Rasister vid Aftonbladet, Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten och TV3 hotar demokratin - Robert Aschberg, Niklas Wallin, Anders Johansson, Jan Helin, Henrik Malmquist m.fl.

0 kommentarer
Rasister som påstår att invandrare (48 olika nationaliteter i Sverige/cirka 7 miljarder totalt i världen) är mer kriminella än dem själva

Dessa rasister är polischefer, journalister, reportrar, tv-profiler, affärsmän, tv-producenter, självutnämnda anti-rasister m.m.

- Se dem nedan och avgör själva vem som ljuger... CorruptioSweden eller dessa rasistiska näthatare och troll.

Robert "EXPO" Aschberg påstod i TV3 att invandrare (cirka 48 olika nationaliteter) är mer kriminella än Robban och hans polare vid TV3, Aftonbladet, Polismyndigheten och Åklagarmyndigheten.

Rikskriminalpolisen och Åklagarmyndigheten värmde upp svenska folket via poliskanalen TV3 (Trolljägarna) innan dem begick grövsta brott mot mänskliga rättigheter den 1 december 2014.

Rasisten Anders Johanssons artikel från 2000. Johansson titulerar sig som "journalist" och som synligt ovan är det rasisten Johansson som skrivit den rasist-polis vänliga artikeln "Norra Europas värsta näthatare" för att hjälpa pedofil-poliser och barnhandlare att undgå åtal och straff. Aftonbladets "journalist Anders Johansson får uppgifter från rasist-polisen Niclas Wallin som Ni kan läsa om i artikeln nedan.

Shilan kroppsvisiterades utan orsak


SFT:s praktikant Shilan Demir blev förra veckan förnedrad och kroppsvisiterad av polisen i Akalla trots att de hade insett att de misstagit sig ifråga om hennes identitet. I dag känner sig Shilan arg och kränkt och tänker anmäla poliserna för deras handlande. En anmälan är hennes enda möjlighet att få läsa rapporten och få en förklaring till deras beteende.

Förra torsdagen skulle Shilan Demir träffa en kompis i Akalla. När hon gick ur den främsta vagnen i tunnelbanan blev hon påhoppad bakifrån av en civil polis som ryckte henne i armen.
– Han sa att jag var efterlyst och hade rymt från ett ungdomsfängelse, men det var jättekonstigt: de kan inte ha sett mitt ansikte innan de hoppade på mig, säger Shilan.
Polisen började ställa en massa konstiga frågor. Han frågade varför hon var i Akalla när hon bodde i Uppsala. Shilan förklarade att hon kom från sin praktik som journalist på Stockholms Fria Tidning och hon annars går på Grafiskt utbildningscenter i Uppsala.
– Han bad om att få se min legitimation och ringde och kollade upp mig, och jag var naturligtvis inte den de sökte, säger Shilan.
Shilan trodde nu att det var över eftersom hon uppenbart inte var den person de letade efter. Men han fortsatte att fråga: var hon påverkad av droger nu? Hade hon olagliga droger på sig?
Polisen ryckte åt sig hennes mobiltelefon och stoppade den i sin ficka. När hon frågade varför, sa han att hon inte skulle få möjlighet att ringa efter hjälp. När Shilan bad om simkortet, svarade han inte.
– Jag sa att jag inte tänkte svara på fler frågor och undrade om de var klara nu, om jag kunde gå, men då sa han att jag skulle kroppsvisiteras först, säger Shilan.
Hon fick vänta på en kvinnlig polis. Under tiden viskade och skrattade polisen med sina tre kollegor. De var hånfulla och otrevliga. När den kvinnliga polisen kom fördes Shilan till SL:s personalrum vid spärrarna.
Först fick hon tömma jackan. Strumporna vändes ut och in och underkläderna undersöktes. Den kvinnliga polisen frågade om hon brukade smuggla in något via magen, innan hon även undersökte den.
Därefter släpptes Shilan fri, men hon fick aldrig en förklaring eller en ursäkt.
– I dag känner jag mig väldigt kränkt och arg. Jag är just på väg att anmäla polisen. De kan inte bete sig så här, säger Shilan.
Niklas Wallin, som ansvarade för att Shilan blev kroppsvisiterad, säger att han hade grund för agerandet, men vill inte säga vad.
– Det är en polissak, säger han.


Rikskriminalchefen och EUPOL-chefen Henrik Malmquist

Detta avskum är rikskänd efter avslöjandet kring ROM-registret. Det är polis Henrik Malmquist som skapade register över Romer och deras barn. Denna ynkliga brottsling fick uttala sig i Jan Helins Aftonbladet i propaganda-artikeln "Norra Europas största näthatare".

Klicka här och läs om skandalen som borde ha lett till långa fängelsestraff för Henrik Malmquist och hans kumpaner Eva Årestad Radner, Klas Johansson, Stefan Sinteus m.fl. Men, i demokraturen Sverige går värsta förbrytarna fria pga att Sverige styrs utav världens största brottslingar.