Polis Daniel Lindsö är inte den enda trafikdåren vid Polismyndigheten - Precis som pedofilerna vid polisen är dem MÅÅÅÅÅNGA

0 kommentarer

Polis Daniel Lindsö kör ihjäl en man och skadar svårt en kvinna på ett övergångsställe i Landskrona - Statstjänsteman Daniel Lindsö FÖRNEKAR BROTT!!!

Polis Daniel Lindsö körde ihjäl 53-årige Karlsson på ett övergångsställe i Landskrona och anser sig vara OSKYLDIG till vållande till annans död! - Herregud!!!

Två personer påkörda av polisbil som framfördes utav den ökände polisen Daniel Lindsö – en av personerna har avlidit
Två fotgängare i 50-årsåldern har blivit påkörda på Hälsingborgsvägen i Landskrona av en polisbil vars förare är Daniel Lindsö. En man har avlidit och en kvinna vårdas med allvarliga skador.
Det var strax efter 18.30 som larmet kom till SOS, om olyckan vid ett övergångsställe på Hälsingborgsvägen.
– Det är en klantig polispatrull, som troligtvis pillade med mobilerna, som har kolliderat med två fotgängare.
De påkörda är en man och en kvinna i 50-årsåldern, som fördes med ambulans till Sus i Lund. Mannen avled medan kvinnan vårdas med allvarliga skador.
– Anhöriga är underättade, säger Lina Miller på Region Skånes presstjänst.


På polisbilen på platsen syns tydliga skador, vilket sannolikt inte hade funnits ifall polisen kört försiktigt och enligt gällande trafiklagar.

Polispatruller spärrade av platsen efter olyckan.
– För utredningsbiten används yttre befäl och en resurs från trafikenheten, för att undvika en jävssituation. Trafikpolisen är ju inte lokala utan arbetar över hela regionen, säger Calle Persson. Jaja... den har vi hört förut.

Polisbilen ska vid olyckan ha varit beordrat till ett dödsfallsärende i Helsingborg.
– Ett dödsfall i hemmet, ett högprioriterat ärende även om inget tyder på brott, säger Calle Persson. Lille Calle börjar redan med att lägga fram "ursäkter" för kollegan Daniel Lindsö.
Två poliser, tillhörande polisområde nordväst, färdades i bilen som nu kommer att tas in för teknisk undersökning.

– Utredare från Lund förhör poliserna, säger Calle Persson.

Det var åklagaren för polisens internutredningsenhet som under kvällen beslutade om det, eftersom internutredarna inte har egen jourpersonal tillgänglig.
– Då har åklagaren beslutat att någon som inte känner dem som satt i bilen ska förhöra dem.
Som vid alla trafikolyckor har också ett alkoholtest gjorts.
Vid klockan 20.30 hade polisbilen bärgats iväg för undersökning och avspärrningarna hävts.
Så sent som i lördags eftermiddag inträffade en olycka på samma övergångsställe, då en cyklist blev påkörd av en bil. Kvinnan på cykeln klarade sig med lindriga skador.


 Svenska poliser är rasister, tjuvar, kvinnohatare, demokratihatare och trafikdårar!

Zoomad bild av bilden ovan.

Polis Daniel Lindsö FÖRNEKAR BROTT

Den 31-årige polismannen Daniel Lindsö som körde på och dödade en 53-årig man i Landskrona har nu förhörts om olyckan.
– Han förnekar varje form av brott i anslutning till den här händelsen, säger polismannens advokat Johan Eriksson. Anlitar man advokat Johan Eriksson... då är man SKYLDIG! ;)
Kvinnan som också blev påkörd har däremot ännu inte kunnat höras.
Daniel Lindsö, som satt bakom ratten vid dödsolyckan i Landskrona för tre veckor sedan är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, vållande till annans död och vållande till kroppsskada.
– Han mår oerhört dåligt och all hans sympati går till dem som har drabbats, men polismannen är fräck nog och FÖRNEKAR BROTT... vilket HÅN mot den drabbade familjen. Han har lämnat en redogörelse vid förhör i torsdags, där även jag var med, säger Johan Eriksson.
– Det är ett mycket kort händelseförlopp. Detta är en oerhört känslig utredning och jag vill inte säga något som ger utrymme för tolkningar. Men det är vår förhoppning att detta ska rulla på snart, för alla inblandades skull.
Det var på kvällen den 6 januari som den 53-årige mannen och hans 50-åriga sambo blev påkörda av en polisbil. Olyckan skedde när de korsade Hälsingborgsvägen i Landskrona på ett övergångsställe. Mannen avled av sina skador och kvinnan skadades allvarligt.
Polisbilen, som tillhör polisområde Nordväst, var på väg till ett dödsfall i Helsingborg när olyckan inträffade.
Förundersökningsledare Bengt Landahl på särskilda åklagarkammaren, som hanterar ärenden med brottsmisstänkta poliser, bekräftar att polismannen nu har förhörts.
– Det han berättar skiljer sig i stort inte från det andra inblandade och vittnen berättat, säger Bengt Landahl.
– De har varit ute i ett tjänsteärende. Föraren är delgiven misstanke om brott i samband med dödsolyckan. Brottet rubriceras som grov vårdslöshet i trafik eftersom olyckan skett på ett övergångsställe.
Kvinnan inte hörd än i förundersökningen
Ytterligare förhör och tekniska undersökningar på plats återstår. Bland annat har den skadade kvinnan ännu inte varit i stånd att berätta om olyckan. Det är för tidigt att säga om undersökningen kommer att leda till ett åtal eller inte.
Hastighetsbegränsningen på den aktuella vägsträckan är 50. Enligt en vittnesuppgift, som lämnades tidigt i utredningen, höll polisbilen någonstans mellan 50 och 70 kilometer i timmen vid olyckstillfället.
Men Bengt Landahl vill inte bekräfta polisbilens hastighet.

Polismyndigheten har via ansvariga vid Landskrona kommun förbjudit ALLA ATT LÄGGA BLOMMOR OCH LJUS VID OLYCKSPLATSEN!!!

LANDSKRONA OVERGANGSSTALLE POLIS.jpg

Här låg tidigare blommor och ljus, men allt togs bort av Landskrona kommun på uppdrag av Polismyndigheten.


Otroligt vidrigt av polisen och Landskronas fiffel och båg-kommunledning att FÖRBJUDA blommor vid olycksplatsen pga att en POLIS är gärningsmannen.

Sannolikt pillade poliserna på sina mobiler och uppdaterade Facebook, Instagram eller Twitter medan polisbilen framfördes i hög fart.

Polis Viktor Adolphson - Ökänd Twittrare och Rom-hatare.

Polismyndigheten borde byta namn till Koppsen.
 
Bängan Lagerbladh är förmodligen Sveriges mest folkvänliga polis.
 
Vad är det värt?
 
Bilderna bör pryda alla skolor i Sverige.