marmgren, som vill bli parasit-politiker, rasisten Viktor Adolphson ljuger via Twitter och mår dåligt över att Corruptio avslöjar Sveriges största kriminella gäng, där pedofiler, kvinnomisshandlare och tjuvar bär polisuniform.

Horungen Viktor Adolphson mår dåligt över Corruptio-bloggen visar sanningen kring Europas smuts "Sveriges poliser".


Näthatare och polis, Viktor "romskt utseende" Adolphson.

http://polismyndigheten.blogspot.se/2014/04/viktor-adolphson-adolfsson-ybsodermalm.html

http://polismyndigheten.blogspot.se/2014/04/polis-och-olaglig-politiker-martin.html

http://11414-polisen.blogspot.se/2013/03/polisen-martin-marmgren-far-svar-fran.html


Corruptio-journalist avslöjar Lena (Karlsson) Nitz med en enda mening

0 kommentarer
Yrkesbrottslingen Lena Nitz ordbajsar för att förvilla och låta intelligent - Rövknullas utav Corruptio-journalist snabbt och effektivt

Lena Karlsson Nitz, stöttar du svenska kriminella poliser som begår kollektiv misshandel med hjälp utav djur så som Apartheids fega varelser och andra diktaturer gjort mot demonstranter?

DET ENDA TRICKET YRKESBROTTSLINGEN LENA NITZ HAR ÄR "DET ÄR KOMPLICERAT"

Kriminella fega kräk på hästar rider ner folkmassa. Läs nedan svinets kränkning mot Lukas Moodysson.
http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/08/lyd-eller-vi-dodar-er-halsningar-fran.html
”Lukas Moodyssons poliskritik är orättvis”

 Poppe, Cornelius / Drago Prvulovic / TT
Foto: Poppe, Cornelius / Drago Prvulovic / TT

”Både poliser och andra på plats beskriver bilden som långt mer komplicerad än den orättvisa bild som Lukas Moodysson beskriver. Dialogpoliserna arbetade hårt med att försöka kommunicera med motdemonstranter som inte ville lyssna alls”, skriver Lena Nitz.”Varför betedde de sig som monster? De betedde sig avstängt, omänskligt, robotaktigt.” Så skrev regissören Lukas Moodysson i Sydsvenskan i söndags apropå kaoset i Malmö där poliser bland annat anklagats för övervåld och lögner.
En sådan beskrivning av polisen är smärtsam och oroande att läsa. Orättvis? Ja, både poliser och andra på plats beskriver bilden som långt mer komplicerad än så.
Vår bild är att dialogpoliserna på Linnégatan arbetade hårt med att försöka kommunicera med motdemonstranter som inte ville lyssna alls.
Moodysson stannar dock vid att beskriva sin upplevelse, vilket jag har respekt för. De senaste dagarnas mediedebatt har på flera håll uppvisat ett både osakligt och osmakligt tonläge.
Åsikter presenteras som fakta och många förutsätter onda avsikter bakom handlingar som sker under extremt stark press och stress.
Det är djupt olyckligt och för oss bara längre från lösningar. Jag lyfter Moodyssons text därför att den bild av polisen som han förmedlar är antitesen till hur jag vill att en polis ska uppfattas.
Poliser ska inte vara avstängda, utan kommunikativa. Inte omänskliga, utan empatiska. Inte robotar, utan människor.
De utbildas för att när det är möjligt söka kommunikation, inte konfrontation. Sedan fungerar det inte alltid, och då är det viktigt att det finns arbetsmetoder som fungerar på bästa möjliga sätt.
En demokrati bygger bland annat på att medborgarna ska kunna uttrycka sina åsikter i demonstrationer och motdemonstrationer och att alla på plats ska känna sig trygga.
Polisen ska godkänna tillstånd att demonstrera och se till att demonstranter och motdemonstranter kan agera utan att komma till skada.
Så blev det inte i Malmö. Varför är svårt att säga. Samma poliser tjänstgjorde i stor utsträckning i Helsingborg och Ystad före och efter Malmö och där gick demonstrationerna bra.
Hur man än bedömer ansvarsfrågan så skadas polisens förtroende av eftermälet. Det oroar mig. Polisen är beroende av ett högt förtroende från allmänheten för att kunna utföra sitt arbete väl.
Polisförbundet vill att polisen arbetar så när medborgarna som möjligt med bästa möjliga förutsättningar.
Därför vill vi att:
 • Polisen ska ha obligatorisk handledning
  Det är idag långt ifrån alla poliser som får handledning i sitt jobb trots att de ofta gör oerhört svåra etiska överväganden. Det måste vara en självklarhet, för att inte öka risken för psykisk ohälsa, cynism och svartvitt tänkande hos polisen.
   
 • Polisen ska bli bättre på att kommunicera
  Polisen som myndighet arbetar inte tillräckligt professionellt med kommunikation. Det märks inte minst när allvarliga situationer uppstår och det får olyckliga konsekvenser.
   
 • Polisutbildningen ska bli en högskoleutbildning
  Samhället överlag behöver en högskoleutbildad polis som arbetar utifrån forskningsbaserade metoder. När situationer urartat i kaos är det alltid klokt att fråga sig om det finns andra metoder som hade varit mer lämpliga att använda.
   
 • Den nya polismyndigheten instiftar en polisombudsman 
  Det måste finnas enkla möjligheter för allmänheten att lämna synpunkter och frågor till polisen. Den nya polismyndigheten ska instifta en ”Allmänhetens kontaktpunkt” men Polisförbundet anser att beteckningen ”ombudsman” tydliggör rollen och uppdraget bättre.
Polisen måste vara en lärande organisation. Från Polisförbundets sida vill vi se en öppen granskning av vad polisen kunde ha gjort bättre. Människor som möter polisen ska känna trygghet och inte rädsla.
Men alla måste ta sitt ansvar och öva sig på att inte se världen bara från ett håll.
Våldsverkare i demonstrationsleden och enögda debattörer som reflexmässigt riktar fullständigt onyanserad kritik mot polisen borde fråga sig samma sak.
En hätsk polariserad debatt gagnar ingen.